Saints Row
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Az autó lopáspos és a Hitman-es küldetéseknél, hogy lehet megtudni, hogy hol található az aktuális autó vagy célszemély?
Az autó lopáspos és a Hitman-es küldetéseknél, hogy lehet megtudni, hogy hol található az aktuális autó vagy célszemély?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Loál!
Pár napja vettem x360-at + saints row-t!!!
kúúúúúúrva jó!!!!
Nagyon bírom a freckle bitch'S-t!!!!!!
meg mikor beszív mint állat!!!!!!
sasszem ezt a videót!!!
Let's see bitch! és ezt ohhh yeah the MotheFucker !!!!P.I.M.P.
Pár napja vettem x360-at + saints row-t!!!
kúúúúúúrva jó!!!!
Nagyon bírom a freckle bitch'S-t!!!!!!
meg mikor beszív mint állat!!!!!!
sasszem ezt a videót!!!
Let's see bitch! és ezt ohhh yeah the MotheFucker !!!!P.I.M.P.
Hi!Amikor kiirja hogy nem csinálhatod a missziót akkor hepalyozni kell a meg nem szerzett területeken?Vagy mi a répa😊?
azért mert mindenki ezzel játszik
a játék tarol, de nem akarnak beszélni róla, hogy van ez???<#felkialtas>#felkialtas><#fejvakaras>#fejvakaras>
Én erre a karira ezt!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=3&pi_id=305&ppt=0
ÉN meg Pc hive voltam! Vettem x360at! Bejött aztán jövöre ps3!! PC meg elfelejtem! miek költsek videokártyákra töb ezreket!!
Én a PS2 híve vagyok!<#gonosz3>#gonosz3>ÚÚÚÚÚtálom az Xbox 360-at!!!!!
Ti mit kértek karácsonyra?
<#vigyor2>#vigyor2>
Ti mit kértek karácsonyra?
<#vigyor2>#vigyor2>
Ha lesz pénzem, talán veszek egy X360-at, és ha veszek, EZ lesz az elsõ játék rá amit megveszek..😄 Miondjuk 50 hz-es tv-n érdekes lesz játszani vele 😄
videokat lattam, de tenyleg nagyon szep a graf... :-P
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Én is próbáltam télleg tiszta Gétéja de nembaj a grafja sokkal kutyább.Nekem nem akadt annyira egy kicsikét de az belefér.
otthon😊
van x360-am😊
van x360-am😊
azért akad mivel a demóban még optimalizálatlan volt a játék de a fejlesztõk megesküdtek hogy a teljes játék meg sem fog röccenni
lehetfehér/néger/arab/kínai ha jól emlékszem😊
amit akarsz😊
amit akarsz😊
Négeres GTA a game? Most nezek videjokat; meg szoktam nezni, h. milyen X360 game-ek jönnek ki mostansag...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
én most próbáltam ki a demóját x360-on
a demo alapján egy szimpla gta klónnak tûnik felturbózott graffal de azért van pár jó 5let benne
pl az összes boltot ki lehet rabooni ráfogod a stukit az eladóra az felteszi a kezét és hátraviszed a széfhez ahol kinyitja és utána vagy kinyírod vagy nem
a játék elején elég észletesen alkothatod meg akaraktered sõt ezt még a plasztikai mûtét boltban😊 meg is változtathatod ha már túl forró lett a talaj
számomra az is jó 5let hogy a nagytérképen kijelölhetsz egy pontot ahová menni karasz akkor a kis térképen fogyamatosan mutatja egy vonallal hogy merre kelll menni de ha eltérsz az útvonaltól akkor is úgy módodítja hogy neked jó legyen
az autók fizikája elég fura meg még a kóddal sincs minden rendben mivel akad az x360-on😊
a bunyózási része is elég jó és a küldetések videói (meg gondolom késõbb az is hogy melyik küldetést csinálhatod meg)függ attól hogy a jelenlegi küldetés miként végzõdik(pl elsõ küldetésnél más a videó akkor ha megvernek és akkor ha te vered meg õket)
egy másik küldetésben meg ha dagadt vagy akor dagadt kurvákat jkell felszedni a kocsival ha meg nyurga kisfiú vagy akkor meg anorexiás picsákat
elég érdekes játék kellemes kis gta klón szvsz
a demo alapján egy szimpla gta klónnak tûnik felturbózott graffal de azért van pár jó 5let benne
pl az összes boltot ki lehet rabooni ráfogod a stukit az eladóra az felteszi a kezét és hátraviszed a széfhez ahol kinyitja és utána vagy kinyírod vagy nem
a játék elején elég észletesen alkothatod meg akaraktered sõt ezt még a plasztikai mûtét boltban😊 meg is változtathatod ha már túl forró lett a talaj
számomra az is jó 5let hogy a nagytérképen kijelölhetsz egy pontot ahová menni karasz akkor a kis térképen fogyamatosan mutatja egy vonallal hogy merre kelll menni de ha eltérsz az útvonaltól akkor is úgy módodítja hogy neked jó legyen
az autók fizikája elég fura meg még a kóddal sincs minden rendben mivel akad az x360-on😊
a bunyózási része is elég jó és a küldetések videói (meg gondolom késõbb az is hogy melyik küldetést csinálhatod meg)függ attól hogy a jelenlegi küldetés miként végzõdik(pl elsõ küldetésnél más a videó akkor ha megvernek és akkor ha te vered meg õket)
egy másik küldetésben meg ha dagadt vagy akor dagadt kurvákat jkell felszedni a kocsival ha meg nyurga kisfiú vagy akkor meg anorexiás picsákat
elég érdekes játék kellemes kis gta klón szvsz
Ez megfogg jelenni pcre???
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
láttam róla videót,és arra gondoltam,hogy adok nekik egy esélyt.De azt elmondom,hogy a GTA-t ,a TRUE CRIME2-ÕT ÉS AZ OVERDOSET NEM FOGJA NÁLAM VERNI AZ BIZTOS.De viszont A just cause-t se.DE LEGYEN változatos,ha már a megtorló játék nem volt az.