Foci EB 2012
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még azért megjegyezném, hogy nagy szerepe van itt a sikerekben Vicente Del Bosque mesternek (persze 08-ban még Aragones volt). Az egyik legszerényebb menedzser a világon, össz-vissz irányította a Realt és a spanyol válogatottat élete során (meg egy kicsit a Besiktast, de ezzel le is zárult a lista), viszont azokat tökéletesen. A Madriddal kétszer nyert BL-t és bajnokságot is, elõbbi azóta sem sikerült nekik mással.
Respect!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Utálom Õket..
Remélem a spanyolok kapnak egy zsákkal a döntõben!!!!
Neuerben viszont bízom, mentálisan a legerõsebbnek tûnik az egész csapatból. A válogatott tegnapi szereplése meg egyértelmûen csalódás. Úgyhogy bízom benne, hogy a VB-n nagyon jól fognak szerepelni. Ahogy 2010-ben játszottak, az tetszett nagyon (jobban játszottak akkor szerintem, mint a mostani EB-n).
Dum spiro, spero.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
amúgy meg tiki-takanacco lesz 😄D
Az olaszokat mindig is rühelltem, a spanyolok játékát se szerettem, így nagy dilemma, kinek szorítsak jobban a döntõn, de szerintem az alázatot, a magatartást meg úgy a sportemberi értékeket figyelembe véve hajrá spanyolok. 😊 (Azt hittem, ilyet sose fogok kimondani. 😄)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
I met God. She's black
a 2. viszont nagyon szép volt... maga az indítás is, de a lövés az kifejezetten szépségdíjasra sikeredett
Bazinga!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
I met God. She's black
A medve nem játék.
kösz
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Háth ez komoly, akkor ezt a meccset muszáj leszednem, és megnéznem hogy mi történt... <#hehe>#hehe>
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lõw mindent elcseszett amit eddig jól csinált. Podolski visszarakása élete egyik legnagyobb hibája. mint ahogy az is, hogy nem merte kivenni a csapatból a teljesen enervált Schweinsteigert.
Na meg minden hiba ma kijött. A fiatal védelem hibázott, és megint bebizonyosodott, hiányzik egy igazi csatár. Gomez nem az. Ha jó napja van jól botlik bele, jön 1-2 gól, ha nem akkor labdába se tud érni. Itt 2 meccsig jó napja volt, utána semmi.
Klose meg egy valaha szép napokat megért, mára már maximum közepesnél némileg jobb csatár. De nincs is rájuk alternatíva, úgyhogy az elkövetkezendõ években valahonnan keríteni kell egy Klinsmann utódot. Akkor még sok lehet ebben a csapatban. (Balotellit utálom mint embert, de egy ilyen játéktudású csatár ebbe a Német válogatottba lenne az ami a csúcsra vihetné õket)
És szerintem idõvel az esélyesség terhét is jobban bírják majd, mert most még szerintem a sok fiatalnak betett hogy az elsõ meccstõl tõlük várták a spanyol trónfosztást.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
csodálatos nyelvünk és kúltúránk..sajnos pont a magyar a legmagyarellenesebb nép...még, jó hogy alig vagyunk 13 millióan és ezt mi megengedettjük magunknak
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
németek úgy jöttek ide , hogy na majd most már beérett a csapat és megnyerik az egészet😄😄😄
egyébként a magyar válogatottnál a vízilabdánál szoktam bosszankodni, hogy elvileg mi vagyunk benne a világ legjobbjai és mindig 1 góllal kapunk ki döntõkben, elõdöntõkben a mocskos szerbektõl
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Viszont nekik ott van egy 54-ben megnyert vb döntõ is, szval igazából eljön majd az õ idejük, örüljenek, hogy van 3 vb aranyuk és 3 EB aranyuk és még számtalan ezüst és bronzérmük
72-ben egy EB 4. hely volt, amit utoljára fel tudunk mutatni😞
mind2 szélen ugyan olyan jó.
olyan iszoynatos védelmi hibákból született az a 2 gól amit el sem hittem..koncentráció hiány és összeszorulás ez volt kb az ok..támadásban ahogy az ilyenkor szokott lenni semmi nem jött össze,e gyedül a végén mikor már csak 2 perc volt hátra akkor lehetett látni egy olyan igazi küzdõszellemet a csapatba, de ugye az már késõ volt...