Hamburger SV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légyszíves,mondd már meg nekem,h én hol keltettem itt és az arsenal topikban flémet,köszi
azzal,h mondtam,h "matematikai..." ezzel azt akartam hangsúlyozni,h már csak akkor is matematikai esélyetek volt,és semmi több
azzal,h mondtam,h "matematikai..." ezzel azt akartam hangsúlyozni,h már csak akkor is matematikai esélyetek volt,és semmi több
ReaL MaDRid x siempre
Na mostmár tudom miért van ekkora respectje jbal-nak :DDDDDDDDDDDD
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"ezzel le van tudva az idei Európai kupaszereplés " ezt írtad #298-ban is
ReaL MaDRid x siempre
Mi van a Hamburgal... <#nemtudom>#nemtudom>
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Hamburger SV
Kirschstein - Mahdavikia, Kompany, Mathijsen, Atouba - Feilhaber - Trochowski, Sorin - van der Vaart - Ljuboja, Sanogo
Trainer: Doll
FC Porto
Helton - Bosingwa, Pepe, Bruno Alves, Fucile - Paulo Assuncao - Lucho Gonzalez, Raul Meireles - Ricardo Quaresma, Lisandro Lopez, Helder Postiga
Trainer: Ferreira
Lájv
Lájv 2
Kirschstein - Mahdavikia, Kompany, Mathijsen, Atouba - Feilhaber - Trochowski, Sorin - van der Vaart - Ljuboja, Sanogo
Trainer: Doll
FC Porto
Helton - Bosingwa, Pepe, Bruno Alves, Fucile - Paulo Assuncao - Lucho Gonzalez, Raul Meireles - Ricardo Quaresma, Lisandro Lopez, Helder Postiga
Trainer: Ferreira
Lájv
Lájv 2
bazze!most adták Sport Klub-on ránéztem a kijelzõre a szemem megnõtt 10 centisre:OOOOOOOO
de jó most elindulunk felfelé
de jó most elindulunk felfelé
Na végre, ez kellett nagyon.
Bayer Leverkusen <1 - 2>1 - 2> Hamburger SV
41' <1 - 0>1 - 0> A. Voronin
70' <1 - 1>1 - 1> J.P. Guerrero
86' <1 - 2>1 - 2> J.P. Guerrero
Bayer Leverkusen <1 - 2>1 - 2> Hamburger SV
41' <1 - 0>1 - 0> A. Voronin
70' <1 - 1>1 - 1> J.P. Guerrero
86' <1 - 2>1 - 2> J.P. Guerrero
Retteketet
jaj,bocs,én úgy értettem ezt,h jó lenne megcsípni a 3.helyet a bl-ben,és akkor még indulhattok a másik európai kupában,azaz az uefa kupában.de ha jövõre is ilyen lesz a csapat,akkor nem éri meg jövõre sem európai kupában szerepelni
ReaL MaDRid x siempre
minek?szenvedés lenne,inkább jobb ilyenkor kiszállni és összpontosítani a bajnokságra,meg a kupára
ReaL MaDRid x siempre
nézd a jó oldalát.legalább pihentebbek lesznek mint a többi német csapat,aki indult vmely európai kupában
ReaL MaDRid x siempre
Hát még 2 meccs lesz hazai pályán,talán a 3. helyet egy nagy hajrával be lehetne húzni,de ahhoz eddig nem látott tartalékoknak kéne elõjönni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
pedig ilyen kerettel..:'(
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
b@sszátok meg srácok, ez el lett rontva :(
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
41' FC Porto <1 - 0>1 - 0> Hamburger SV
14' <1 - 0>1 - 0> L. López
22' R. Quaresma
26' D. Ljuboja
30' J. Fucile
31' M. Mahdavikia
22' R. Quaresma
26' D. Ljuboja
30' J. Fucile
31' M. Mahdavikia
41' FC Porto <1 - 0>1 - 0> Hamburger SV
22' R. Quaresma
26' D. Ljuboja
30' J. Fucile
31' M. Mahdavikia
22' R. Quaresma
26' D. Ljuboja
30' J. Fucile
31' M. Mahdavikia
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
hát ezt nehéz így megmondani mert nem látom a meccseket.
sztem annyi az egész h az elõzõ szezon nagyon jól ment.az most nincs és jön a szokásos.meg elment van Buyten a csapatkapitány meg még páran.de attól még szeretem ezt a csapatot és biztos h ott leszünk az elsõ 5-ben.
sztem annyi az egész h az elõzõ szezon nagyon jól ment.az most nincs és jön a szokásos.meg elment van Buyten a csapatkapitány meg még páran.de attól még szeretem ezt a csapatot és biztos h ott leszünk az elsõ 5-ben.
85' Hamburger SV <1 - 2>1 - 2> Schalke
16' <0 - 1>0 - 1> H. Altintop
21' N.d. Jong
30' <1 - 1>1 - 1> P. Trochowski
40' D. Jarolim
43' D. Jarolim
49' B. Sanogo (pen.)
53' <1 - 2>1 - 2> M.J. Bordon
67' J.P. Sorin
73' L. Kobiaschwili
80' d.S.R. Márcio
16' <0 - 1>0 - 1> H. Altintop