Tottenham Hotspur Football Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ain't got no history
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
fõleg, hogy tavaly meg teljesen jogosan indulhattatok volna a bl-be
csak jött a nagy cselszkíj:/
na talán majd jövõre
legalább egy kis színt hoztatok volna a bl-be
az arenal majd meg megint kipottyan a legjobb 16-baXD
Nem sok csapattal fordult ez elõ a PL-ben.
Ami viszont a plusz poén hogy ma 3jogosat nem fújtak be.
38 meccs alatt 0 büntetõ (nem semmi)
COYS
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Abban biztos vagyok hogy úszott a negyedik helyünk. Én nem vagyok az a fajta aki lemondja az ellenfelét, inkább tisztelem.
Az igazat megvallva ki merem mondani hogy az arsenal játéka és hozzáállása alapján jobban meg is érdemlik a bl selejtezõt. Néhány meccsüket láttam csak, de java részben jól és kiegyensúlyozottan játszottak. A támadó játékuk elõtt le a kalappal, azelõtt meg fõképp hogy amit a második félidõben mûvelnek az valami hihetetlen.
Visszatérve ránk. Nem végeztünk rossz helyen ezzel az ötödik hellyel. A körülmények sajnos megint úgy alakították hogy ne legyen benne örömünk. Én nem reménykedem az utolsó fordulóban. Ha a ncastle játékosai is olyan bohócok mint Pina Pardew akkor simán megkapják tõlük tálcán a 3pontot.
Hol csesztük el ? Kövezzetek meg, de AVB annyit hozott ki a csapatunkból amit szerintem bármelyikünk kihozott volna ha a kispadon ülünk. Oké hogy jó hangulatot teremtett a fiúk közt, de a tavalyihoz képest nem láttam semmi fejlõdést.
Az egész idényben alig tudtuk kihasználni Lennon gyorsaságát. Végig egy emberre játszott az egész csapat. Hudd akkorát fejlõdött visszafelé amin valahogy nem is csodálkozom. BAE és Walker a széleken gyermeteg hibákat követnek el amikbõl az ellenfél életveszélyes támadásokat, gólokat teremt. A togóit nem is említem. Ha nincs az utolsó két meccs, tényleg szóba nem hozom.
Amit tapasztaltam végig az a tavalyi szezonban is látott ötlettelen foci. Végig passzolgattunk az ellenfél 16-osánál több órát úgy a szezonban hogy még csak helyzetecskét sem hoztunk ki belõle.
Parker, BAE, Hudd, Adebayor, ennek a 4embernek egyértelmûen távoznia kell ha kicsit is komolyan gondolja a vezetõség a BL szereplést jövõre.
A teljesítményünkhöz képest még az ötödik hely sem megérdemelt. Voltak jó meccseink, de ez kevés.
ain't got no history
És én a fiatalt adtam volna másnak, mondjuk Villaból Lowton:) vagy Benteke, akár Lukaku a Bromból. Ezek siman megérdemelhették volna, persze sokan mások is, ha úgy nézzük, hogy tavaly Walker nyerte, ami azért kicsit fura volt.
ain't got no history
COYS !!!
amugy csak a 60. percben kapcsolódtam be a meccsbe úgyhogy én már csak a jó részt láttam. :D
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
oké, hogy nyertek, de 70 percen át 0 játék volt...
de amugy jogos, valahogy a szezon végére mindig elfárad a csapat, ráadásul az se jött jól hogy nem rég bale és defoe még sérült volt (meg ugye lennon, aki még most is az), ma nagyon meglátszott szerintem h visszatértek, mindketten gólt lõttek plusz bale gólpasszt is adott.
de legjobban még mindig egy minõségi csatár hiányzik. dempsey kuka, adebayorral nekem személy szerint nincs bajom, de idén szörnyû szezont fut, lehet hogy tényleg csak addig hajtott amíg kérdéses volt a szerzõdése. defoe jó, képes nagy gólokat is szerezni, de kevés, ráadásul már 30+, kell vki jobbat hozni.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
VICC ez az ember.
Benteke (Villa), David Villa, Loic Remy (QPR) - Van kiesési záradék a szerzõdésében, így olcsón elhozható, Damiao és Higuaín
Éder (Braga), Adrián (AtMa) vagy Damaio...bár Damaioért rengeteget kérnek, amennyit soha nem fog érni...
Kiesik egy ember, aztán lõttek a csapatnak. Parádé. Meg is érdemelték.