Tottenham Hotspur Football Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
sérülten érkezett és nem csinálta végig a csapattal az alapozást...kaphatott volna több lehetõséget az igaz, de Mou tudja mit akart és számít rá a következõ szezonban...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
ja 10meccsen kapott szerepet egész évbe, az nagyon kevés

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
de játszott...és fog is jáccani csak szoknia kellet a helyet...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
inkább csak volt, mi elõtt elment padozni a real-ba, 1éve kb nem is játszott tétmeccset.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hedonist
Barmok, Sahin kurvajoooo

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miilann04
Gareth Bale 2016-ig meghosszabbította szerzõdését.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

bakkerman
ASFDaf:ASASDGGSD:ASASF kev the chicken for pres

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
30m font + Sahin a Real ajánlata Modricért.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Akkor ez már félhivatalos<#nezze><#eplus2>

LasDen
http://www.youtube.com/v/5VMMD4bwRrg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

LasDen
Levy sem éppen az a türelmes és kedves fajta, akivel könnyen kijön az eber...:D de egy próbát megérne sztem...

Tyler1
Villas-Boast rebesgetik a helyére, szerintem jó lehetne itt. Chelsea-nél komoly elvárásoknak kellett megfelelni, ideje sem volt sok, nem is szerették, de semmiképpen nem rossz menedzser. Lehet ezen a szinten megállná a helyét.

bakkerman
A Tottenham Hotspur bejelentette, hogy Harry Redknapp, a labdarúgócsapat menedzsere távozik a klub élérõl. A szakember majdnem négyéves munka után int búcsút a londoniaknak.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
sajnálom...én kedveltem....

Rockynhooo
Niko Kranjcar elment a Dinamo Kijevbe. 8 millió eurót perkáltak érte az ukránok.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

KONEC filmu !!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

Fantasztikus összefoglaló az idei szezonról, amiben minden benne van. Keserû és édes pillanatok a világ legjobb és legerõsebb bajnoki sorozatából (köszönet Sabcsee)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2rm1SE37N_I

Jogos hogy nemzetközileg sehol nem voltak az angol csapatok. A bajnoki szezon meg hullámvasút volt a legtöbb csapatnak az igaz.
Amit nem szabad elfelejteni a PL-ben, hogy az utolsók is simán tudják verni az elsõt. Erre is gondoltam hogy amikor azt írtam hogy erõs szezon volt. A Wigan aki kiesõ helyen állt, a felsõ ház csapatait sorba verte agyon a végén.
A legszínesebb bajnokság a PL véleményem szerint.

Tyler1
Ahogy pillboy is írta, rengeteg pontot szórtak el elõnybõl a csapatok, mi ezzel a pocsék szezonnal majdnem bajnokok lettünk, a legerõsebbnek vélt City meg alig tudta behúzni a bajnokságot. Mögöttünk 19 pontos hátránnyal zárt a harmadik, a Chelsea BL döntõs létére 6. lett, a Pool 8.
A nemzetközi szereplése mindkét manchesteri csapatnak kritikán aluli, ahogy a Spursnek is. Az Arsenal történelmi verést kapott a MU-tól, akit hazai pályán szégyenített a City(a dobogós csapatokról beszélünk). És mint említettem a meccsek minõsége is nagyon gyenge volt, bár ez inkább a szezon második felére igaz.

Nekem már most hiányzik a bajnokság. Szombat, vasárnap hiába kapcsolom majd be a tévét, nem lesznek PL meccsek.

az izgalmas azt nagyon helyénvalónak érzem.
sokkal nyitottabb, jobb bajnokság, mint a spanyol

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ez igaz, de hogy 6-8-10 pontokat így elszórjanak csapatok... (city, utd, hotspur, most ezek jutnak eszembe hipp-hopp)

Hát kinek mi a gyenge és erõs szezon? Javítanék akkor inkább izgalmas szezonnak mondanám az ideit. Igaz hogy az elsõ 2helyezés elhúzott némileg a többiektõl mint a spanyoloknál a barca-real, de végig pozíció mozgás volt majdnem minden csapatnál. Nyertes sorozatok, vesztes sorozatok.

minimize
ez inkább a sok körbeforgós, meglepõ eredmény miatt volt így.
nem nyújtott senki konstans teljesítményt, a legerõsebb ligában idén ez elképzelhetetlen lett volna.

No one can stop Death!

egyetértek, h gyenge szezon volt
a mu tavasszal irtózatosan gyenge játékkal majdnem bajnok lett...

Szerintem erõs szezon volt. Belõled most a düh beszél, hiszen hajszál híján ma a united lett a bajnok. El tudom képzelni hogy érintett minden united szurkolót a mai sokk. A bajnoki cím már a kezetekben volt.

Tyler1
Ahhoz, hogy az utolsó fordulóban dõljön el az elsõ 4 helyezés, jó nagy balf*szkodás kellett a csapatok részérõl. Erõs helyett én inkább gyengén látom a szezont, mert az izgalmakat a silány minõség biztosította. A 4. hely azonban mindenképpen jó eredmény az elmúlt hónapok teljesítményét elnézve.

BL selejtezõ szerintem meg lesz, Bayern jelenleg erõsebb, és a hazai pálya/közönség elõnye is velük van.

Megszereztük ugyan a 4. helyet amivel a szezon kezdeténél simán beértük volna, de tudván hogy voltunk 3.-ok is 10pont elõnnyel így kicsit keserû ez a pozíció.

Természetesen a 4.hely messze nem bl fõtáblás hely, sõt még 2eséménytõl függ pontosabban 3tól. Az egyik a chelsea-bayern döntõ, ami ha chelsea gyõzelemmel zárul, már el sem jutunk a következõ lépéshez, ami pedig egy oda-visszavágós bl selejtezõ. Szombaton fel is húzhatjuk magunkra a bajor mezeket, már akinek van, és kõkeményen szurkolhatunk a hazai pályán játszó münchennek.

Minden idõk egyik legerõsebb bajnoksága volt az idei, hiszen sem az elsõ hely sem pedig a harmadik nem dõlt el az utolsó forduló elõtt.
A City a 90.percben már úgy tûnt el bukta a bajnokságot, de 3percen belül 2gólt rámoltak be az emberhátrányban játszó QPR csapatának.

Gratulálok az összes premier league csapatnak, hiszen sok fantasztikus mérkõzést láthattunk az idei szezonban. Mindenki szurkolhatott a kedvenceinek. Sokan csalódottak, sokan boldogok az idei teljesítménytõl, de egyben biztos vagyok, hogy mindenki ugyanígy biztatja majd csapatát a jövõ szezonban is.

Hiányozni fog a Premier League, kicsit szomorú is vagyok hogy vége egy idõre.
Mindenkinek kívánok szép nyarat, és jó pihenést !!!

Fasza gyerek vagy !!! <#worship>

minimize
Gratulálok a top4-hez!<#smile>

No one can stop Death!

Nem sajnálom kicsit se Fülöp kapust, az angol sajtó már keményen ír róla. Nem hiszem hogy jövõre pl kapus lesz. Ne is legyen a köcsög !!!

LasDen
a 4. hely megvan és ez a lényeg...már csak a münchennek kell nyerni a BL-t hogy ne legyen szópó...

ez igaz, de állítólag akkora potyákat kapott mint egy amatõr falusi kapus.

LasDen
lehet savazni, de nem õ bukta el a 3. helyet...

Fülöp Fa..fej Marcinak köszönhetjük ha ma az Arsenal gyõz.

LasDen
crossing fingers...

Izgalmas lesz a vasárnap délután. Remélem a Fulham elverése nem okoz majd gondot.

Tyler1
Nem mehet! :)

Legalább 2ember kéne a védelembe. Assou Ekotto távozni akar, és Levy megígérte ha nagy csapat akarja vinni, elengedik. Csak hogy senki nem fog annyit adni érte mint amennyit Levy szeretne.
Én kedvelem a kócost, de aki menni akar az mehet Isten hírével.

miilann04
Spurs beat Arsenal in £8.1m Vertonghen race

EXCLUSIVE: The Belgian defender has told Ajax he wants to move to White Hart Lane this summer and the deal is expected to be agreed by the end of the week.

még semmi hivatalos, de nagyon jó igazolás lehet, ráfér a védelemre az erõsítés.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Tyler1
Pár csapat még esélyes rá, akárhova igazol, jól járnak vele.

LasDen
Vertonghen kinyilatkoztatta azon vágyát, hogy a Spursbe szeretne igazolni és reméli, hogy a 2 klub gyorsan megtud egyezni...jól jönne a klubhoz

az edzõt (arra sem méltó hogy a nevét kiírjam) küldjék már el a faszba, az õ érdeme volt a mai nap is, mint ahogy az összes elbaszott meccsünk. Nem akarja senki védeni ezt a beteg vén faszt !!!! Vdv aki szintén nem méltó arra sem hogy a mai meccsel kapcsolatban megemlítsük, cseréje Parkerral mit akart ezzel elérni az edzõi brigád ? Amikor lehetõségünk nyílik átvenni a harmadik helyet, mi inkább õrizzük a döntetlent és rábízzuk magunkat a bayern-chelse meccsre.

Kaboul a legjobb védekezésben, de amit már ezerszer leírtam csak túl ne lépje a fél pályát mert amit ott mûvel, az értékelhetetlen, egyenlõ a nullával. 20 szögletbõl nem tudtunk egyszer sem be találni, ami megint csak elszomorító.

Ezzel az edzõi gárdával egy rakás szerencsétlenség vagyunk.

Tyler1
Ki gondolta volna<#nevetes2>

SZENVEDÜNK nagyon !!! villa-spurs 1:0 félidõ

Tyler1
Már 1-2szer visszafoglalhatták volna, remélem ma ki is tudják használni az elõnyt :) És ugye Castle-re is figyelni kell, de azért remélem nyernek õk is ma.

COME ON YOU SPUUUUUUUUUUUUUUUUUURS !!!!!!!!!!!!!!!

Foglaljuk ma vissza a nekünk járó harmadik helyet !!!!!!!!!!!!!

A móka az lenne az egészbe ha az ágyúsok az ötödik helyre csúsznának le :)
Na de nem vagyok én rossz akaró, mi gyõzzünk holnap, ez a lényeg !!!

Ha Van Persie góljait levonnák az ágyúsoktól ... nem tudom mi maradna :)))

GYERÜNK NORWICH !!!!!!!!!!

LasDen
nyerni kell mindent most már, ily egyszerû :DDD