Tottenham Hotspur Football Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
nemsokára átigazolási idõszak, úgyhogy indulnak a pletykák.
3 napja redknapp egyértelmûen kijelentette, hogy gomes lesz az elsõ számú kapus jövõre is, ehhez képest ma olyan hírek jelentek meg, hogy stekelenburgot vagy givent igazolnánk le. gomes nagyon jó kapus szerintem, képes a bravúrra, de mindig benne van egy hatalmas potya, ami egy meccsen akár az egész csapatot is megtörheti. stekelenburg jó igazolás lenne szerintem. mondjuk kapusposzton most viszonylag jó a piac, a kérdés hogy mennyit akarunk költeni rá. kissé közhelyes, de igaz, végy egy jó kapust.
harry továbbá megmondta, hogy mindent megtesz azért, hogy bale és vdv a csapatnál maradjanak.
kranjcarról már írtam, sajnálnám ha elmenne, de érhetõ az õ helyzetében. a pienaar transzfer nagyon keresztbe vágta..
állítólag lennon összebalhézott redknappel, ezért 15millió fontos áron átadólistára fogják rakni.. nem tudom, szerintem nagyon jó játékos, simán a kezdõben a helye, de innen nem látok bele a dolgokba, gondolom redknapp nem véletlenül akarja kirakni. a darren bentes szituáció jut róla eszembe. :s
pablo osvaldot (espanyol, 25 éves, csatár, idén 20meccs/11gól) figyeli harry, el is utazott spanyolországba, hogy megnézze az espanyol-bilbao meccset, ahol gólt lõtt és gólpasszt adott, gondolom ez megerõsítette redknappben a vásárlási vágyat, 12 millió fontra értékelik.
diego perotti (sevilla, 22 éves, bal szélsõ) felõl érdeklõdtünk még, 13-14 millió font az ára, állítólag krancjart vagy dos santost adnánk érte cserébe. nem érzem szükségesnek..
a birmingham, everton, west ham, wigan négyes mellett mi is szeretnénk leigazolni a kameruni achille emanat (real betis, 28 éves, tkp, 24meccs/13gól), kb 5 millió fontot kérnek érte, és ha minden igaz mi állunk a legközelebb hozzá. egy jó cserének, ennyi pénzért beválhat.
ez az utolsó 3 név jelzi a helyzetünket leginkább. szezon elõtt (bár akkor még nem volt biztos a bl-fõtábla) nem tudtunk leigazolni semmilyen nagyágyút. télen, amikor a címvédõ inter elõtt megnyertük a csoportunkat, akkor se tudtunk elhozni senkit, pedig megkörnyékeztünk jó pár nagy nevet (suárez, llorente, rossi, forlán, stb..). így most jó eséllyel lecsúszunk a 4. helyrõl, márpedig ha jövõre nem leszünk bl-ben, akkor még kevésbé leszünk vonzóak a top játékosok számára, és akkor maradnak ezek a félig noname tehetségek..
coys!
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
a partjelzõt meg a meccs után fellógattam volna.
gomes meg.... inkább nem írok semmit. cudicini megérdemelné már a bizalmat.
sajnos egyre jobban távolodik a bl-t érõ hely esélye. kár érte. ilyenkor mondhatnánk azt, hogy mennyi pontot csesztünk el az olyan meccsekkel amiket simán hozni kellett volna.
kérdés, a bíró adott volna-e pirosat ma a chelsea-nél...
No one can stop Death!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
22 Chelsea 0 - 1 Tottenham
ha már az elõzõ két meccsen nem volt szerencsénk, nagyon jó lenne, ha itt nyernénk, hatalmasat dobhatna a csapaton az utolsó meccsekre.
én sajnálnám, ha menne, bár tényleg kevés lehetõsége van, de nem értem pl, hogy miért kellett idehozni télen még pienaart is pluszba a szélre.
Vége Tottenham 2 - 2 West Brom
g.: pavlyuchenko, defoe
egyébként elég nagy gólokat lõttek, de még mindig hiányzik egy csatár aki könyörtelenül befejezné a csapat támadásait..
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
de a lényeg, hogy lefociztuk õket, jó volt a játék.
örülök az 1:3-ról való fordításnak, de annak mégjobban örültem volna, ha az utolsó 3 nagy ziccerbõl 1 betalál. fantasztikus játék volt a végén.
az igazi oldalát láthattuk a csapatnak. ezt kell játszani !!!!!
COME ON YOU SPURS !!!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
modric épp az elõbb hagyott ki egy hatalmas ziccert, remélem meg lesz a negyedik hazai gól.
come on you spurs!
HAJRÁ SPURS !!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Sajna a jobb csapatnak csak 15-bõl egyszer áll úgy össze minden, mint ahogy Madridban a Realnak...
jó lenne, ha jövõre is ott lenne a csapat a BL-ben, számomra a Spurs a világ egyik legrokonszenvesebb csapata
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://www.youtube.com/watch?v=yJO_XWQ0IS8
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Félidõ Tottenham 3 - 2 Stoke
crouch dupla, modric
második stoke gól amugy bale lelkén szárad, remélem cserébe gólt is látunk tõle. 😊
jó meccs lehet.
Nem lett volna verhetetlen a real.
Ez ilyen szinten egyenlo a vereseggel, raadasul a Tottenham mar hetek ota forman kivul van.
És igen, a legjobb 8 közé jutni nagyon szép eredmény.
Hát ez a hajó elúszott 😞 Meg kell fogni a bajnoki 4. bl induló helyezést !!!!