Régen gyűjtöttem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iLove oHs.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Turbo rágó papír, kosaras kártya (ezekbõl marhasok volt)
meg még pár DragonBall krtya de azt nemnagyon szerettem
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Ezen kívül gyûjtöttem újságokat, meg még egy halom mindent... Tele volt a szobám mütyürökkel.
Most VW Bogár maketteket-modelleket gyûjtök.
gamertag: kenobita
http://thenamelessphoto.com/
most már semmit, max ami a gépemen van cucc (képeket és hang effekteket gyüjtöttem rá pár éve, már nincsenek meg)
emlékszem a legnagyobb eredményem az volt hogy sikerült megszereznem a #2-ik (!!!) garfield kiadást 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
a fél busz azt rágta hazafelé, nem sok maradt :| de mindig ugyanaz a 10 kocsit ismétlõdött, abbólis asszem 3 volt prototype (semmi info róla, csak a neve meg hogy prototype), örültem is neki -.-
shit happens
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
itt van róla reklám is. az 55-ös
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
comodor forever
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
és nyomtam a dzsiájdzsó gémet a c64-en

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Van egy elég izmos bélyeggyûjteményem (lehet vele fûzni) 😄
Volt egy kavicsgyûjteményem is (piros-kék-zöld "zárvány"-osok voltak a legszebbek, nem bírtam õket sehogy széttörni)
Meg ilyen hülyeségek mint bkv pótdíjcsekkek, pickwick teáspapír (most így visszagondolva lol), stb.
Már csak a bélyegek és a pótdíjcsekkek vannak meg :|
shit happens
Most II. Világháborús "relikviákat" (fõleg német) <#buck>#buck>
http://epica.nl
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Mi kosaraskártyákat gyûjtöttünk, naptárakat, telefonkártyákat, szalvétákat, bélyegeket és matricákat (ebbõl én voltam az Isten <#worship>#worship>) meg legót, de ami most nem a szekrényem alján pihen, az a 3 éves unokaöcsémnél 😛.
Mostanság pénzt gyûjtök, de soha sincs belõle elég^^<#conf>#conf>
eom$
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
😊
Ja, ez 85-88 környékén volt!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
legutolsó számításom szerint(2004) több mint 2500 ilyen autósképem van <#idiota>#idiota>
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?