Slam Dunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
ReaL MaDRid x siempre
Légy Optimista! Ha az élet citromot ad, igyál hozzá tequila-t!:) \\________________WwW.gWhSz.aTw.Hu________________/
Én inkább csak nézem😄
Egyrészt mert csak kiröhögtetném magam, másrészt meg mert nemrég jöttem ki a kórházból a lábammal 😄
Kuss!-magyarázta.
soxerencsét!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Nem tudom hogy tudjétok-e van a bizonyos NBA Allstar Gála...Ott szoktak ilyen rendezvények lenni...
egy bizonyos FreeStyle játék...olyasmi mint az AND1.
Remélem ilyen Topic még nincs, bár én nem találtam...
És persze azt is remélem hogy tudjátok hogy mi az a Slam Dunk😛😊
Ha nem, itt megtudhatjátok...<#integet2>#integet2>