50 cent

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
//www.youtube.com/embed/5qm8PH4xAss

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

fifti fillér elkurvult, igazából cska lusta vagyok logót cserélni

http://kereskedj.hu/item291545165_50_cent_g_unit_fullcap_fekete.html
Fido4life
ték

amúgy még parasztfalván igen

gabber_saviola
már nem is menõ félkrajcárt hallgatni?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Nem tudja vki honnan lehet letölteni 50cent pimp számát?
Gerygrey
Akkor vedd meg.
Én szívem szerint letölteném, mert valaki azt állította hogy az illegális letöltéssel kárt okozok az elõadóknak, de sajnos nem így van úgyhogy felesleges lenne :p
rcpapa
Nemsokára itt az új album!!!!!!!!!!

http://darklife.cwi.hu/
ff
Gerygrey
Fiftiszentecske visszatért :)
a vilag legjob raperea gunital egyut
ha rap akor 50 cent me oa legjob
Ha rap, akkor Run DMC.

Gerygrey
Hát én még a f***omra sem húznám fiftiszentecskét
kuci06
he?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Lesz 50 centes cotton , forrás gportal fõoldala

kuci06
<#banplz>

"temeg minek irsz anyit, senki nem olvasa el"
A fél topic a te hozzászólásaiddal van tele<#idiota>!

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Fido4life
Én kifejezetten nem szeretem, az ilyen fifty féle divatrappeket, amiknek mondani valójúk nulla.. Ha tudsz angolul, hallgass meg néhány NaS vagy Tupac számot, és megérted amit mondok..

báttyó02
jajj haggyadmár :P
amugy hiába osztjuk egymásnak az észt ugysincs semmi értelme...
de az hogy egy 16éves kis idiota kurván bõrdzseki legyen annak rohadtul nincs köze a motorozáshoz

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Gerygrey
Hát nemtom, persze hogy minden stílusban van valami majomság, de ha egyszer gyerekem lesz, akkor inkább egy nyálas popsztár legyen a példaképe (úgyis kinövi), mint egy börtönviselt, közönséges bûnözõ, vagy egy rnb-s picsarázó büdösq***va. Egyébként én azt akartam mondani hogy manapság ez a menõ és mostanában tolják ezt a rapper borzalom életérzést az arcunkba, jó hogy a danubiuson meg a sláger rádióban nem hallasz 50 centet mert ezek az adók mindenféle korból játszanak zenéket, viszont hallgass pár napig "manapság menõ zenék"-re specializálódott adót, pl roxy, rádió1...
Rocknak pedig rengeteg fajtája létezik, amirõl te beszélsz a bõrdzsekis õrjöngõs az inkább a metál. A dallamos, igényes rockzene az marhára nem ugyanaz. Különben meg azért kell a bõrdzseki, mert a motoron 120-körüli sebességnél már elég hûvös van, nyáron is :)
báttyó02
"A rap azért sikeres mert a mai fiatalság szépen bekajálja ezt a "gengszter vagyok, kemény vagyok, neszójjábe mer szétütlek, hö!""
ez minden stílusban így van
popnál a szerelmes nyálas fost nyomják orrba szájba,rokk-nál a lánchordós nyáron 40fok melegben bõrdzsekiben keménykedek,ordibálós akármit
minden stílust lehet ezzel az erõvel fikázni
az meg hogy a rádióba a rap szól az érdekes,én pl. danubiusba ha 1nap vagy 2szer hallok rappet akkor talán sokat is mondtam(rnb az megy,igen de nem ugyanaz a kettõ,és az rnb nem a gengszter vagyok stb. témáról szól)

Gerygrey
Ezt nagyon bírom, ha valakinek nem tetszik a kommersz szar fiftike, az máris rokker, a rock pedig egyenlõ a zsíros hajjal és az õrjöngéssel. Szûklátókörûség rullz.
Amúgy ezt már leírtam valahol, de nekem az a nagy bajom hogy ránk van erõltetve ez a stílus, mert ha bekapcsolod a rádiót, egész nap csak ezt a hígfos hiphopot meg rnb-t hallod, meg popot, oszt kész. Én sokféle zenét szeretek, rocktól az elektronikusig szinte bármit, sõt még rapbõl is van 1-2 elõadó akit meghallgatok, de ez a 50 cent féle, monoton, tökegyforma számok ez valami iszonyat. "A rap az elsõ stílusok között van a világban" - és mégis miféle ranglista alapján? Erre mondják azt, hogy a szar biztosan finom, tízmilliárd légy nem tévedhet. A mai marketing alapja az, hogy életstílust kell gyártani a termék mellé és azt eladni, ez a zenében sincs másként. A rap azért sikeres mert a mai fiatalság szépen bekajálja ezt a "gengszter vagyok, kemény vagyok, neszójjábe mer szétütlek, hö!" Életérzést, a lemezkiadók pedig jól kaszálnak ebbõl. Csak az a rRossz ebben, hogy azt hiszitek attól vagytok egyéniségek hogy fifty-t hallgattok, közben pedig épp a leggagyibb mûanyag maszlag "életérzést" sikerült bevennetek. Bennem nincs felsõbbrendûségi érzés amiért szeretem a my chemical romance-t, nem attól lesz valaki nagyfiú hogy milyen zenét hallgat, de egy stílusnál leragadni nagyon gáz dolog, értem ezalatt a hallgatót és a rádiós zenei szerkesztõt egyaránt. Különben fiftyvel úgy vagyok mint a buzikkal: nem zavar hogy azt csinálja amit, csak nekem ne kelljen látnom/hallanom :)
Gerygrey
Ezt nagyon bírom, ha valakinek nem tetszik a kommersz szar fiftike, az máris rokker, a rock pedig egyenlõ a zsíros hajjal és az õrjöngéssel. Szûklátókörûség rullz.
Amúgy ezt már leírtam valahol, de nekem az a nagy bajom hogy ránk van erõltetve ez a stílus, mert ha bekapcsolod a rádiót, egész nap csak ezt a hígfos hiphopot meg rnb-t hallod, meg popot, oszt kész. Én sokféle zenét szeretek, rocktól az elektronikusig szinte bármit, sõt még rapbõl is van 1-2 elõadó akit meghallgatok, de ez a 50 cent féle, monoton, tökegyforma számok ez valami iszonyat. "A rap az elsõ stílusok között van a világban" - és mégis miféle ranglista alapján? Erre mondják azt, hogy a szar biztosan finom, tízmilliárd légy nem tévedhet. A mai marketing alapja az, hogy életstílust kell gyártani a termék mellé és azt eladni, ez a zenében sincs másként. A rap azért sikeres mert a mai fiatalság szépen bekajálja ezt a "gengszter vagyok, kemény vagyok, neszójjábe mer szétütlek, hö!" Életérzést, a lemezkiadók pedig jól kaszálnak ebbõl. Csak az a rRossz ebben, hogy azt hiszitek attól vagytok egyéniségek hogy fifty-t hallgattok, közben pedig épp a leggagyibb mûanyag maszlag "életérzést" sikerült bevennetek. Bennem nincs felsõbbrendûségi érzés amiért szeretem a my chemical romance-t, nem attól lesz valaki nagyfiú hogy milyen zenét hallgat, de egy stílusnál leragadni nagyon gáz dolog, értem ezalatt a hallgatót és a rádiós zenei szerkesztõt egyaránt. Különben fiftyvel úgy vagyok mint a buzikkal: nem zavar hogy azt csinálja amit, csak nekem ne kelljen látnom/hallanom :)
Fiftyjoe
Nekem a rock ennyit jelent: hör hör hör gyááááááááááá :DDD

báttyó02
<#eljen>

Fido4life
Ti most õszíntén milyen zenét hallgattok ? Annyira csicskaság azt mondani hogy a Rap nem Zene, amikor az elsõ stílusok között van a világban (az igazi MINÕSÉGI rapZene)

Gerygrey
Hát ja, egykutya mindkettõ... Fifty-fifty :)
Met
pedig nagyon úgy nézel ki mint az a barom

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Fiftyjoe
jaja. na jó8!

Gerygrey
Jól elbeszélgetünk...
Fiftyjoe

Gerygrey
Fiftyjoe
<#nevetes1><#action>

Gerygrey
Zenéjét? Én eddig tökre azt hittem hogy 50 cent egy rapper, nem is tudtam hogy zenélni is szokott :)
Fiftyjoe
Bírom a zenéjét :) amúgy ahhoj! ja és nem fiftiszentecske vagyok, mielõtt azt hinnétek. joebátsi vagyok :)

pedigmiota forditatatok veletek

50 Cent 50 Cent 50 Cent G-Unit G-Unit G-Unit Olivia Olivia Olivia

na me nem fordicc

hohohohohohohohhoohohohohoho szevasztok

Gerygrey
LOL van olyan hogy "rap zene"? Raprõl tudok, meg zenérõl is, de ez két külön dolog :)
hát apamaci attól függ melyik "legújabb"-ra gondolsz....én amit mostanság utoljára hallottam az a 50 cent feat lloyd banks - hands up vagy van még1 :Eminem 50 Cent Lloyd Banks And Introducing Cashis - You Dont Know ....<#eljen>
sziasztok!gondolom nembaj ha teszek fel egy számot.
50 Cent

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

hali megmondanátok a legujabb számának a cimét
Fido4life
az csak 1 spambot

Met
akkor jó, mert az a csávó elég nagy gyökér ;)

nem én új vagyok...kb 1 hete regeltem mert úgy találtam ezt a forumot hogy az eany meany miney mo számot kerestem(ami mellesleg most sincs meg csak egy officer down cimû szám ami hasonlit ugyan de nemugyanaz...<#pardon1>)
Met
te fiftiszentecske vagy csak a másik regjeidet bannolták?

hi
Nick01
Fido4life
francba pedig épp röhögni akartam egy jót :(

Oldal 1 / 5Következő →