Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
még van esély a 4. helyre. az 5. helyrõl meg jó eséllyel a hétvégi bajnoki fog dönteni.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Tyler1
itt már nem a 4. hely a tét, hanem az 5.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Rockynhooo
Én az EL-nek is örülnék már...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

miilann04
mindent eldöntõ meccs lehet a mai a city ellen, de ha nyerünk, még akkor is szerencse kéne a negyedik helyhez, ha viszont kikapunk akkor le is mondhatunk róla..

nemsokára átigazolási idõszak, úgyhogy indulnak a pletykák.
3 napja redknapp egyértelmûen kijelentette, hogy gomes lesz az elsõ számú kapus jövõre is, ehhez képest ma olyan hírek jelentek meg, hogy stekelenburgot vagy givent igazolnánk le. gomes nagyon jó kapus szerintem, képes a bravúrra, de mindig benne van egy hatalmas potya, ami egy meccsen akár az egész csapatot is megtörheti. stekelenburg jó igazolás lenne szerintem. mondjuk kapusposzton most viszonylag jó a piac, a kérdés hogy mennyit akarunk költeni rá. kissé közhelyes, de igaz, végy egy jó kapust.
harry továbbá megmondta, hogy mindent megtesz azért, hogy bale és vdv a csapatnál maradjanak.

kranjcarról már írtam, sajnálnám ha elmenne, de érhetõ az õ helyzetében. a pienaar transzfer nagyon keresztbe vágta..
állítólag lennon összebalhézott redknappel, ezért 15millió fontos áron átadólistára fogják rakni.. nem tudom, szerintem nagyon jó játékos, simán a kezdõben a helye, de innen nem látok bele a dolgokba, gondolom redknapp nem véletlenül akarja kirakni. a darren bentes szituáció jut róla eszembe. :s

pablo osvaldot (espanyol, 25 éves, csatár, idén 20meccs/11gól) figyeli harry, el is utazott spanyolországba, hogy megnézze az espanyol-bilbao meccset, ahol gólt lõtt és gólpasszt adott, gondolom ez megerõsítette redknappben a vásárlási vágyat, 12 millió fontra értékelik.
diego perotti (sevilla, 22 éves, bal szélsõ) felõl érdeklõdtünk még, 13-14 millió font az ára, állítólag krancjart vagy dos santost adnánk érte cserébe. nem érzem szükségesnek..
a birmingham, everton, west ham, wigan négyes mellett mi is szeretnénk leigazolni a kameruni achille emanat (real betis, 28 éves, tkp, 24meccs/13gól), kb 5 millió fontot kérnek érte, és ha minden igaz mi állunk a legközelebb hozzá. egy jó cserének, ennyi pénzért beválhat.

ez az utolsó 3 név jelzi a helyzetünket leginkább. szezon elõtt (bár akkor még nem volt biztos a bl-fõtábla) nem tudtunk leigazolni semmilyen nagyágyút. télen, amikor a címvédõ inter elõtt megnyertük a csoportunkat, akkor se tudtunk elhozni senkit, pedig megkörnyékeztünk jó pár nagy nevet (suárez, llorente, rossi, forlán, stb..). így most jó eséllyel lecsúszunk a 4. helyrõl, márpedig ha jövõre nem leszünk bl-ben, akkor még kevésbé leszünk vonzóak a top játékosok számára, és akkor maradnak ezek a félig noname tehetségek..

coys!

pienaar megvásárlást én is fölöslegesnek tartom. krancjarban ennél több van.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

egyetértek. bale, lennon sehol nem voltak a játékukkal, de én vd vaart játékában sem láttam semmmi jót.
a partjelzõt meg a meccs után fellógattam volna.

gomes meg.... inkább nem írok semmit. cudicini megérdemelné már a bizalmat.

sajnos egyre jobban távolodik a bl-t érõ hely esélye. kár érte. ilyenkor mondhatnánk azt, hogy mennyi pontot csesztünk el az olyan meccsekkel amiket simán hozni kellett volna.

minimize
nekem Corluka, és Lennon volt gyenge, Bale-t eleget gyötörte Ivanovic, erõltetnie kellett volna a védõ sárgája után!
kérdés, a bíró adott volna-e pirosat ma a chelsea-nél...

No one can stop Death!

valóban, de érthetetlen lennon és bale qrva gyenge játéka

http://www.powerplaymanager.com/r57633

miilann04
a bíró 3 pontot vett el tõlünk.

miilann04
aztanemjóját, sandro milyen kis gólt ragasztott cech kapujába!

22 Chelsea 0 - 1 Tottenham

ha már az elõzõ két meccsen nem volt szerencsénk, nagyon jó lenne, ha itt nyernénk, hatalmasat dobhatna a csapaton az utolsó meccsekre.

miilann04
kranjcar nem elégedett jelenlegi helyzetével a klubnál, így a nyáron jó eséllyel olaszországba igazolhat. idén kétszer volt kezdõ, nyolcszor állt be csereként, összesen 360 percet játszott.

én sajnálnám, ha menne, bár tényleg kevés lehetõsége van, de nem értem pl, hogy miért kellett idehozni télen még pienaart is pluszba a szélre.

Tyler1
elég valószínû, hogy így nem lesz 4. hely.

miilann04
basszameg.. megint lehetett volna sima 3 pontunk, helyette lett 1..

Vége Tottenham 2 - 2 West Brom

g.: pavlyuchenko, defoe

egyébként elég nagy gólokat lõttek, de még mindig hiányzik egy csatár aki könyörtelenül befejezné a csapat támadásait..

hedonist
Így van, most kijött sztem igazán, h kell egy fasza csatár és nagyot ugrana sztem a Spurs támadójátéka, na meg sztem Sandronak kezdõembernek kéne lennie, és ennyi gól sem születne talán.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
igen, miután átgondoltam én is rájöttem, de akkor meg sokkal jobb, hogy felálltunk 3-1rõl :p mentségemre szóljon, én is párhuzamosan néztem a spanyol kupa döntõvel :p
de a lényeg, hogy lefociztuk õket, jó volt a játék.

sajnos csak 35percet láttam az elsõ félidõbõl, 15percet meg a második félidõ végébõl. többen néztük a meccset, és ahogy elkezdõdött a barca-real kapcsoltunk át.
örülök az 1:3-ról való fordításnak, de annak mégjobban örültem volna, ha az utolsó 3 nagy ziccerbõl 1 betalál. fantasztikus játék volt a végén.
az igazi oldalát láthattuk a csapatnak. ezt kell játszani !!!!!
COME ON YOU SPURS !!!

hedonist
nem akarok kötekedni, de csak kétszer egyenlített a Spurs amúgy grat, drukkoltam persze😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
durva, hogy mennyivel jobbak voltunk a második félidõben, de nem volt szerencsénk.. nem jött össze a 3 pont, de 3szor is tudtunk egyenlíteni, így legalabb megvan az 1 pont. ha a hátralévõ meccsen hozzuk azt a játékot, amit ma mutattunk, akkor biztos vagyok benne, hogy megint meg lesz a 4. hely! persze egy kis szerencse sem ártana.

miilann04
na 3-3, második félidõbe sokkal jobbak vagyunk.
modric épp az elõbb hagyott ki egy hatalmas ziccert, remélem meg lesz a negyedik hazai gól.

miilann04
korai gólváltás, walcott és vdv. a 10. percben az állás 1-1.

come on you spurs!

ma full gázon kell nyomni az ipart !!! kell a 3 pont !

HAJRÁ SPURS !!!!

Bulykin
remélem ma veritek az Arsenalt!!!!!!!!! hajráé!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Tyler1
ahhoz viszont kötelezõ lenne az Arsenalt megverni holnap, jövõhéten a Chelsea ellen minimum egy x-et kiharcolni, és utána jön majd vmikor a City elleni, ahol eldõlhet a 4. hely sorsa.

A bajnokságban ott kell lenni a 4. helyen. El kell csípni !!!

Rockynhooo
Emelem kalapom a közönség elõtt. A végén is zúgott a kámon ju szpörsz.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Cabell
hát nagyon sajnálom, hogy így van vége a BL szereplésnek, ehhez az elsõ meccsen egy jó ellenfél, és hatalmas adag pech kellett...

Sajna a jobb csapatnak csak 15-bõl egyszer áll úgy össze minden, mint ahogy Madridban a Realnak...

jó lenne, ha jövõre is ott lenne a csapat a BL-ben, számomra a Spurs a világ egyik legrokonszenvesebb csapata

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

szucsy89
<#rolleyes>
Darthmushroom
mekkora szar góllal vezet a real. ezt gomez nagyon csúnyán bevédte.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
legalább az egyik 11s szitut igazán megadhatták volna...-.- ha már mind2t nem....

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
Pavlyu vág egy gólt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
a kezdõ: Gomes; Corluka, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto; Lennon, Huddlestone, Modric, Bale; Van der Vaart, Pavlyuchenko.

ez puding vdv mellett 😊

már van egy özilünk ugyanerre 😄
http://www.youtube.com/watch?v=yJO_XWQ0IS8

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

nem semmi 😊

bakkerman
ógecitakarodjmár 😄DDDD mekkora

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

lol 😄

http://www.powerplaymanager.com/r57633

miilann04

miilann04
hülyeséget én is tudok mondani. 😉

LasDen
attól még egy szar....ezt már régóta mondom....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

miilann04
hétközben többször is akartam írni, amikor olvastam, ahogy gyalázzátok croucht. asszem sokkal szebb, hogy õ 'beszél' helyettem.

Félidõ Tottenham 3 - 2 Stoke
crouch dupla, modric

második stoke gól amugy bale lelkén szárad, remélem cserébe gólt is látunk tõle. 😊

Crouch megemberelte magát, félidõ 2gól. spurs - stoke 3:2
jó meccs lehet.

Van benne valami, de mond meg mit akar azzal hogy állandóan egy csatáros (crouch) fejére játszott labdákkal akarnak érvényesülnek. A földön tudnak játszani, nem a levegõbe. Szemmel láthatóan nem megy a csapatnak már hetek óta. Változtatni kellett volna már sokkal korábban.
Nem lett volna verhetetlen a real.

Jakuza001
Azert azt tedd hozza, hogy a Crouchot tegnap nagyon kiakarta allitani a biro. Az elso sarga jogos volt, de a masodiknal lattunk egy akrobatikus feldobom magam szinjatekot , ami nem volt sarga.

Ez ilyen szinten egyenlo a vereseggel, raadasul a Tottenham mar hetek ota forman kivul van.

LasDen
azt ne felejtsd el hogy ki hozta fel a sírból ezt a csapatot 2 éve....Redknappnek köszönheti a spurs hogy ott van ahol.....nem kell tõle megválni....maradjon csak...inkább Crouch tûnjön el....

szucsy89
Tegnapi meccsrõl: Azért hihetetlenek vagytok... ellenünk Gomes kb. élete formáját mutatta, a Real ellen potyáz az 1. percben egy gólt... ropiláb is ellenünk gólt lõ meg jól tolja, itt meg negyed óra után kiküldeti magát... hát bizony isten megállt az eszem, egyébként ami összejött nektek ellenünk (minden😄), azt most "visszakaptátok", bár én nektek szurkoltam.
Ez így van. Redknapp-et nagyban okolom, hogy állandóan ezt erõlteti. Nem igaz hogy látja ennek értelmét. Rengeteg pontot veszítünk a bajnokságban ez végett. Nincsenek gólok. Pavlychenkot sokkal többre tartom mint Crouch-ot. Ha mindenáron jatszatni akarja ezt a gólya lábút, legalább tegye mellé Defoet vagy az oroszt !!! Én nem tartom nagy stratégának Redknapp-et, sõt szerintem nem jól végzi a dolgát. Nem bánnám ha megválnánk tõle, mert ebbõl a Tottenham-bõl sokkal többet ki lehet facsarni.
És igen, a legjobb 8 közé jutni nagyon szép eredmény.

hedonist
Nem megy a Spursnek a csatártalan játék inkább így fogalmaznék. Nincs egy rendes csatár itt, Harry nem hiába próbálkozott annyira Január végén.. nem baj ez is szép volt már, Milan-on átmenni, gratula. Nyáron meg biztos,h érkezik egy klasszis csatár.

Eddig se kedveltem Crouch-ot de ezek után látni sem akarom a hülye, buszma pofáját. Nem megy a Spurs-nek az egy csatáros játék, fõleg a Crouch féle 1csatáros. Könyörgöm emberek, ha 5meccsenként lõ 1gólt, az csatár ??? Biztos vagyok benne hogy megválik tõle a spurs hamarosan.

Hát ez a hajó elúszott 😞 Meg kell fogni a bajnoki 4. bl induló helyezést !!!!

Tyler1
várható volt, h a Madrid könyörtelen lesz, de azért szép volt a negyedig eljutni elsõre 😊

világtalan tuskó koroucs ááá