Saints Row

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ YAYO
Általában kapsz 1 számot, vagy a térképen megjelenik hogy hova kell menni, és kövesd!!!

DJ YAYO
Használd a mobilt!!!

Örm
Hello!
Az autó lopáspos és a Hitman-es küldetéseknél, hogy lehet megtudni, hogy hol található az aktuális autó vagy célszemély?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

bazs1
<#eljen>
a második videó odab.sz😄

DJ YAYO
Loál!
Pár napja vettem x360-at + saints row-t!!!
kúúúúúúrva jó!!!!
Nagyon bírom a freckle bitch'S-t!!!!!!
meg mikor beszív mint állat!!!!!!

sasszem ezt a videót!!!
Let's see bitch! és ezt ohhh yeah the MotheFucker !!!!P.I.M.P.

Röfikapitány
Mi SAints Row?Persze az elsõk között volt meg!NAgyon jó ksi game!CSAk ajánlani tudom!

DJ YAYO
Röfikapitány neked már van (O.o)?

DJ YAYO
Röfikapitány neked már van O.o?

Röfikapitány
Hi!Amikor kiirja hogy nem csinálhatod a missziót akkor hepalyozni kell a meg nem szerzett területeken?Vagy mi a répa😊?

DJ YAYO
<#rinya>nincen "Xbox360"-om!!!<#rinya>

azért mert mindenki ezzel játszik
DJ YAYO
a játék tarol, de nem akarnak beszélni róla, hogy van ez???<#felkialtas><#fejvakaras>

DJ YAYO
Én erre a karira ezt!!!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.mp3center.hu/index.php?scn=122&pc_id=3&pi_id=305&ppt=0

kill3r21
ÉN meg Pc hive voltam! Vettem x360at! Bejött aztán jövöre ps3!! PC meg elfelejtem! miek költsek videokártyákra töb ezreket!!
kill3r21
ott a monitor!!! ha nem akarod tv- nyomni! sztem ez a game közál jár egy GTA játékhoz
Fido4life
én azt hiszem gépfejlesztést. azt jövõ karácsonyra jöhet egy PS3 😄 vagy elöbb 😄

DJ YAYO
Én a PS2 híve vagyok!<#gonosz3>ÚÚÚÚÚtálom az Xbox 360-at!!!!!
Ti mit kértek karácsonyra?
<#vigyor2>

Fido4life
akkor még komolytalan a mai X360 társadalom...xD

bazs1
nem az lenne

Fido4life
ez spam topik ?

bazs1
van amikor igen

DJ YAYO
Tucc Angolul?

DJ YAYO

bazs1
nyugi

DJ YAYO
miiiiiiiiiiih???

bazs1
majd, most más projectem van😄

DJ YAYO
meg szerezzél nicket!
<#vigyor3>

DJ YAYO
bazsom rakjál bannert dumáljá többet, priviben monnyad vkinek tolja a topikájba a hátsóját, ok?

bazs1
nám tom

DJ YAYO
na mi a nagy büdös helyzet már???????

DJ YAYO
HM.....

Fido4life
Ha lesz pénzem, talán veszek egy X360-at, és ha veszek, EZ lesz az elsõ játék rá amit megveszek..😄 Miondjuk 50 hz-es tv-n érdekes lesz játszani vele 😄

DJ YAYO
ej-ej........

DJ YAYO
<#szomoru1><#zavart1>

bazs1
nem😄

DJ YAYO
Hm.....
Nem megy a forgalom "bazs1"???

dinomano
videokat lattam, de tenyleg nagyon szep a graf... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Én is próbáltam télleg tiszta Gétéja de nembaj a grafja sokkal kutyább.Nekem nem akadt annyira egy kicsikét de az belefér.

otthon😊
van x360-am😊
bazs1
mer amúgy te hol próbálhattad ki?

azért akad mivel a demóban még optimalizálatlan volt a játék de a fejlesztõk megesküdtek hogy a teljes játék meg sem fog röccenni
bazs1
augusztus 29
a honlapon számláló is van a megjelenésig😄

Arms
Mikor is fog megjeleni és csak xbox 360-ra lesz? © Agreal és neked miért akad?

lehetfehér/néger/arab/kínai ha jól emlékszem😊
amit akarsz😊
dinomano
Négeres GTA a game? Most nezek videjokat; meg szoktam nezni, h. milyen X360 game-ek jönnek ki mostansag...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

bazs1
yee, ez tetszik! köszi

én most próbáltam ki a demóját x360-on
a demo alapján egy szimpla gta klónnak tûnik felturbózott graffal de azért van pár jó 5let benne
pl az összes boltot ki lehet rabooni ráfogod a stukit az eladóra az felteszi a kezét és hátraviszed a széfhez ahol kinyitja és utána vagy kinyírod vagy nem
a játék elején elég észletesen alkothatod meg akaraktered sõt ezt még a plasztikai mûtét boltban😊 meg is változtathatod ha már túl forró lett a talaj

számomra az is jó 5let hogy a nagytérképen kijelölhetsz egy pontot ahová menni karasz akkor a kis térképen fogyamatosan mutatja egy vonallal hogy merre kelll menni de ha eltérsz az útvonaltól akkor is úgy módodítja hogy neked jó legyen

az autók fizikája elég fura meg még a kóddal sincs minden rendben mivel akad az x360-on😊

a bunyózási része is elég jó és a küldetések videói (meg gondolom késõbb az is hogy melyik küldetést csinálhatod meg)függ attól hogy a jelenlegi küldetés miként végzõdik(pl elsõ küldetésnél más a videó akkor ha megvernek és akkor ha te vered meg õket)
egy másik küldetésben meg ha dagadt vagy akor dagadt kurvákat jkell felszedni a kocsival ha meg nyurga kisfiú vagy akkor meg anorexiás picsákat

elég érdekes játék kellemes kis gta klón szvsz

bazs1
még nem tudni

JaSoN HuNTeR
Ez megfogg jelenni pcre???

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

láttam róla videót,és arra gondoltam,hogy adok nekik egy esélyt.De azt elmondom,hogy a GTA-t ,a TRUE CRIME2-ÕT ÉS AZ OVERDOSET NEM FOGJA NÁLAM VERNI AZ BIZTOS.De viszont A just cause-t se.DE LEGYEN változatos,ha már a megtorló játék nem volt az.