Family Guy (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
\"We Will All Bow To Stewie\" N/A
U.I.: Végre örülök hogy nem hal ki ez a forum, mert már kezdtem aggodni hogy kihal és hogy egyetlen egy Family Guy fan sincs kicsiny kis hazánkban.
"Pancakes are Higly addictive"
Noh de majd ha vég értek mind a majdnem 7 évadon akkor tudjátok mirõl beszélek,meg hogy miért is imádom ennyire ezt a sorozatot.
(Ja, és az elõbbi videó egy paródia-fricska volt az amerikai filmklisék alapján (vagyis: tartozok, nemfizetek, összvernek...))
*Lásd: Az utóbbi nagy perpatvar a John McCain-t támogató, meleg Náci katonák miatt volt... 😄
Eddig két évadot láttam a sorozatból de:
1. Ilyenszintû brutalitást soha, szinte még vért se láttam a részekben.
2. Stewie-ban pont az volt a vicces hogy pattog és világuralomra akart törni de a többiek csak egy kisgyereknek nézték (meraz), tehát csak fantáziában volt gyilkológép.
3. Brian eddig az elérhetetlenség példaképe volt hiszen a cigizésen és a piáláson kívül nem sokszor csinált mást. Stewiet is sokszor leoltotta. Másrészt õ a legnagyobb arc szal ezért aggaszt a leginkább
Ennyire megváltozott a sorozoat a hetedik évadig, vagy ez csak egy "Stewie dreaming" kisfilm ?
Segítségre lenne szügségem. A 4,5,6-os évadhoz összevissza vannak a neten feliratok, rádadásul kb. a tizedéhez. (magyar természetesen)
Esetleg valakinek nincsenek meg a fent említett évadok feliratai?
Nagyon hálás lennék, elõre is köszönöm ! 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"Quahog is a Clam"
Lehet hülye a kérdés,de v.kinek nincs meg pl. az elsõ évad szinkronosan (dvix, dvd) nagyon kéne meg venném! vagy aki mondjuk feltudja venni merevlemezre!!
Köszi sziasztok
[email protected]
"It's Good to be Bad" (S.G.G.)
...Ne érts félre nem vagyok a szinkron híve, amikor tehetem akkor felirattal nézek meg bármit is.
meg aztán nekem nem az imdb meg a sok trendi fasz mondja már meg mi tessen nekem <#nezze>#nezze>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ügyi vagy. Egy epizód után elkaszálni a mûsort...
Elég összehasonlítani, hogy az FCC (amcsi ORTT) milyen korhatárt pecsételt erre és a Simpsons-ra...
- a szinkron nem passzol
- túl pörgõsre akarják amitõl erõltetett szaga lesz
- ezt a szart a szimszoncsaláddal ellentétben tuti nem felnõttek nézik és talán nem is nekik szánják <#levele>#levele>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Üdv!
Most néztem meg a S07E03-mat. Ez most a legújabb rész?
[/spoiler] Egyébként félelmetesen jó. Ennyit rég röhögtem.
Vissza a jövõbe, Indiana Jones, a 99 Luftballon, na meg a "hány lengyel kell ahhoz, hogy megjavítsunk egy idõgépet?" 😄[/spoiler]
What would Jesus do?
What would Jesus do?
What would Jesus do?
Íme egyik legújabb szerzeménye, amely a népszerû Nintendo-hõs Super Mario-ról készült:
Super Mario Rescues The Princess
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Már csak az a kérdés hogy a többit honnan szerezzem be😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"