FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hülyegyerek
Klasszikus példa FIFA handicap rendszerére.
Rudee
1 vereség még lehet "szivatás", de hogy 6?

Szar Bayern, szar Bayern :)

Más is meg lett így szivatva:

10 meccsből az első 4-et megnyertem, 15 pont kellett volna a bent maradáshoz, aztán hipp-hopp 6 meccsen kikaptam, 2-n a 92. percben kaptam ki és kiestem............

Vélemény?
Utoljára szerkesztette: NpontPeti, 2016.10.31. 21:05:00
Rudee
Nem lehet, pont így lesz egységes Afrikától Ázsiáig.

Sziasztok!
A The Journey módban meg lehet változtatni valahogy Hunter cipőjét, vagy végig abban a fekete "noname"-ben fogunk szaladgálni?

Sziasztok! Nem tudja valaki véletlenül - vagy akár direkt :) - hogy az Ultimate Team-ben lehet változtatni a meccs időtartamát? Nekem mindig 6 min és meccs előtt nem tudom állítani, mert inaktív, a főmenü beállításainál tudom, de azt nem alkalmazza... Előre is köszi a segítséget!
Rudee
Mit értesz item alatt? Mez, labda, stadion?

Training vagy chemistry style kártyával lehet némileg fejleszteni a játékosokat.

Sziasztok! Az lenne kérdésem hogy UT-ben mi a szerepe az item kártyáknak? illetve lehet Ut-ben fejleszteni a játékosok képességeit?
Rudee
Csapat törléséről nincs info még az EA faq-ban sem.
Az átnevezésről is csak a 15 esetében van példa, de érdemes megnézni a UT-en belül a beállításokat. A laptopom épp szervizben pihen, így pontosítani nem tudok.

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy Fifa17-ben az ultimate team csapatot jányszor lehet törölni, illetve a csapat nevet hogy lehet átíarni?
Rudee
Pedig jó meccseket lehet tolni online.

Rudee
Ultimate teammel játszóknak ajánlatos beszerezni a Companion nevű androidos appot. Minden nap ad valami kis ajándékot.

Rudee
Bármi lehet, ami a karrierhez szükséges és módosítja a patch.

Sziasztok!
Mi lehet a probléma? Feltelepítettem a moddingway modot működik rendesen, de ha karriert kezdenék mielőtt betöltene a játékba összeomlik.
igen, de erre ugy kell tekinteni, hogy ez egy kulon jatekmod :)

en pl nem is jatszok a jatekkal, csak ezeket a csapatokat rakom ossze aztan piacozgatok es teljesitem oket :D

maga az UT resze sose erdekelt, de ez most miatt igen :)
Igen, de mégiscsak két éves.. Aztán inkább rendeltem egyet újan :) Jó lesz ez nekem :)
blackfire001
Miért? Haverod kártyája jobb, nem?
ASUS Radeon R7 370 STRIX-R7370-DC2OC-2GD5-GAMING 2GB

Végül ezt rendeltem meg! :) Remélhetőleg jó lesz és jól fog szolgálni a játékhoz :)
Rudee
Néhány feladatnál írja is, hogy a fölösleges játékosokat használd. Amúgy igen, elég fura megoldás. Sokszor nem éri meg lepasszolni 6-8 vagy akár 11 játékost.

Rudee
Ha ismerős, akkor talán nem egy hulladékot sózna rád. Nézd meg több helyen hogy mennyiért megy, az ár miatt.

Köszönöm a válaszokat! Lenne még egy kérdésem. A minap rámírt az egyik ismerősöm, hogy eladná a videokártyáját, mivel ő újat vett. Két éves a kártya és 30 ezer forintért adná oda. A típus: GIGABYTE Radeon R9 270X OC 4GB GDDR5 256bit PCI-E (GV-R927XOC-4GD)
Szerintetek megéri használt kártyát venni, amire nincs már garancia? És megérné ez a kártya?

Előre is köszi!
Köszi a segítséget! Ez azért így elég érdekes, de ez van... :)
Rudee
Igen, normális. Ez a hátulütője ezeknek a feladatoknak.

Sziasztok!
Mi lehet a probléma? Feltelepítettem a moddingway modot működik rendesen, de ha karriert kezdenék mielőtt betöltene a játékba összeomlik.
Sziasztok! Az Ultimate Team-ben, a Squad Building Challenge-nél az addig megvásárolt játékosok "eltűnnek"... Másnak is? Vagy ez így normális? Köszi előre is a válaszokat! Peti
Utoljára szerkesztette: NpontPeti, 2016.10.05. 19:08:30
rage
Az én gépemen tökéletesen fut mindent maxra téve, így nálad is fog.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

sajna amd-t nem ismerem
Rudee
Lehet. Az alt+tab nem a játék egyik bill. kombinációja.

Robertoo21
Sziasztok,

ez a probléma offline meccseknél is jelentkezik?

Lehet játszani billentyűzettel ("régi" a-s-d-w-e kombinációt használva) vagy csak controller?
Köszi a válaszokat, előre is

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

Rudee
#36524-re, mert telóról nem működik mindig a válasz gomb.

A 6 perces meccs nem hosszú. Az alt+tab régebben nagy fegyvere volt a kis nyomiknak, akik a háttérben futtatva valamit kurva nagy lagot okoz.

És a proci jó lesz hozzá? :)

Egyébként írhatsz olyat, ami, jobb, annyira nem értek hozzá, csal gondoltam ha a processzorom amd, akkor legyen a kártya is
750 ti vigan viszi a játékot úgyhogy az R7 is fogja ,de annak az árából jobbat is kifoghatsz, de tet tudod, ha ragaszkodsz amdhez
Sziasztok! Menne ezen a gépen a játék?

Processzor: AMD Phenom (tm) II X4 840 Processzor 3,20 GHz
Memória: 8Gb (4GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM)
Alaplap: Gigabyte GA-880GM-D2H v1
Videókártya: AMD Radeon HD6570 (1gb)
AMD Radeon Hd6570 (1gb)

Videokártyát a napokban veszek, az lenne a kérdésem a többi cucc megfelel hozzá? Vagy még kéne fejleszteni? Előre is köszi a válaszokat!

Ezt a videokártyát néztem ki: Gigabyte R7 370 2GB DDR5 GV-R737WF2OC-2GD

Előre is köszi a válaszokat! :)
Úgy látom ezzel nem csak nekem van problémám... :D

LINK

Igen, ezt csináltam... De basszus, ha játék közben kell csinálnom mást is nem hozhatom le a tálcára a játékot? Az mi? Azért eléggé hosszú egy online meccs, ahhoz, hogy mást is akarjak közben csinálni. Pláne ha már nincs tétje, vagy az ellenfél elmegy AFK-olni.
Utoljára szerkesztette: Danyi, 2016.10.02. 18:06:46

Adam Jonas
Lődd ki a Viber-t addig. :)

Sziasztok!

Ez a csoda FIFA 17 azt csinálja, hogyha jön a Viberben egy értesítés, vagy ha zenét váltok a media playerbe ledobja ilyen ablakos nézetbe a FIFA-t. Amivel tavaly semmi baj nem volt, de idén van: Ilyenkor az online meccs automatikusan megszakad... Mit tudnék ezzel a problémával kezdeni szerintetek, gondolván arra, hogyha véletlen bármilyen értesítés jön ne dobja le a FIFA-t a tálcára a cucc? HDMI-n használom a monitorom, esetleg DVI segíthet ezen?

Köszönöm szépen!
Tormiee17
Journey!!!!!!!!!!!!!
Végig vittem a Journey-t,hát...jobban örültem volna,ha a "történet" befejeztével,lehet vele tovább játszani és nem kötelez rá minket az UT-re,amivel nincs amúgy baj,de szívesen fejlődgettem volna még Alexel :)

Rudee
Origin-re belépsz és a games menüpontban az első lehetőségnél megadod.

Rudee
Igen. De a teljes már működik jól.

Sziasztok! Segítséget kérek szépen! Megvettem a játékot, és a bolt - ahol vettem - küldött egy "DLC kódot". Hol lehet ezt aktiválni vagy mit kell vele csinálni? Köszi előre is a választ! Üdv Peti
Az a baj, hogy az erőnlét számolása meg marad 4 percen ugyanúgy. 10 perces félidőt ki sem bírnak.
Utoljára szerkesztette: wednes, 2016.10.01. 07:30:01

Remelem ez megoldja, bar mas jateknal nem jelentkezett ez a problema ha felmelegedett, tegyuk fel mindig ezt csinalja
Rudee
Igen. A hűtőt is porold ki.

Rajottem mi lehet a baj xd procim haldokolhat jatek kozben 60 fok fole megy xd hopasztabsegithet?
Rudee
Ultimate team-be kaptam 3 pack-ot ajándékba, mert tavaly is játszottam vele. Semmi extra játékos nem volt benne, de legalább jött pár gold.

Sziasztok!

Fifa 17-ben a játékos szerkesztésénél nem találom a gameface/ saját arc betételét. Lehet hogy kihagyták?

Nod 32 om van , masba nem zavart bele sosem
Rudee
Telepítés után máris jön le egy 654 megás update.