Gazdit keresünk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az ivartalanitásról volt ak kiselõadádt tartott,nem értette hogy mi ezeket a cicákat ugy találtuk.
Máshol:A tököli állatmenhely nem fogadja be a cicákat mert õk azt mondják,hogy csak kutyák vannak náluk de 1%adot mindenkitõl bezsebelik,nem hivatkoznak arra h csak a kutyákra vonatkozik az egész.Nekünk pedig ez lett volna a legközelebb.Volt olyan aki azt mondta h vigyük oda a menhely elé,tegyük le és hagyuk ott õket!!!
#151:A hirdetést teljesen felesleges feladni,mert annyi sok koborcica van hogy senki nem akar cicát örökbefogadni.
Anno már hirdettünk 2 db kiscicát,õket is ugy találtuk,senki nem érdeklõdött utánnuk,és végül nálunk maradtak!
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
ÁLLATVÉDELEM?????????
Találtunk 5 kiscicát,de mi nem tudjuk õket befogadni,mert sok cicánk van.
Fölhivtunk több menhelyt és mindenhol el lettünk utasitva,sõt még a pibe is el lettünk küldve...Hol van itt az állatvédelem???Vsgy csak a pénzrõl szól az egész???
Sorry ha off volt de ide illett a legjobban!!!
Csak hibák léteznek.Ha valami működik, akkor hibás a hiba.
Sohasem értettem, hogy egy fajtiszta, szép kutyát miért tesznek ki ilyen szemét módon ...
A medve nem játék.
az egyik rendszeresen szétcseszte amihez vagy amivel hozzáközöttük valamihez...azért a vendégeket ne riogassa de neki esse volt elég 😄
(mi ilyen közös-udvaros házban lakunk, szóval jut nálunk egy udvarra 3-4 szomszéd) elég ha az egyiküknek van kutyája 😊 azzal mi is szoktunk foglalkozni...
olyan szinten undorodom a kutyaszõrtõl hogy ha valaki vendég megsimogatja a kutyát és a gépemhez akar jönni, rá van parancsolva hogy mosson min. 2x kezet még mielõtt billentyûzethez vagy egérhez nyúl. hát szorri de én ilyen vagyok :$ 😊
jó szõrözzön, nem érdekel - de hogy nem akkor simogathatom meg, amikor én akarom, mert harap (mint állat)... 😊
ezért is neveztem el Átoknak 😊
de muterom is így hívja 😊
[/spam]™
(hirtelen az indul a bakterház jutott az eszembe, nekem cipõfûzõ jutott😊
a macskaszõrt sem szeretem, de macska az nicns nagyon a környéken. habár egy egyszer beszabadult a házba valahonnan és valamit idejelölt és tök büdös volt egy ideig :o
gyûlölöm
ugyanennyire, ha csúnya szõrlepte egy-egy ruhám 😞
[/spam]™
Amúgy mit jelent még ezen kívül?
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
[/spam]™
gamertag: kenobita
Az augusztus 20-i tüzijátékok alatt évrõl évre kutyák százai vesznek el, igencsak komoly gondot okozva az amúgy is végletekig túlterhelt állatvédõknek, menhelyeknek. Mivel õk már nem tudnak több kutyát befogadni, az utcán kóborló kutyák nagy része gyepmesteri telepekre kerül, vagy még az utcán bevégzi egy autó alatt. Ilyenkor még a máskor nyugodt, szelíd kutya is pánikban tör ki, akár a pórázt is kitépheti a gazdi kezébõl, vagy eszét veszte szétszed addig biztosnak hitt kerítést, eltép láncot.
Kérünk mindenkit, hogy erre az egy estére (csakúgy, mint szilveszterkor), zárja be a kutyát egy biztonságos helyre, és még a szófogadó, engedelmes kutyákat se vigyék póráz nélkül sétáltatni estefelé. Az esti sétát lehetõleg a tüzijáték kezdete elõtt intézzék el. Minden kutyám akár kertben, akár lakásban tartják ezen az estén legyen nyakörv és biléta!
Ha mégis megtörténne a baj, keresse meg a legközelebbi gyepmesterei telepet (önkormányzatnál lehet érdeklõdni), menhelyet, és feltétlenül tegye fel az internetre (pl: www.elveszettkutyak.hu ), valamint plakátokon keresse a környéken. Budapesten és környékén elveszett/talált kutyák a www.zoldmagazin.com oldalon is megtalálhatók! Az adatokat emailben a [email protected] címre küldhetik el, vagy telefonon (lehetõleg napközben SMS-ben) a 06-70-635-0780 számon várják a bejelentéseket!
[/spam]™
vagy ezt más végzi helyettem 😄
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Középtermetû 1 éves szuka
Fajta: Amerikai Staffordshiere terrier
Szín: Fekete-fehér
Külföldre költözésem miatt ajándékba adnám a képen látható fajtiszta amstaff kutyusomat. Nagyon ragaszkodó,barátságos kutyus imádja a simogatást.Házi kedvencnek ideális, ha van társa nagyon éber jó jelzõ kutya,egyedül viszont nagyon fél idegen kutyáktól és emberektõl is.Csak olyan gazdit keresek aki sokat tud majd foglalkozni vele.Lakásban is tartható de nem szobatiszta.
Hely: Dorog
Megjegyzés: -
Gazdája: Domján Hajnalka, 06-30/367-2391, Feladva: 2006-08-13

Elek-Ágh Állatmhenhely Alapítvány
levélcímünk 2316, Tököl, Fõ utca 129.
telefonszámaink (24) 479-016
(20) 9577-181
web www.elek-agh.hu
e-mail [email protected]
állatotthonunk Tököl, Petofi tanya
(a Tököli Börtön után kb. 200 m-re)
nah szoval nekem egy extra mini yorki kéne aki tud eladót az szoljon
elöre is köszyy
Doma, OFF támogatva 😊 Amint visszakapom a gépem. Ugyanis a táp hazavágta az alaplapot, a vinyót, valamint önmagát, úgyhogy most gari-cécó, még pár hétig. Most ezen a régi foson ügyködök, de még a Pac-man sem futna ezen rendesen <#wilting>#wilting> De amint visszakapom, a lovak közé csapunk 😊 <#violent>#violent>
jaésték
[/spam]™
nekem amúgyis van már ott egy 'ügyem' (egy gumi-téma házigazdasága) úgyhogy én örülök ha azt mekkapom 😄
Én támogatom 😊 elég ha ide benéznek, látják hogy támogatjuk is 😛