daVinci VB-je
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ez pedig Spanyolország :P
Torres-Villa kettõsnél mondjatok jobbat,thx -.-
ReaL MaDRid x siempre
84: 2002-ben igen :P
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Egy kis szellemi vérpezsdítésnek azér' nem volt rossz ez a topic. Persze én sem hiszek effélékben...! Nem hiszek... Nem hiszek...?! Hát persze, hogy nem hiszek...! ;) (lassan felfelé görbûlõ kaján vigyor, és halkan elsuttogva: "Hát persze, hogy nem hiszek...!" - kamerába nézés, csattanó vége fõcím-zene, szereplõlista - és várhatjuk a Barna Kóla Kód 2-t! PS.: Ugye mindenki észrevette, hogy Dan Brown és a Barna Kóla között azért van némi kapcsolat!!!? :) )
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
látod,azért a foci is csak egy játék.az olasz bundabotrány ellenére is büszkén ki merem állítani,h a sport melyet én szeretek,a futball,azért tud tisztességes is lenni,és hiába,h úgy látjuk,h az egész a pénzrõl szól,amikor a játékosok kifutnak a pályára,akkor megszûnik létezni a pénz,és csak a labdára koncentrálnak.
ReaL MaDRid x siempre
Justin: vége a vizsgáknak és a nyolcaddöntõknek! Én is ember vagyok, aki kissé online-függõ! Azért nem lehet mondani, hogy unatkozom, de psszzttt! ;) ha unalmassá kezd válni, amit csinálok, akkor kissé bóklászom erre-arra... ;)
De a legfontosabb: sose gondoltam volna, hogy az olaszok lepénzelhetik a németeket ;) :DDD (csak vicc vót)
És ha valóban figyelik az SG-t???
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
mondjuk írhattam volna,h kurvára nincs igazad,mert én az elején már gondoltam h hülyeség az egész,csak most mondanád,h persze,mert h nem jött be az elméleted,és azért mondom.
a vb-n mindig van úgy 5-6 csapat aki esélyes,és a többi pedig kijelöl egy célt.
persze ezt is az erõviszonyokhoz mérik,vannak,akik megelégednek,ha pontot szereznek,vagy egyszer gyõznek,vannak akiknek a 16ba jutás a minimum,van aki az elõdöntõig szeretne menetelni,és van,aki meg is szeretné nyerni a vb-t.
brazíliának kötelezõ lett volna megnyerni a vb-t,mert akkora a nyomás rajtuk,elvárja brazília népe,h megszerezzék a vb címet.
a németeknek szintúgy,hisz otthon vannak.a franciáknak pedig mutatniuk kell vmit,h kiengeszteljék a szurkolóikat a 2002ben elért eredmény miatt,és a mostani csoportmeccsek miatt is.
egy vb-t nem lehet lezsírozni,azért nem,mert a fifa sok-sok emberbõl áll,és a fifa nem lenne fifa,ha csak úgy le lehetne zsírozni egy-egy vb-t.
ya,h a csapatokat fizetik le?az is hülyeség,mert a fifa mindenhol ott szaglászik,és kiderül.sõt látszik is egy csapaton,ha le vannak fizetve,sõt az egész meccsen láûtszik,ha az meg van bundázva.
talán ilyet utoljára 98-ban láthattunk a döntõben,ott szokatlanul szarok voltak a brazilok.inkább azt fejtsd meg:ott a brazilok nagymellénnyel mentek ki(ami egy vb-n döntõn szinte kizárt),vagy pedig egyszerûen meg lett bundázva a meccs??
ReaL MaDRid x siempre
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ReaL MaDRid x siempre
You\'ll never walk alone!
És ha ma mégis az olaszok nyernek? Akkor sajnso kénytelenek leszünk feltételezni, hogy a kiindulási feltétel valótlan volt, és így megdõl az elmélet, márpedig ezt a kitalálója nem fogja szeretni. Vagy esetleg akkor lesz valami más magyarázat?
-=ZR=-
És igen, vicces.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
ReaL MaDRid x siempre
És a "tét" nagyságrendjérõl, ha valaki nem lenne képben: Nem aprópénz
-=ZR=-
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Csak a maga szakállára nyomul?
-=ZR=-
(Nem is lepõdnék meg, ha kiderülne, hogy ugyanaz a cég van a Pepsi és a Coca-Cola mögött, ugyanaz a cég amelyik a Windows-t és a Macintosh-t fejleszti és minden más, ahol megadják az embereknek a lehetõséget a VÁLASZTÁSra!
Mindenki szeret "felelõsségteljes" döntést hozni: pl.: Pepsi vs. Coca, de ha nem lehet dönteni, akkor kevesebb a bevétel. Nem beszélve a kialakuló rajongótáborok hatásáról.
Annyi a trükk, hogy megadd a lehetõséget a vevõnek a döntésre. Ha csak egy terméked van, akkor csinálj kétféle kiszerelést - és rögtön boldoggá tetted a vevõt, mert dönthetett. Boldog, mert egy pillanatig úgy érezte, õ adott irányt a saját életének, pedig csúnyán rászedted...)
Ui.: "Kenyeret és cirkuszi játékokat!" ^^
-=ZR=-
Idõhúzás dolog és verekedés meccsen: nem igazán volt ez "szokás". Elõbbi a minél több befolyó lé miatt, az utóbbiból meg az látszik, mennyire nyomják szerencsétlen játékosokat belülrõl, hogy õk legyenek a jobbak. 90 percig fizikailag és szellemileg topon lenni, nem csoda, hogy bukásnál jól pofánverik egymást - tudva, hogy nagy lovettát buknak be.
-=ZR=-
-=ZR=-
Amúgy a brazilok meg se moccantak a meccsen, egy rakás sz@r volt a játékuk. És tényleg elhízott banda. Még a himnuszt se bírják végigállni, inkább nyalakodnak. Csalódtam a játékukban, de inkább abban, ahogy nem tettek meg mindent a gyõzelemért. Áhh, de minek is melózni, ha le van osztva a zsé... <#idiota>#idiota>
Azért a nézettség valszeg nagy úr. Biztosan szerepet játszott a bevétel növelésében, hogy döntetlen esetén legyen meg a 2x15perc. Még olyan tisztességesnek is tûnik a játék szempontjából.
Egy megtörtént eset az egyik magyar 88-104MHz tartományban fogható rádióadóval kapcsolatban: Volt valami vetélkedõjük, verset kellett írni megadott két szóval, SMS-ben elküldeni és kérni egy számot. Belefáradva a vizsgaidõszakba, összedobtunk egy kis versikét (asszem a "szõlõ" és "megabuli" szavaknak kellett szerepelni - és volt egy olyan verssor benne, hogy "...szeretlek én is meg a bulimiás csajom is", a kért szám pedig egy Nirvana szám volt).
A vers korrekt volt, de szegény szerkesztõ bácsi nem tudott mit kezdeni efféle szóviccekkel, hogy a Nirvana-ról ne is beszéljünk. Kb. öt-tíz perc múlva jött egy betelefonáló srác, akinek NEM olvasták fel a "költeményét" és mégis kérhetett egy számot, ami a mi Nirvana-nk volt és a mûsorvezetõ néni hozzátette, hogy "rendben, bár nem a mi stílusunk, stb, stb, ejnye-bejnye, de azért lejátszuk..."
Na, ennyit a médiáról. "Cirkuszt és kenyeret!" - erre gondoljon mindenki, aki a VB és más mûsorok bûvöletében él. (Alig várom a szerdát... :P )
-=ZR=-
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem tehetek róla, a CIA irányitja a gondolataimat sry :((8