Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

manapság londonba apró pénzért el lehet repülni. a kérdés hogy lehet-e jegyet szerezni hazai meccsekre. sok a bérletes.

esetleg egy sört fizetek 😊 meg egy felet 😊

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

miilann04
lehet ezért kapok pár csúnya szót, de én modricot eladnám. (mondjuk most nekem oda a realba se hiányzik 😄) de régebben a chelsea érdeklõdött felõle pl.
balet meg nyilván semmi pénzért.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
real 35é modricot 80é balet vinné.....nem hiszem...😄

a meccsre akkor megyünk ha lesz sok-sok pénzünk és idõnk....vagy ha fizeted...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hát Lennonnak már éppen ideje volt felébredni, mert az utóbbi idõben nem igazán tudott megnyilvánulni, hangoztattam is többször.
pienaar meg majd észhez tér. talán hozzá kell szokni a spurs stílusához.
annak örülök hogy a city kikapott. vagy a chelseat vagy õket megkell majd elõzni a tabellán a bl helyezésért. nem lesz könnyû.

ja és mikor megyünk arra a spurs meccsre ? 😊

miilann04
igen! bevitte a 16oson belülre, egy csellel elküldött két védõt és bevágta a rövid alsóba. egyébként egész meccsen jól játszott, nálam õ volt a legjobb, bejöttek a cselei meg minden, de a 16oson belül mindig beletudtak még lépni a passzba/lövésbe.

1-1 a vége.

pienaar egyébként kezdõ volt, de elégg gyengén játszott végig, pozitív, hogy látszott rajta mennyire akar és próbálkozik, de sajnos nem nagyon ment neki, remélem egy ideig még nem kerül kezdõbe.

1:1 Lennon 😊 szép gól volt ?

miilann04
én nézem, sztem jobbak vagyunk, de innen már nehéz lesz nyerni. gól elõtt egyénként hutton maradt le..

1:0 vesztésre állunk 😞 ébredni kéne gyerekek !!!

milyen a meccs, nézi valaki ?

LasDen
0-0....so-so.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
pedig az elején elég intenzíven nyomtunk...😄

crouch játéka egy kalap szart nem ért. lennon is gyenge volt "megint"

miilann04
jólvan legalabb a bíró is a muval van..

Ma jó lenne a gyõzelem. Félidõbe egyesbe tettem a meccset 😊
Gõzerõvel fiúk !!!

Darthmushroom
sérülések esetén is legyen elég ember.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

miilann04
állítólag versenyben vagyunk wes brownért is :\
nem értem, van egy, még nem bajnok esélyes, de nagyon erõs, és kiegyensúlyozott keretünk, most miért célunk begyûjteni néhány b kategóriás játékost?!

elõször nekem se tetszett a pienaar biznisz, de mint figura szimpatikus egyéniség.
bentley : hát tõle sokkal többet vártam miután hozzánk igazolt. nagy tehetséget láttak benne, de szerintem megállt a fejlõdésben, és nincs tovább.

egy haver londonból egy spurs dresszel lepett meg. most is abban feszítek az irodában 😊csak a világos kéket tudta hozni mert karácsony elõtt kivásároltak mindent. kell a fehér is szigorúan !

LasDen
nem tetszik nekem ez a pienaar üzlet.....

miilann04
bentley kölcsönbe ment a birminghamhez a szezon végéig.

mennyibe került nekünk pienaar? amugy olyat is olvastam, hogy lehet, hogy csak nyáron csatlakozna. mondjuk teljesen feleslegesnek tartom.

ha minden igaz megegyeztünk bongani khumaloval, 24 éves dél afrikai válogatott középhátvéd. (gólt is szerzett amugy a vb-n a franciák ellen)

suárezt emlegetik még velünk kapcsolatban.

Sabcsee
jó vétel.

kaka

Bulykin
a Spurs leigazolte Steven Pienaart az Evertontól!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

miilann04
David Beckham már a Tottenhammel edzett

David Beckham megkezdte az edzéseket a Tottenham Hottspur labdarúgócsapatával, amelynek menedzsere, Harry Redknapp továbbra is reméli, hogy sikerül kölcsönvenniük a 35 éves angol klasszist.

ezt nem mondod komolyan ? humorérzék nincs ? 😊
akkor a gyengébbek kedvéért. olyan minõségû pályán mint ami falusi szinten van, az olyan gyerekeknek mint Beckham kétfelé törne a lábuk.

miilann04
azért tedd hozzá, hogy nem azért nem hajlandó a spurs kifizetni a biztosítási összeget, mert olyan hatalmas, hanem azért, mert a galaxy csak február elejéig engedné el, ami 3-4 hét, annyi idõre meg még jó hogy nem akarnak fizetni érte..

LasDen
ezzel most jól ledegradáltad a Spurs edzéseit mintha õk szarral gurigáznának edzésen....nem bántásból, de keményebb edzések vanna ott mint azt te gondolod....😄

% fére nyomtam, 5. liga

Ha igazi edzést szeretne akkor eljöhet Szentpéterre, ahol én lakom Szlovákiába, a járási bajnokságba 😊 itt aztán kemény legényt faragnának belõle 😊 nem ám az old trafford !!!
jah mellesleg tavaszi bajnokok lettünk, ha így megy tovább jön az %. liga 😊

Tyler1
Beckham csak tréningezni fog a csapattal, miután a Spurs nem hajlandó kifizetni a hatalmas biztosítási összeget, amit a Galaxy kért cserébe.

miilann04
Beckham már holnap Tottenhambe érkezhet

Harry Redknapp, a Tottenham managere a BBC Sportnak megerõsítette, hogy nagy valószínûséggel már most hétvégén véglegesíthetik Beckham kölcsönvételi szerzõdését.

tökéletesen felesleges.

ezen meglepõdtem. véleményem viszont az hogy nem számít ki van a pályán eredményesen játsszon, és gyõzzön a csapat! aztán hogy az illetõ a david beckham, vagy a ludas matyi, nekem tök mindegy 😊

Darthmushroom
hát az biztos, úgy mint a Milan ellen

Tyler1
na igen, csak furcsa lesz, Beckset újra Angliában látni, egy rivális csapatnál, azért az õ még mindig klubikon. azt sajnálom, h nem az OT-n játsszuk majd a meccset, mert robbant volna tõle a stadion az biztos 😊

Darthmushroom
annyiban örülök neki h sokkal jobb h angliába legalább majd lehet a pályán látni a közvetítéseken.mert örök kedvenc marad.

Tyler1
na akk link mégegyszer

Tyler1
[url=http://www.fourfourtwo.hu/regio-hirek/anglia/premier-league/tottenham/beckham-csucsgazsiert-szerzodhet-a-tottenhamhezgazt a kuuuurvaaa[/url]<#ijedt>

hát ha ez igaz, akk nem tudom, h sírjak vagy örüljek. és pont ellenünk léphet pályára 😞

Bulykin
Bale<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

néztétek a meccset ? digirõl néztem az ismétlést. gyengék voltunk nagyon.
lényeg a 3pont.

banok
16.00 Tottenham-Fulham
streamek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

viszont kívánok Boldog Új Évet neked, és minden Spurs szurkolónak ! 😊

otthon a párommal szilveszterezem, a fiunkra vigyázunk 😊 ez van 😊

nem mondom hogy az anyagiak nem számítanak, de én benne volnék.
mondjuk egy bl. meccs meg egy bajnoki. vagy olyankor amikor 4napon belül 2bajnoki van, ami ritkaság. vagy kupa meccs + bajnoki.
barca meccsen voltam már, helyszínen vettem jegyet, de úgy tudom az angol bajnokikra nem olyan könnyû jegyhez jutni. lehet csak nagy csapatoknál, de sok ismerõs mondta akik kint vannak angliában.
egyszer összehozhatnánk a dolgot.

Darthmushroom
BUÉK MINDEN SPURS SZUKOLONAK!!!!!!!!!!!!!!

LasDen
én itt vagyok, csak ünnepek meg minden....😄

miilann04
nem tudom hol vannak, biztos bujkálnak 😄

gondolkoztam már én is londoni úton, de annak azért komoly anyagi vonzata is van 😊 meg ha már egyszer belevágok vmi komolyabbat kéne, pl úgy menni hogy hétközi+hétvégi meccs is van. esetleg mellé stadiontúra. esetleg más londoni klub stadionjának meglátogatás meg ilyen finomságok 😊

te milan ! a többi spurs szurkoló hová tûnt innen ???

Apropó! Jó ideje ide járunk spurs szurkolók. Szólíthatnánk egymást a nevünkön. Enyémet nem lesz nehéz kitalálni ugyebár. Vili vagyok 29 éves fejjel 😊
Egyszer nem volna rossz londonba repülni egy spurs meccsre. Mit szóltok ?

miilann04
na megvan, félórányi emberhátrány ellenére 2-0(lennon, bale) a vége.
utolsó percben még kétszer mentettünk fejjel a gólvonalról, mondjuk a végkimenetelt nem befolyásolta volna, de örülök h végre lehoztunk egy meccset kapott gól nélkül, a bajnokságban ilyen utoljára a city elleni szezonnyitó meccsen, augusztus 14én volt, csak akkor sajnos mi se lõttünk ugyebár.

miilann04
nagyon megy a keménykedés, de az emberhátrány ellenére újabb gól, egy kontra után bale forgatta meg a védõt a bal oldalon majd vágta be a hosszúba.

miilann04
bazmeg ez hihetetlen, a bíró megint más meccset néz..

miilann04
na meccset nem nézitek?!
lennon most vágott egyet
58.perc tot-n'castle 1-0

miilann04
szép támadás, kellett nagyon ez a gól, mert megint az lett volna mint a legutóbbi két meccsen, ráülünk az 1-0-ra, és 1-1 a vége.
majdnem ott volt a harmadik is, az aston villa baromira kitámadt, bale, lennon, vdv hármas meg sebességbõl nagyszerû kontrákat csinál.
27.perctõl kamu pirosnak köszönhetõen emberhátrány, de azért nagyon jól állunk így is.
vdv helyett crouch, remélem õ is vág kettõt.

0:2 van der vaart 😊)))))))))))))
mese gól