FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több kérdés merült fel bennem a játékkal kapcsolatban...:
1, Gyakorló mód hová lett? Amikor akár 11 v 1 ellen játszhatok és normális kameraállásban látom a játékosokat, meg nem ilyen 1v1 játékmódban (Aréna)...
2, Miért nincsenek meccs előszobák??? Miért csak ez a b*zi baráti idény van? Erre lesz később valami megoldás?
Utoljára szerkesztette: Since, 2014.09.25. 21:17:03
Online jatszottam ket meccset. Nem tunt fel ilyen problema.
Tobbet kellett volna a demoval jatszabom hogy szokjam....mert elegge megvertek. Pedig 14-ben mar div1-ben voltam.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Most telepítem a teljeset, aztán had szóljon 😛
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!

Mindent megtalalsz jatesokat. csapatot tudsz "epiteni". Latod a chemistryt.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nem tudjátok hogy az UT-ben melyik kezdő játékosokat érdemes megvásárolni? Sajnos nincs tapasztalatom, most az alap "packkal" játszom, de szeretném fejleszteni a csapatomat.
Köszönöm!
ain't got no history
nem hasonlítottam össze semmit
más játékokkal pedig nem játszok gamepaddal
Meg kell várnom a hónap végét 😄
elméletileg holnap már mehetek is érte a boltba ugye?
jó lenne, mert már játszanék.. 😄
Koszi a segitsegeket!
ain't got no history
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.24. 15:28:08
ain't got no history
Nekem csak az a bajom vele ha elromlik nem javítják hanem másikra cserélik
Szerk.: nekem is volt két fajta Logi kontrollerem, két Xbox, és most egy ilyet nyúzok, ez a legjobb mind közül, ezen már a dpad is egész jó.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.24. 14:28:47
ain't got no history
Ja es, ha valami nem tetszik, vagy nem akarsz valaszolni csendben maradsz.
ain't got no history
Nekem volt Logi is, az "hamar" tönkrement, az MS többet bírt eddig ....nálam.
Megegyszer megkerdeznem a tapasztalatokat:
Logitech F710 wireless VS XboX wireless for Windows ???
ain't got no history
ain't got no history
Origin: ProXim86 (FIFA15)
Azt mégis hogy?
ain't got no history
hello! Leszedtem a full verziót is csak még nincs hozzá crack,de nem is azért szedtem le,hogy ezzel játszak...! Hanem megvan a demo is és ugye key custom nélkül nem lehet beállítani,de most meg van a full verzio feltelepítve,hogy kellene összekombinálni???rnrnrnköszi a segítséget!
ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Tehát nem arról van szó, hogy megakad
Utoljára szerkesztette: Breki33, 2014.09.17. 15:01:24
Persze tudom, jobb, ha a RAM ok egyeznek, de nalam az 1-2-2-1 el sincs gondja, szepen el osztja, legalábbis a beépítés utáni teszt szerint...
ain't got no history
Konfigom:
i7-4570k 3.4 ghz
8 GB DDR 3 RAM
GeForce GTX 660 ( 2 GB )
Win 7 64 bit
Megnéztem:
Alaplap neve Gigabyte GA-P31-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)
DIMM1: Kingston " 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
DIMM3: Kingston " 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Utoljára szerkesztette: Breki33, 2014.09.16. 17:28:47