Kerti öntözés
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mérkell fikázni az öntözõrendszert?Teljesen jó dolog.Beállítod mikor locsoljon és kész nemkell a slagot huzkodni meg a kannát cipelni.
Nálunk van öntözörendszer,hiszen kertépítõ vagyok,szóval ha a topikindítónak kell csinálni akko szóljon<#nyes>#nyes>
teljesen kutya és fûnyíróbiztos ugyanis a földbõl csak akkor jön ki, amikor locsolsz. A márkát hogy érted? Mert egyedül nem lehet jól megcsinálni, ki kell hívni valakit + a kert feltúrásával jár
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
mennyire fûnyíró-, és kutyabiztos, mennyire üzembiztos és idõálló ?
szomszédomnak pár éve megvan, se a fûnyíróval se a kutyával nincs gondja
szomszédomnak pár éve megvan, se a fûnyíróval se a kutyával nincs gondja
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Sziasztok!
Érdekelne kinek van tapasztalata a témában, én most gondolkodok egy ilyen földbe süllyesztett telepítésében, érdekelne ki milyen szakirodalmat ajánl, milyen márkával érdemes próbálkozni, mennyire fûnyíró-, és kutyabiztos, mennyire üzembiztos és idõálló
bármi infót szivesen fogadok
Gerzson
Érdekelne kinek van tapasztalata a témában, én most gondolkodok egy ilyen földbe süllyesztett telepítésében, érdekelne ki milyen szakirodalmat ajánl, milyen márkával érdemes próbálkozni, mennyire fûnyíró-, és kutyabiztos, mennyire üzembiztos és idõálló
bármi infót szivesen fogadok
Gerzson
← ElőzőOldal 2 / 2