Slam Dunk

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GWHSZ
Kössz!

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

hunbasser
csinálsz egy bannert,vmi tárhelyre feltöltöd,ahol meg is marad(ne képfeltöltõ helyekre töltsd,mert onnan törlik,a galériádban is elhelyezheted a bannert),aztán van olyan topik,h moderátor figyelmébe,oda beírod,ha kép linkjét és a topik linkjét(url gombot használdd!!),és mondod h ezt a bannert szeretnéd ebbe a topikba.ennyi

ReaL MaDRid x siempre

GWHSZ
Erre a válaszre kicsit bõvebben valaki?:S

Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/

GWHSZ
Akkor biztos ügyes gyerek vagy😊
Én inkább csak nézem😄
Egyrészt mert csak kiröhögtetném magam, másrészt meg mert nemrég jöttem ki a kórházból a lábammal 😄

McGrady
én szeretek zsákolni az itteni kispalánkra, régebben megtudtam csinálni a lábalattit 😄D

Kuss!-magyarázta.

Iori
má azt hittem hogy kedvenc mangám/anime topikja ez :/

I love this game!

Matthew Prosac
kérész-topik.
soxerencsét!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Snecie Smicie
:-||

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

Szólsz egy ide tartozó moderátornak. :-|

GWHSZ
és most megmondaná valaki, hogy hol tudom feltölteni a Bannert?😄

GWHSZ
Ez a sport igazából a Zsákolás szépségeirõl szól...
Nem tudom hogy tudjétok-e van a bizonyos NBA Allstar Gála...Ott szoktak ilyen rendezvények lenni...
egy bizonyos FreeStyle játék...olyasmi mint az AND1.

Én így elsõre a csontnélküli zsákolásra gondolok. De errõl mit lehet ennyit beszélni? O_o

Ramox
😮 akkor mesélj 😛

GWHSZ
Üdvözlök mindenkit!!
Remélem ilyen Topic még nincs, bár én nem találtam...
És persze azt is remélem hogy tudjátok hogy mi az a Slam Dunk😛😊
Ha nem, itt megtudhatjátok...<#integet2>