Füstbomba és bűzbomba készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
aztatról lemaradatm.
Aki pukkantani akar....
petárdát ráköti az öngyújtóra, meggyújtja, eldob, fut, happy.
Nekem a vacaokkal is meg a jókkal is sikerült...
A gáz akkorát roban....uff...asszem errél nem nyilatkozom...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
mindenesetre a kémia az KISÉRLETEZÉSRE* épül, vagyis amit gondolunk és a gyakorlat mindig más! 😊 (talán diplomatikus szóval úgy mondják: *empirizmus...) 😄 (mellesleg nem összekeverendõ az EMPIRIOKRITICIZMUS-al, mint olyan õszintén bevallom nem tudom mit jelent, de mindkettõ jól hangzik és öösszekeverhetõ...<#idiota>#idiota>)
(((nos belátom eszmei érték a *csillagozástól kedve nem nagyon volt az írásomban, mégis kell néha egy kis agypusztításos-írkálgatás ^^ )))
kübli
teknokol
öngyujtó.
helyezz a küblibe jó sok teknokolt, aztán csújtsd meg az öngyújtóval majd helyezd bele. várd meg a pukkanást.
unalomûzõnek jó <#idiota>#idiota>!!!!!4 😄
kellékek:
öngyújtó
ragasztó
valami hosszú
elkészítés:
ragazd le az öngyûjtót hogy a láng folyamatosan égjen tedd le utána a hosszú dologal üss bele és BUMM!!!!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Because cheese...
nagy seprûnyelek repkedtek 😄DDDD
http://www.youtube.com/watch?v=INPCicdX2y8
Ez most ilyen hócsatáról szól
Because cheese...
-vörösfoszfor (gyufáról)
-faszén és grafit keveréke
-az összes alkohollal megcseppentve :p
sztetek égni fog, vagy robban? nemakarok szemöldök nélkül járkálni ^^
szóval a nitrogén nehezen lép reakcióba bármivel is, ezért nem mérgezõ, és ha még magában 'szívod' az sem baj, csak egy idõ után ha nem lesz mellette okszigén csak akkor van 'gáz' 😊
(mellesleg tudvalevõleg a levegõ kb 71%-a Nitrogén azért kérdeztem pont ezt😊
(igazából valahogy a beszélgetésetek kapcsán jutott eszembe ez a 'találós kérdés' 😊
Because cheese...
Nem kell már egybõl felkapni a vizet!!!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes2>#nevetes2>
a fehérfoszfor mérgezõ (mivel zsírban,olajban oldódik)
a vörösfoszfor nem (mert zsírban,olajban nem oldódik)
de viszont a füstje mérgezõ,mert égésekor difoszfor-pentaoxid szabadul fel,ami viszont halálos!!!
Szal,csak messzire dobálom a "füstpatronokat" 😄
pontosan 62db lett!!!
csináltam belõle 8db "füstpatront" (így neveztem el😛)
Most úgy csináltam,hogy összefogtam vagy 12 foszforospapírt,és alul összeragasztottam.
5db papír volt a teszt,na ez is fekete-fehér füsttel füstölt!😄
frankó volt!!
Ja,és a vörösfoszfor füstje mérgezõ???
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
A gyufásdoboz oldalairól levágjátok a foszforos papírokat
aztán(nekem pontosan 22db lett)😛
összeragasszátok,és függõlegesen felakasztjátok valahova....
alul megyújt,és ahogy elkezdenek égni a papírok,feketés-fehéres füstje lessz!!!
Én csak 4et ragasztottam össze,de akkora füstje lett,hogy beterítette a fél kertet!!!!
Ja,és ne szívjátok be a füstöt,mert asszem mérgezõ.....de nembiztos...
én csak tábor-osztálytárs-labor, és egyéb megjelölt helyeken tevékenykedem
Próbáltad????<#ravasz1>#ravasz1>
Bakker..
Az a burok amiben az a nagyon sok kis vitamin golyó van az nem mérgezõ...