Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos vannak kijelölt idõpontok, mondjuk pihenõnapon, amikor kicsit közelebb lehet hozzájuk kerülni, ez nem ilyen volt.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

belehaltak volna ha 5 percig kiosztanak pár autogramot <#levele>#levele>
döntõkrõl
a szavazás viszont értelmetlen, mert manapság kevesen élnek azok, akik neteznek úgy, hogy látták a 60-as, 64-es döntõt stb...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utána estek keltek a játékosok a pályán, az olaszoknak meg volt 4 majdnem hogy ziccer (talán az egyik be nem fújt les volt), én amondó vagyok hogy a németek örülhetnek hogy nem 6-1 -el kaptak ki, de hát így jártak, a végére kellett volna tartogatni az energiát.
Ilyen sötétnek születtem volna meg inkább magamra gyújtom egy kis világosságért azt a pajtát sárkunyhót ahova szültek.
Dum spiro, spero.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem kötelezõ elolvasni fõleg válaszolni de látszik is hogy semmivel nem vagytok különbek nálam szóval letettétek az asztalra a bizonyítványotokat.
Véleményemet meg elmondhatom erre van a fórum ha nem tetszik kinek inge ne vegye magára ennyi de mégis nekem van igazam ha már ilyen tiltakozási lázban védekeztek amúgy meg kit érdekel én nem fogok hozzátok szólni de véleményemet elmondom.
Homoki nigger meg igenis egy beképzelt majom <#bee1>#bee1><#mf1>#mf1>
Dum spiro, spero.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én azt se bánom, ha Italy nyer ugyanis a focijuk nagyon jó volt végig az EB-n és jó meccseket is toltak. Megérdemelnék pláne ilyen elõdöntõs játék után. Spanyolok pedig nálam régóta favoritok, de talán most ezt a tornát nem érdemelnék meg. A játékukokat a 2010-es vb-n is kikezdték, de ott még azért nem volt defenzívnek nevezhetõ, mert azért amikor kellett támadtak, de itt ezen az EB-n az ír és az olasz meccset leszámítva eléggé passzívak voltak támadásban, még talán a Fro-k elleni meccsen az 1. gólig támadtak utána leálltak, pedig bennük több lenne ám. Meg ez h Bosque csupa csupa kétes kezdõt állít össze, Llorentét nem akarja játszatni, de még Torrest se teszi be csatár nélkül pedig nem fognak az olaszok ellen nyerni...
Olaszországnak egyébként is kijárna egy 2. EB gyõzelem pláne a régen elbukott 2000-es döntõ után
A szegény ember Ibrahimovica: Andy Carroll
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!