Füstbomba és bûzbomba készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
benzin 50%
polisztirol 25% (kis fehér müanyag pohár 99%os polisztirol^^)
benzol 25%
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Nem az igazi napalm, de a hatás az nem marad el...
Kicsit furcsa elképzelni, hogy "berobban nagy füstben" utána egy jo ideig még füstölög utána. De betudhato annak, hogy a benzinben oldodik a Hungarocell, ami igen pofás kis gyujtoelegy. Igen kis térfogatu helyen elképzelhetö hogy belobban, és mivel nem tökéletes az égés, sok füst (szén) képzödik mellette.(Oxigéndus környezetben az egész egy hatalmas pukk lenne, ami jocskán nagyot lökne rajtad<#nyes>#nyes>) A maradék füstköpés pedig a ping-ponglabda lassu égésének következménye.
-20centi×20centis alufóliadarabot kisimítotok
-benzinnel vagy olajjal lelocsoljátok
- hungarocelgömböcskéket raktok rá, és három-négy pinponglabdát apróravágtok, majd aztisrá.
-összecsomagoljátok gömbbé az egészet, úgy hogyegy szikrás gyújtózsinórt tekertek bele, ami kifog lógni
nemkell szorosan gömbbé formálni, csak épphogy megtartsa, ezután ha meggyújtjátok a gyújtózsinórt, elvileg berobban egy nagy füsten, majd folyamatosan sisteregve ereszti ki magából a füstöt
.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Höm, sztem többre megyek ha egy 230/110 voltos kondival csinálom, az akkkora mint az öklöm, ami kisült az meg egy 50/12 es volt....
:))))))))))))))))
Véletlenbõl próbáltam ki, volt 2 15 voltos aksi a földöm, én meg gondoltam, 100 az 1 hoz az esély, hogy zárlatos lesz, ráraktam a tetejére, egy régi tápnak a nyákját, erre 10 perc mulva belerúgtam, és kisült a kondi, nem mondom, úgybefüstölte a szobám....
Jóhogy, csak tüdõödémát nem kaptamXDXD
Because cheese...
ez loál. ilyen még nem jutott eszünkbe :D
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
én mostanában élõben nem nagyon tudtam kisérletezni, mert a társaságom (light) szerepjátszott velünk pyro helyett....
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
csak az a kár hogy túl sokat offoltok... valami kérdés ami piro, vagy füstbomba vagy bûzbomba? xD
Heh, még azt se tudom hanyadikba jársz egyáltalán. De felveszem a kapcsolatot nyugati szövetségeseimmel és együtt csapunk le nuki kommunista hatalmára:P
Meglátjuk, ha megirod kihez, mihez jársz csak megtalállak.^^
http://loal.atw.hu
zoolee: (és mindenki akit ez érdekel) spirituszt szinte bárhol kapni mivel ez elég elterjedt eszköz kisebb turákon. Festékboltban tuti van. De hagyományos esetben ez folyékony ,ha tablettát akarsz az is van ugyanott csak asszem "égésjavito" ilyen vegyes tüzelésü kazánokhoz. Ugy emlékszem kis rozsaszin viaszszerü izék. Persze sokféle van, ilyet tuti kapsz.
[/off]
annak aki nem tudja mi az a triviális név:
metánsav a hivatalos név, és a hangyasav a triviális/köznapi név.
etánsav/ecetsav.
Honnan van??!!!MI az???!!!
nem tudtam, de akkor ezennel megfogadom, amig fenn leszek a harmadikon törekedni fogok, hogy még a menza undorito szagát is elnyomja kreálmányom... :DD
nem tudja hogy ugyanazt a levegõt szívjátok mindennap. ^^
(mármint aki ebben a beszélgetésben benne van, mind a hárman.)
bocs.. ennél több erre se tellett. bírom az ijen kritikákat :D
Flamer: Te viszont légy oly szives ne a szavakkal vagdalkozz hanem nézz utána milyen marhaságot vágsz a más fejéhez, mielött még irkálsz a topikba. ( Aki más megbotránkoztatására szorakozik az tényleg paraszt de pls semmi általánosítás -- még egy év és hivatalosan parasztkodhatok nyukkal :DD)
én már meg se érzem...nekem ez ILLAT.
de inkább az zavar amikor H2S gázt érezni mindenhol :C csakazé mer ti parasztkodtok :DDdd
csodálkozom hogy a többi népek akik nem kémikus arcok, hogy tudnak élni azzal a gondolattal, hogy valamelyik laborban bármikor véletlenül túlnitrálódhat valami és... <#idiota>#idiota>
(énis hétfõn nitráltam, habár semmi veszélyest ^^ )