FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Én a saját zene berakását nem találom.
Hali!

Több kérdés merült fel bennem a játékkal kapcsolatban...:

1, Gyakorló mód hová lett? Amikor akár 11 v 1 ellen játszhatok és normális kameraállásban látom a játékosokat, meg nem ilyen 1v1 játékmódban (Aréna)...

2, Miért nincsenek meccs előszobák??? Miért csak ez a b*zi baráti idény van? Erre lesz később valami megoldás?

Lehet hogy most hülyeséget kérdezek, de kivették az XP rendszert az új részből? Nem kapok a meccsek után XP-t...
Utoljára szerkesztette: Since, 2014.09.25. 21:17:03

Csacsi
en sem birtam ki es megvettem.

Online jatszottam ket meccset. Nem tunt fel ilyen problema.

Tobbet kellett volna a demoval jatszabom hogy szokjam....mert elegge megvertek. Pedig 14-ben mar div1-ben voltam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Roland10
Pc-n a demóban eddig csak élethű párbajokat és akasztásokat tapasztaltam, nem volt semmi bug. 😊

Most telepítem a teljeset, aztán had szóljon 😛

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Nonszensz a FIFA 15. Ma játszottam XBox One-n 2 meccset. Már a 14-ben is idegesített hogy fullos csapatok olyan burleszk jeleneteket hoznak le hogy hihetetlen. Itt ez csúcsra van járatva. Minden 3. megmozdulás, csetlés-botlás, egymásba akadás, olyan nonszensz labda vesztések vannak. Szerintem ez nevetséges. Kitálalta az EA hogy de poén ha összeakadnak a játékosok és most minden 10. másodpercben meg is csinálja. Olyan tigrisbukfenceket csinálnak hogy hihetetlen. Persze az ellenfél kapja a labdát azonnal.

Roland10
Hurráááááá <#taps><#taps><#nyes><#nyes>

Csacsi
www.futwiz.com

Mindent megtalalsz jatesokat. csapatot tudsz "epiteni". Latod a chemistryt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sziasztok,

Nem tudjátok hogy az UT-ben melyik kezdő játékosokat érdemes megvásárolni? Sajnos nincs tapasztalatom, most az alap "packkal" játszom, de szeretném fejleszteni a csapatomat.

Köszönöm!

contraste
Fhu nagyon mas, de nagyon jo. Reggel melo elott 1 meccset tudtam jatszani, inkabb neztem a menoket stb mi valtozott, ezen az egy meccsen 4-3 ra nyertem legendaryn, tehat vedekezesben meg nagyon mas, nem erzem, tamadasban viszont fura, h a 4 bol 3 beadas fejesbol lett, nem tudom, h csak mak-e vagy ennyire konnyu lett fejelni??

ain't got no history

contraste
Na mar jatszhato is!

ain't got no history

Breki33
Breki33
Breki33
nem volt, csak próbáltam, de nagyon nem jött be a kialakitása

nem hasonlítottam össze semmit
más játékokkal pedig nem játszok gamepaddal

Csacsi
Minden hol veszi az ember...külföldön is a legolcsóbb 11k körül van 😞

Meg kell várnom a hónap végét 😄

Roland10
na 576-nál megemelték az árát, így előrendeltem az euronicsnál.
elméletileg holnap már mehetek is érte a boltba ugye?
jó lenne, mert már játszanék.. 😄

contraste
Kiprobaltam mind2-t. Xbox lett vegul, mert eleg nagy a kezem es ugy ereztem, ha a LB oldali gombokat kell nyomnom jobban kezre esnek a karok es konnyebben tudom betamasztani a kontrollert. Jobban tetszett az F710, de nekem az LB/LT RB/RT gombok nagyon nem voltak ergonomikusak, es pl, ha 2 ujjal egyszerre akarod nyomni az LB/RT-t ki kell tamasztani ugye a tenyeredhez, na akkor az en kezem csak kifacsarva erte el a bal kart, Xboxnal ez teljesen jo volt, most mar ertem miert van fent a bal kar.

Koszi a segitsegeket!

ain't got no history

Galy
párszor ejtettem le, nekem az analóg kar fáradt el
zorrobomber
Nem azt mondtam hogy a Logi rossz, hanem azt hogy az xbox picit jobb. És ez csak egy vélemény. Amúgy neked volt Xbox kontrollered, hogy össze tudd hasonlítani a kettőt? 😊 Ráadásul egy 2004es logi kontroller jó eséllyel nem xinput-os, szóval a legtöbb játéknál eleve ki lenne lőve a használata.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.24. 15:28:08

contraste
Miert baj, ha ujat kapsz? Bejaratos?😊 Amugy en is hive vagyok a szerelesnek..

ain't got no history

Breki33
Ha ez így lenne nem bírná 2004 óta a Logitech-em.

Nekem csak az a bajom vele ha elromlik nem javítják hanem másikra cserélik
zorrobomber
Más is közrejátszhat: a normál használat. Egyszerűen minőségibb anyagból vannak az xbox kontrollerek.
Szerk.: nekem is volt két fajta Logi kontrollerem, két Xbox, és most egy ilyet nyúzok, ez a legjobb mind közül, ezen már a dpad is egész jó.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.24. 14:28:47

contraste
Koszi szepen a valaszt! Leejtesektol megy tonkre vagy mas is kozrejatszott?

ain't got no history

contraste
Koszonom a paraszt hozzaszolasodat es hozzaallasodat 😊 Hatha lesz, akinek nem esik nehezere.

Ja es, ha valami nem tetszik, vagy nem akarsz valaszolni csendben maradsz.

ain't got no history

Galy
XboX wireless szerintem.
Nekem volt Logi is, az "hamar" tönkrement, az MS többet bírt eddig ....nálam.
Fejezd már be.1 oldalon keresztül leírtuk ki melyiket venné.Válasszál magadtól vagy meg is vegyük helyetted és odavigyük neked??
contraste
Jaah ertem.

Megegyszer megkerdeznem a tapasztalatokat:

Logitech F710 wireless VS XboX wireless for Windows ???

ain't got no history

Azt olvastam hogy csak holnaptól játszható ma csak feltelepitheted hogy holnap ne keljen.

attiGT
Hirtelen nem jutnak eszembe magyar de akar kulfoldi CD kulcs vasarlos oldalak, cdkulcsok.info-n kivul. Tudnatok mondani parat, ahol esetleg olcsobban lehet kapni PCre?

contraste
Bakker most nezem a mailjeimet mar tegnap megkaptam a kulcsot 😮 meloban vagyok szoval nem tudom kiprobalni, vki tud vmit mar?

ain't got no history

contraste
Na akkor holnap tenyleg kint lesz a GAMMA? 😊

ain't got no history

UoNokedli
Szerkesztett csapat. Átigazolta oda őket... 1v1-ben nem online kerettel mennek az emberek... Azaz simán lehet hogy egy 4.ed osztályú csapat lvl99 mindenből. 😊 Nem csalás, de tény hogy idegesítő.

Origin: ProXim86 (FIFA15)

Csacsi
Az mekkora csalás már PC-n, hogy játszottam valaki ellen, azt írta hogy spartak moszkva....de Ribery, messi, ronaldo hármassal támadott.

Azt mégis hogy?

UoNokedli
Semmid nem megy át... Csak a megalapítás ideje! 😉

Origin: ProXim86 (FIFA15)

Csacsi
tud valaki valamit, hogy a fifa 14-es UT-s zsetonjaim átvihetők a fifa 15-re?

contraste
Aki Originen rendelte elo annak vegulis 23-an vagy 25-en lehet letolteni? Vagy ez terulet fuggo?

ain't got no history

hello! Leszedtem a full verziót is csak még nincs hozzá crack,de nem is azért szedtem le,hogy ezzel játszak...! Hanem megvan a demo is és ugye key custom nélkül nem lehet beállítani,de most meg van a full verzio feltelepítve,hogy kellene összekombinálni???rnrnrnköszi a segítséget!

ÜBER ALLES F.C. BAYERN MÜNCHEN!!!

zorrobomber
Ennek mi értelme van, valaki elmagyarázná?

Breki33
rvn
Én playclawot használok, ha elindítom úgy hogy a playclaw is fut 1 fpsel megy még az intro is...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Breki33
Breki33
Én ha elindítok egy Fraps-ot és alt tab-al visszalépnék kiakad a játék. Ha meg előtte indítom el se indul.

Tehát nem arról van szó, hogy megakad
Utoljára szerkesztette: Breki33, 2014.09.17. 15:01:24
Roland10
Fraps mellett sem akad. Ez, hogy működik? Akadnia kéne? 😊

contraste
Samsung EVO 840 van a pcben is meg macbookpromban is, legmegbízhatóbbak úgytudom és eddig nem is volt semmi gond velük. Mindkettő 250-es, de sztem PC-be elég egy 120-as is, arról csak a rendszer fusson, meg egykét fontos app.

Persze tudom, jobb, ha a RAM ok egyeznek, de nalam az 1-2-2-1 el sincs gondja, szepen el osztja, legalábbis a beépítés utáni teszt szerint...

ain't got no history

Roland10
holnap megprobálom.

Nekem egyébként 200-300 FPS-em vam FULL beállítások mellett, de a mai nap folyamán játék közben többször megfagyott a játék. Kép megáll és a hang is elszáll. Ezelőtt semmi baja nem volt.. Szerintetek?

Konfigom:

i7-4570k 3.4 ghz
8 GB DDR 3 RAM
GeForce GTX 660 ( 2 GB )
Win 7 64 bit

Breki33
Breki33
SSD milyen van?

Megnéztem:

Alaplap neve Gigabyte GA-P31-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

DIMM1: Kingston " 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)

DIMM3: Kingston " 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Utoljára szerkesztette: Breki33, 2014.09.16. 17:28:47
Breki33
Igen tudom számítástechnikus vagyok csak a sajátomra már nem emlékszem pontosan és eddig lusta voltam szétkapni is megnézni, de mindjárt megnézem Everest-el.

Mondjuk én ha vennék biztos párba és teljesen azonosat.