Régen gyűjtöttem

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem amikor bejött ez a pokemon láz szinte mindegyik megvolt

iLove oHs.

gabber_saviola
jah azt énis 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

még van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

quack
Donald kacsa újság, Garfield
Turbo rágó papír, kosaras kártya (ezekbõl marhasok volt)
meg még pár DragonBall krtya de azt nemnagyon szerettem

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Dying Soul
Most zenét gyûjtök, ami tetszik annak a diszkógráfiáját.

cenobite
Én rágógumi papírokat (Pilli, Donald, Turbo, stb...) Gyûjtöttem. Több száz volt. Aztán a fater egyik nap bejelentette, hogy talált egy csomó rágóspapírt és kidobta. Több év gyümölcse repült el. Kicsit sem voltam ideges... <#idiota>
Ezen kívül gyûjtöttem újságokat, meg még egy halom mindent... Tele volt a szobám mütyürökkel.

Most VW Bogár maketteket-modelleket gyûjtök.

gamertag: kenobita

régén volt egy csomó kosaras kártyám tökre szerettem õket 😄

http://thenamelessphoto.com/

régen kaktuszt meg garfield-ot is gyüjtöttem 😊
most már semmit, max ami a gépemen van cucc (képeket és hang effekteket gyüjtöttem rá pár éve, már nincsenek meg)

emlékszem a legnagyobb eredményem az volt hogy sikerült megszereznem a #2-ik (!!!) garfield kiadást 😊

http://www.lohere.net - a MagyarChan

cSuwwi
amikor általános 4.-es koromban voltunk a sógoréknál a safariparkba, vettem egy doboz (100db) turborágót _o (50 schilling volt)
a fél busz azt rágta hazafelé, nem sok maradt :| de mindig ugyanaz a 10 kocsit ismétlõdött, abbólis asszem 3 volt prototype (semmi info róla, csak a neve meg hogy prototype), örültem is neki -.-

shit happens

Fülüke
italos, recés szélû fémkupakokat, de mindegyikbõl csak 1-et.

De k*rvajó géped van istenem....

Akos 001
uhh,régen a kaktuszokat,autósujságokat,filmeket,most csak a pénzt (mer az nagyobb kihívás)😮

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Ch_Slater

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Akos 001
woáá😮
comodor forever

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

a mi sulinkba most lehetet kapni 1 iedig turboragot <#idiota> en is csodalkoztam rajta de levaltotta a partyrago <#idiota> amugy amikor ojan 4 eves lehetem nekem is volt sokk turboragos kocsim asztan amikor ojan 6 voltam akkor gyujtotem a katonakat <#idiota> 😄 meg a kosaras kepeket 😄 asztan gyujtotem 1 egesz hoapig izeket mi a fasz az bejegeket aszt azota nem gyujtok semmit mert fassag na jo gyujtotem meg ongyujtokat is 😄 a helyesirasi hibakert nem ugatni tom hogy nem tok irni 😄 ja meg gyujtotem valahogy telefonkartyakat is talan mert talaltam a szekrenybe 1 rakatot ja meg tazokat is gyujtottem 😄😄😄: + most en is penzt gyujtok de nem sikerul 😄
gabber_saviola

dzsiájdzsó bábukat gyûjtöttem

és nyomtam a dzsiájdzsó gémet a c64-en

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

HiPPoNaX
matricak, soroskupakok (utobbiak meg megvannak, elobbiektol mar megszabadultam 😄)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

cSuwwi
Képregénybõl Garfield, Nils Holgersson 😄
Van egy elég izmos bélyeggyûjteményem (lehet vele fûzni) 😄
Volt egy kavicsgyûjteményem is (piros-kék-zöld "zárvány"-osok voltak a legszebbek, nem bírtam õket sehogy széttörni)
Meg ilyen hülyeségek mint bkv pótdíjcsekkek, pickwick teáspapír (most így visszagondolva lol), stb.
Már csak a bélyegek és a pótdíjcsekkek vannak meg :|

shit happens

0ppika
Telefonkártyákat, valahol még megvannak, úgy ~300 db

Most II. Világháborús "relikviákat" (fõleg német) <#buck>

http://epica.nl

Mikor megunam a DB-t - igaz, most megint szeretem, de már nem kisgyerek szintjén 😊 -, fogtam, bedobáltam az ÖSSZES cuccomat egy szemeteszsákba, és odaadtam a legjobb haveromnak - kb. másodikos voltam 😊).

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

CzGobe
Jah, meg k sok Kindermeglapetésem van, komolyan, nagykereskedelmi szinten 😛

eom$

CzGobe
Én '88ban születtem! :%
Mi kosaraskártyákat gyûjtöttünk, naptárakat, telefonkártyákat, szalvétákat, bélyegeket és matricákat (ebbõl én voltam az Isten <#worship>) meg legót, de ami most nem a szekrényem alján pihen, az a 3 éves unokaöcsémnél 😛.
Mostanság pénzt gyûjtök, de soha sincs belõle elég^^<#conf>

eom$

RaZoK
minden témában :Ð

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

OrioN the S
nba kártyák

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
vajon mire használtátok el a fóliát ? 😄 😛

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

lpmaskmancick
énis ilyeneket gyûjtöttem 😄

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Star Wars, DragonBall, Pokémon kártyák, matricák, figurák 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

NeoMaN
Ja, meg PIF természetesen. A francia kommunista párt ifjúsági lapja volt, hivatalosan csak ezt lehetett boltban kapni.
😊

NeoMaN
LOL
😛PPPPPP

Nolycsy
Ja és a használt alufóliákból haverommal gyúrunk egy tömör labdát. Jelenleg kb kérmaroknyi nagyságú.

NeoMaN
Kockás, Hahota, Asterix és a külföldi képregényeket gyûjtöttem: Fix Und Foxi, Spiderman, Hulk (ez volt az isten!), Drakula, Tarzan. Volt vagy 200db képregényem. Mikor kicsit nagyobb léettem, beadtam egy antikváriumba.
Ja, ez 85-88 környékén volt!

Nolycsy
Én régebben nem gyûjtöttem semmit, inkább mostanában kezdtem el. Gyûjtöm a kihullott/levágott szõrszálaim, az általam elhasznált gyufákat, a gyertya mellé cseppent viszdarabokat és a gyertyacsonkokat, a füstölõkbõl és a vizipipa szenébõl megmaradt hamut, és a hangszereket. Szóval elég sokmindent.

gnar killer
azt én is gyûjtöttem! 😄 meg sok kacatot, de mára már csak a pótdíj csekkek maradtak :Ð

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

RaZoK

ngcsnet
sajna már évek óta nem gyûjtöm, mert beszüntették a forgalmazását

ngcsnet
turbó rágókban az autós képeket.
legutolsó számításom szerint(2004) több mint 2500 ilyen autósképem van <#idiota>

RaZoK
a helyesírási hibákat kéretik nem fgyelembe venni :Ð

RaZoK
Hát igen az én korosztályomba fõként a hockey és a kosaras kártya volt a beszt úgy 10-11 éve de akkoriben jött be a Dragonball kártya õrület is :Ð
Eltelt pár és és lusta voltam bármin is gyûjteni...😄

← ElőzőOldal 2 / 2