Rózsaszín pólós bu*ik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha tudná hogy a ruhák 99%-át kínában gyártják... 😊

PyRex
Basszus, ne idegelj. Neked 2 kategória van? Armani, vagy kínai? OMG :|

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Brolly
Mert én ahányszor voltam a kínaiba vagy hasonló kategóriába sorolható üzletbe, sose láttam olyan ruhát ami tetszene, legyen az nadrág(kivéve farmer) póló, cipõ. Még a Smith's be vannak olyan pólók amik tetszenek és olcsók.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Brolly
Azért mondtam hogy kinek mi tetszik.

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

PyRex
"mert azért akkor is máshogy néz ki mint egy 9ezres póló"

na ez az ami nem igaz.

Brolly
Azt most csak egy példának írtam, akkor írom helyette hogy gas,retro,saxoo...
Amúgy van eredeti armani póló 6ért is, csak nem mind1 milyen armani, mert ugye 5 fajátja van, és ha megnézed a hivatalos oldalán akkor meglátod hogy elég olcsón is tudsz rendelni armani cuccot.
De pl. a sensoba a dolce farmer 32 volt, és az a bolt nem arról híres hogy tele van hamisítvánnyal. Inkább a Ralph Lauren v. a hugo boss 40, dolcet már lehet venni 20ért is.

Brolly
Hát akko sznob vok, most mit csináljak vkinek ilyennek is kell lenni.
Nekem se minden ruhám márkás, csak az amit suliba vagy szórkozóhelyre veszek fel. Azt nem mondtam hogy olcsón nem lehet jót venni, persze vannak 3ezerért is faxa jó minõségû pólók, csak nekem azok nem tetszenek, mert azért akkor is máshogy néz ki mint egy 9ezres póló, persze ott is vannak csúnyák, sõt... De nekem ezek tetszenek, mégha hülyének is néznek hogy kiadok 15öt egy pólóért akkor is megveszem.

GregSB
Otthon nagyon el vannak szállva a ruhaárak, nyugat EU-ban szint minden országban találsz olyan boltot, ahol 4-5 euróért veszel MINÕSÉGI pólokat.

nekem a legdrágább polóm itthon még ismeretlen márka és 16e-be került,de azon van minden cipzáron keresztül a bugyiig 😊))
és rózsaszín is van benne,és hetero vagyok 😊)

és ami 9rongyos armani az hamisítvány,mint a összes dolce amit ien áron kapsz meg,egy eredei d&g poló 40e Ft-nál kezdõdik és egy nadrág 60nál vagy akár még több

Én a felét is sokallom érte. Most van akció Springfieldben, 5e-ért kapsz KETTÕT.

PyRex
Ez nem ízlések és pofonok kérdése, ez sznobizmus. Egy póló nem attól néz ki jól, mert 9 rongyért veszed és Armani felirat van rajta. Nekem vannak kurva márkás, drága és iszonyat gagyi (ahhoz képest!) cuccaim és van olyan pólóm, amit 4, azaz NÉGY euróért vettem Spanyolországban egy NO LOGO feliratú boltban. Fantasztikus minõségû anyag, kb. 50x volt mosva és semmi baja. Kényelmes és jól áll.

Brolly
jó-jó, kinek mi a reális, de én ennyibe szoktam venni a pólókat, és leszögezem hogy nem csak az a lényeg hogy pl. armani legyen, hanem hogy jól is nézzen ki, és nekem ált. csak ezek tetszenek. Dehát izlések és pofonok...

PyRex
Reális ár? Egy darab pólóért 9 ezer forint? Te mondd, hol élsz? Egy póló (még ha jó minõségû is) elõállítási költsége pár 100 forint. Akkor ebbõl hogy lesz 9 rugó? Megmondom: divat és márka. Ennyi. De ettõl ez k*rvára nem reális szerintem 😞

Brolly
sztem nem nem menõségbõl írta be, meg sztem reális ár, és nem csak azé kerül ennyibe mert rózsaszín...

picket
Válasz minden kérdésedre: rózsaszín. Ha ez nem elég ok arra, hogy 9 pengõt kidobj egy elõállítási költsége alapján valószínûleg olcsónak nevezhetõ tárgyra, akkor semmi. Ennek elég oknak kell lennie! Ezt mondja a divat. Engedelmeskedj, és hallgass!
(Ja és persze utána beírhatod sg fórumra, hogy te milyen menõ vagy, hogy ennyit költesz rá, amitõl kb mindenki hülyének néz, de biztos jó érzés)

ಥ_ಥ

9 ezerért egy darab poló? tévé van benne? kézzel van hímezve? muti már, mit tud.

Brolly
9 rugó, hol vetted, gondolom nem a kínaiba, milyet vettél, és mi késztetett rá hoy vegyél ilyen színû pólokat, nah de komolyan hogy-hogy vettél ilyen színût?😊

de jó neked
lehetek a barátod?

--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s

Zizou5
ma vettem 2 rozsaszin polot (eletem elso pink poloi) egyik laza 9rongy volt 😄 -.-

bármi elképzelhetõ.

Kérdezd meg tõlük <#smile>

Amúgymeg már csak a bannerbõl is látszik, hogy itt divatbuziságról van szó.

KoЯn

Kamehame
aki rózsaszínbe jár az bu*i? akkor a tesitanárom meg a számtektanár buzi???

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

Egy hölgyen mindenféleképp <#gonosz1>

KoЯn

vigyázz mert lebuziznak a szûklátókörûek

violence can be used for good - JUSTICE

magus
azért egy rózsaszín ing tud elegáns lenni...

picket
A szigorú arcú bácsi úgy néz ki, mint aki különösen örül annak, hogy rózsaszínben pózolhat <#idiota>

"Vezetõ tervezõk elõszeretettel használják a rózsaszínt szállodák, éttermek belsõiben is mûanyag és plexi bútorokkal..." - Kinõttél a babaházasdiból, mehetsz szállodába <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ki a faszomat érdekli sok kis köcsög ember miben jár, szánalmas topik meg én is 😊

"Nos, nem halogatjuk tovább, és eláruljuk melyik az év színe a szakértõk szerint. Ez pedig nem más, mint a 70RR 54/153. Elegáns, kifinomult, és férfias. Igen, ez a rózsaszín. Idén a rózsaszín kiszabadul történelmi és kulturális béklyójából, és új kontextusba helyezve eredeti kifejezõ eszköze lesz a karakteres szobabelsõknek, a kifinomult szalon hangulat megteremtõjévé válik. Az elmúlt századok némelyikében a rózsaszín a feminin és romantikus atmoszférák kelléktárába tartozott, a rózsaszín összetéveszthetetlen identitást adott a lányoknak, ellenállhatatlan vonzerõt a cukros süteményeknek, és dollár milliókat a kozmetikai iparnak. 2007 legígéretesebb színe azonban tartalmaz egy csipetnyi szürkét, ami elegánssá és szofisztikálttá teszi, fõképpen, ha feketével, sötétbarnával vagy hûvösebb zöld árnyalttal párosítjuk. A pink virágkorát éli, elég ha csak megnézzük a Burberry kockás szöveteket, a káró mintás pulóvereket, a rózsaszín zsebkendõkkel megbolondított hajszálcsíkos öltönyöket, vagy robogókat.

Vezetõ tervezõk elõszeretettel használják a rózsaszínt szállodák, éttermek belsõiben is mûanyag és plexi bútorokkal, avantgarde üvegekkel és porcelánokkal. A rózsaszín tehát végre megmutathatja sokoldalúságában rejlõ szépségét az oly sokáig tartó, babaiparra szorítkozott korlátozottsága után. S ne feledkezzünk meg arról az apró részletrõl sem, hogy a rózsaszín éppen a disznó évében válhatott uralkodó színné."

http://www.hg.hu/?hg3=cikk_reszletes&cikk_id=1747

Van több kép is, de én nem régóta nézem a topicot..

KoЯn

Gerygrey
Ez csak amolyan best of pink shirt, volt még a topicban pár díszpéldány
Zizou5
amugy ezek az egyetlen emberek akiket találtatok rózsaszín poloba, akik a bannerba vannak, vagy direktbe mentetek arra, h ilyen nyomi emberek legyenek rajta?😄

Hamar észrevetted <#smile>

KoЯn

Zizou5
csak 1x nyomjad meg azt a gombot te épeszû srác.

de az épeszûséggel igen 😊

KoЯn

de az épeszûséggel igen 😊

KoЯn

Zillo
a rozsaszin nem függ össze a melegséggel sztem.

Alah Alik Ya Sidi!

Sephi
Torokorszag , Club Voyage Salge Beach ... ismerema pasit 😄 Na nem ugy 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KoЯn

thx <#smile>

KoЯn

Dying Soul
loál, szép munka! 😄D

Feltöltöttem ide
Remélhetõleg itt meg is marad

KoЯn

bisztos azér :ccc

KoЯn

sz4bolcs
Pedig nagyon szar volt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

neszeneked, letörölték a köcsögök<#gonosz3>

KoЯn

cr3ativ3
TeveClub. ott sok van. 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

<#smile>

KoЯn

rágógumi
LOÁL😄

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

középsõ nyakában az a gigantikus kereszt atombrutál.