Foci EB 2012

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
3. helyért nem játszanak?
ProGabe
Szerintetek ezt a játékosok döntik el? Szinte hermetikusan el vannak zárva, amikor vonul az egész csapat.
Biztos vannak kijelölt idõpontok, mondjuk pihenõnapon, amikor kicsit közelebb lehet hozzájuk kerülni, ez nem ilyen volt.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Krisztiam
nah ma Balotelli 4 gólt fog rúgni a spanyoloknak 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

szucsy89
Látom van pár magyar zászló is 😄
szabii98
meanwhlie in balotalia 😄

I met God. She's black

Breki33
gabber_saviola
nagyképûek ezek a sztárok ... komolyan nem halt volna bele, ha odamegy a lányhoz.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

MightyDuck0
Megnéztem az olasz - német elõdöntõt, és a véleményem az hogy nem sokon múlott, ha kapnak még egy kis idõt nem 2-1 lett volna a végeredmény mert késõn eszméltek fel a németek.

<#hehe>

desigo
szegény bazz örül,hogy láthatta
belehaltak volna ha 5 percig kiosztanak pár autogramot <#levele>
egy kis EB történelem

döntõkrõl

a szavazás viszont értelmetlen, mert manapság kevesen élnek azok, akik neteznek úgy, hogy látták a 60-as, 64-es döntõt stb...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha ez eljut ahhoz akihez kell, és nem egy nagyképû majom akkor talán még jól is járhat a szõke virág, ha már a pipacsok a kukában végezték. <#smile>

Narxis
Hát igen, ez kicsit szomorú.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MatchDiabolo
Le lehetne lazulni már emberek nem kéne ennyire egymás seggét nyaldosni tiszta szánalom.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

arsnl
jó fej ember lehetsz <#eljen>

Közbe megnéztem felvételrõl az olasz - német elõdöntõt, és a véleményem az hogy (olasz 2-0 ellenére) nagyon kiegyenlített játék volt az elsõ félidõben, majd a második elején úgy tûnt hogy felülkerekednek a németek, de csak egy pillanatra.

Utána estek keltek a játékosok a pályán, az olaszoknak meg volt 4 majdnem hogy ziccer (talán az egyik be nem fújt les volt), én amondó vagyok hogy a németek örülhetnek hogy nem 6-1 -el kaptak ki, de hát így jártak, a végére kellett volna tartogatni az energiát.

csőcse
<#vigyor0>Ilyen show mûsort srácok nehogy abba hagyjátok, megérte benéznem egy jót nevettem

Nik0Bellic
Úgyis kiesnek hogy majd egy gólt nem fognak tudni lõni úgy hogy balobelli meg majd a labdát fogja keresgélni zavarában.

Azt hiszem te is letetted a bizonyítványodat az asztalra, de ha nem fejezed be a rasszista mûsorod valószínûleg kapsz még kettõt.

Nik0Bellic
Fekete piszoktarisznya meg feszülhet magának mert be bírt lõni a nem formában lévõ németeknek többet úgysem fog ahhoz túl béna idáig semmit se csinált csak a gyapotot próbálta szedti a füvön.<#mf1>

Nik0Bellic
"szeretnél te ien" Persze hogy nem
Ilyen sötétnek születtem volna meg inkább magamra gyújtom egy kis világosságért azt a pajtát sárkunyhót ahova szültek.

ressy14
A stílusod és a helyesíráskészséged meg a te szegénységi bizonyítványod, ezért ahhoz mindenképpen gratulálnom kell.

Dum spiro, spero.

Tyler1
Irónia, hogy ebbõl is botrányt kever a sajtó 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nik0Bellic
<#nyes> Nigger védõ egylet felsorakozott hogy ide mennyi cigány jár azta csak nem beletapostam a pici szívecskétekbe<#nevetes1>

Nem kötelezõ elolvasni fõleg válaszolni de látszik is hogy semmivel nem vagytok különbek nálam szóval letettétek az asztalra a bizonyítványotokat.

Véleményemet meg elmondhatom erre van a fórum ha nem tetszik kinek inge ne vegye magára ennyi de mégis nekem van igazam ha már ilyen tiltakozási lázban védekeztek amúgy meg kit érdekel én nem fogok hozzátok szólni de véleményemet elmondom.

Homoki nigger meg igenis egy beképzelt majom <#bee1><#mf1>

noname23

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

ressy14
nem mondta senki, hogy a spanyoloknak kell szurkolni, de emberi módon is ki lehet fejezni, nem mint egy putrilakó...

Dum spiro, spero.

Spanyol héterkedés az menõbb dolog azért nem jár kövezés jobb ha beállsz a sorba.

ressy14
<#action>

Dum spiro, spero.

Zenszkij
mekkora egy primitív vérlény vagy

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

banok
<#felkialtas>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
<#levele><#zavart2>
Nik0Bellic
elõbb fogsz te kipusztulni te nigger bérenc ostoba divatzabáló és lám ilyen könnyen mert saját magad mész a vágóhídra önkéntesen hülye gyerek

limperatore
sztem jól tette h elmondta, mindjárt átértékelõdik a ronaldo utáni fanatizmus

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

szucsy89
"veszélyben az egész portugál futball..."

mert? 😄
Tyler1
Az volt nyilvánvaló, hogy a dicsõséges utolsó az övé lesz(!), teljesen mind1, hogy õ akarta, vagy Bento. Nani óriási "botrányt" kavart ezzel, veszélyben az egész portugál futball...

limperatore
jó ez teljesen nyilvánvaló volt h ronaldo akar lenni az 5. h övé legyen a dicsõség 😄 sztem ezt mindenki tudta

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jó kis döntõ lesz😊

Én azt se bánom, ha Italy nyer ugyanis a focijuk nagyon jó volt végig az EB-n és jó meccseket is toltak. Megérdemelnék pláne ilyen elõdöntõs játék után. Spanyolok pedig nálam régóta favoritok, de talán most ezt a tornát nem érdemelnék meg. A játékukokat a 2010-es vb-n is kikezdték, de ott még azért nem volt defenzívnek nevezhetõ, mert azért amikor kellett támadtak, de itt ezen az EB-n az ír és az olasz meccset leszámítva eléggé passzívak voltak támadásban, még talán a Fro-k elleni meccsen az 1. gólig támadtak utána leálltak, pedig bennük több lenne ám. Meg ez h Bosque csupa csupa kétes kezdõt állít össze, Llorentét nem akarja játszatni, de még Torrest se teszi be csatár nélkül pedig nem fognak az olaszok ellen nyerni...

Olaszországnak egyébként is kijárna egy 2. EB gyõzelem pláne a régen elbukott 2000-es döntõ után

dragon11

arsnl
szeretnél te ien kis "nigger" lenni. ilyen emberek mint te halhatnának ki a picsába populáció csökkentése érdekében.

Nik0Bellic
Ez a kis beképzelt nigger most csak ráfeszült a gyorsan szerzett mákos góljaira nem fog ez többet rúgni nagy arcú kis cipõpucoló

dragon11
<#eljen><#eljen>

Tyler1

LasDen
Mario Balotelli
A szegény ember Ibrahimovica: Andy Carroll

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fabio Capello
már el lett mondva, 84 óta nincsen bronzmeccs az EB-n.

szucsy89
Nem döntik el, két 3. van. Világbajnokságon van csak bronzmeccs, EB-n nincs.
ZilogR
emm, nos, miért is nincs Portugál-Német meccs? abszolút kockaként nem értem hogyan döntik el, ki a 3. és 4.?!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!