Sean Paul
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wilting>#wilting>ezt féléve írtam!!!most már nem hallgatok SP-t meg ehhez hasonlókat, azóta hányingerem lett az ilyen R&B fosoktól és még topikot is nyitottam neki, aszta kurva...
LOL<#duhos2>#duhos2>
LOL<#duhos2>#duhos2>
Qwerty4
szaisztok
Óriási kéréssem lenne. Vkinek mincs meg véletlen Sean Paultól a Hot Ina Clothes c. mp3 zeneállományba csomagolt muzsika? Kegyetlen sûrgõs a dolog, elõre is thx vkinek...
Óriási kéréssem lenne. Vkinek mincs meg véletlen Sean Paultól a Hot Ina Clothes c. mp3 zeneállományba csomagolt muzsika? Kegyetlen sûrgõs a dolog, elõre is thx vkinek...
ezkellett
egyetért
De igen csak ezt irtad: "szerintem kár vólt megnyitni... -.-"
Csak akkor ne ird hogy nem kellett volna megnyitni ezt a topikot.
De igen meg kellett nyitni, már 2003-ban meg kellett volna valaki nyitsa ezt a topikot, nem 2006-ban.
Csak akkor ne ird hogy nem kellett volna megnyitni ezt a topikot.
De igen meg kellett nyitni, már 2003-ban meg kellett volna valaki nyitsa ezt a topikot, nem 2006-ban.
Qwerty4
Szerintem jóh!És most nem rég szedtem le a az új albumát,nekem teccik.Akinek nem teccik az ne halgassa!Igaz nem egy BOB MARLEY de attól KIRÁLY!
húúú vazze,ennek aztán nagyon kellett topik.
nagyon útálom ezt a son pól gyereket és a hangjától a falra mászok,szerintem eszméletlen fos zenéket csinál és mindig ugyanolyan gagyi szövegeket mondd...
szerintem kár vólt megnyitni... -.-
nagyon útálom ezt a son pól gyereket és a hangjától a falra mászok,szerintem eszméletlen fos zenéket csinál és mindig ugyanolyan gagyi szövegeket mondd...
szerintem kár vólt megnyitni... -.-
látom ragozás nemsûrûn megy
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Hehe, pont ma szereztem be a Temperature címû számát és döngettem hazafelé a kocsiban 😊 Nagyon jó.
lolmáá :@
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Dotty!!!!!!
Õ az:Sándor Pál
Õ az:Sándor Pál
Qwerty4