VB döntõk

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grat Marokkónak!
//www.youtube.com/embed/zwIfYSVo4YI
A 2002-es VB döntő alatt mondta nekem valaki: "Nem vagyok hülye, tudom, hogy Figo a brazil válogatottban játszik!"

B0B0
Nekünk van a legjobb gólátlagunk messze. 2,2 míg a második helyezett (aki nem tudom ki) 1,8-cal áll

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

KFCMajorka
A magyarok tartanak egypár rekordot a világbajnokságon!

hunbasser
tyû,vki nagyon tájékozott -.- (vagy készült :P)

ReaL MaDRid x siempre

KFCMajorka
Szerintem a magyarok 3 aranyat,1 ezüstöt és 1 bronzot nyertek szerintem.(1952,1964,1968-arany,1972-ezüst,1960-bronz)

B0B0
Na annyit megtudtam, hogy 52-ben és 64-ben olimpiai bajnokok voltunk fociban

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

van benne valami...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

mégis ki fogja leellenõrizni hogy azt mondta e hogy terrorista vagy sem?! ennél voltak már döntõkben nagyobb botrányok, viták, kérdések...

igen köszi :))

B0B0
Annyit tudok, hogy olimpiát kétszer nyertünk

B0B0
Ha gondolod benyomhatok vmi infot

B0B0
Mi van? Gyûjtöd a sárga felkiáltójeleid? Csináld csak tovább, hátha kapsz még!

AZt hogy Olaszországot így most kizárnák annak semmi értelme nem lenne.. ien esetekben a bírók teljhatalmú urak és dolármiliérdokról döntenek( így) azomban .. rengetegen bírállták Zidan-t ezért a "sportszerûtlenségéért" ... namost azzal hogy így levonult az arany mellett és aztán nem nyilatkozik a történtekrõl a fifa történelmében szerintem az egyik legnagyobb sportszerûséget jelenti (szerintem)

gabber_saviola
az a " jószika" egy olyan fórumozó volt , aki épp pihenõn van , mert jól viselkedett

de ez amúgy sem ide tartozik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

DjDano
fogadni mernék hogy az a jószika direkt provokált hogy büntetõpontot kapjak, sõt még azt is kinézem hogy valamelyik moder volt álnéven

DjDano
egyébként a 2006-os döntõhöz visszatérve idéznék egy cikkbõl:

"A Juventus mezében Zidane ötször torolta meg kegyetlenül, ha sértegették. A francia szövetségi kapitány szerint ennek ismeretében az olaszok a meccs elsõ percétõl fogva a klasszis kiállításán dolgoztak. Végig provokálták. Innen nézve akár megfejtést is kaphatunk arra, miért rúgta a francia büntetõjét olyan megalázó fennhéjázással a hetedik percben. Már akkor ülhetett veséjén a sok beszólás, de még szabályos keretek között állhatott bosszút.

Bõ száz perc állóháború után aztán eljött a döntõ pillanat. Materazzi ugyan gólt szerzett a döntõben és egy tizenegyest értékesített, pár hónap múlva már csak úgy marad meg mindenki emlékezetében, mint az az olasz, aki felbosszantotta Zizou-t. De mit is mondott pontosan? Ez nem csupán újságírói kérõdzés az uborkaszezon kellõs közepén. A FIFA hozott márciusban egy szabályt, miszerint minden rasszista megjegyzés drákói büntetést von maga után.

Ha egy csapat tagja (pályán vagy a kispadon), vagy akár szurkolója a lelátón kirekesztõ megjegyzést tesz ellenfelére, akkor bajnokságban elveszti három pontját, ha pedig nincs pontosztás, akkor automatikusan diszkvalifikálják. Nos, ha Materazzi valóban azt közölte Zidane-nal, hogy egy büdös arab terrorista, akkor bizony a szabályok értelmében Itáliát ki kéne zárni a versenybõl – és Franciaország a világbajnok."

mindenki vonja le azt a következtetést amit gondol, bár szerintem csak egyféle konklúzió létezik..

Slayerboy
LOL
Azért jól tette Zidane h kicsit helyrerázta azt a köcsögöt... én még bele is rugtam volna :P szvsz

Voltam zárás elõtt. _______________

belõlem ezt

chalezlopez
Belõlem '78-ban 3 évesen, Mario Kempes kiváltotta, hogy Argentín drukker legyek. Ja, persze nem Mario volt 3 éves... <#wilting>

Vamos Argentina!

chalezlopez
Ja, ha nem tetszik, lehet koccolni és nem kell többet ide benézned...egyszerû mint az 1x1!!

Vamos Argentina!

gabber_saviola
nem neked kell eldöntened, hogy mi "csukható..."

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

szerintem te vagy egyedül ezen a véleményen.

DjDano
csukható...

Olimpián hogy szerepeltek magyarok fociügyben? Arról van ilyen zsíros kis táblázat? #1

B0B0
Bocs a #32-nek szól

B0B0
Jogos

B0B0
Mi van? Megszólaltál fél éves reggel, csipa?

Inkább gondolkoznál, hogy hogy szólsz az emberekhez, miután képtelen vagy moderálni magad és csöndeb maradnál.

mert a sváji döntõ után sok aranyat "kaptak"
sweech
nah azt nem értem mér hívják aranycsapatnak :P max ezüstcsapat

DjDano
annyi "értelmes" témát tudsz nyitni hogy öröm nézni....

B0B0
Még idén az Eurosport leadta a 78-as döntõt. Na az nem volt rossz meccs. Ki tudja, hogyha nem csalják el, mi lett volna a vége (mondjuk akkor nem is biztos, hogy a gaúchók bejutnak)

B0B0
Én az 1990-es döntõt láttam elõször és emlékszem, hogy a németeknek drukkoltam és nem értettem, hogy miért ajnározzák úgy azt a kis köpcös argentínt, mert a meccsen semmit nem csinált :)

A 94-es döntõrõl elõre tudtam, hogy egy nagy rakás ... lesz, mert az olaszok játszák. Alig bírtam végig nézni, de a végén örültem, hogy a brazilok gyõztek Romárióval az élen. Viszon Baggiot az akkori nagy kedvencem nagyon sajnáltam.

A francia döntõt eléggé fanyalogva néztem, egyik csapatnak sem drukkoltam.

A 2002-es döntõt sajna nem láttam, csak késõbb a gólokat. Mindenesetre jobb is hogy nem láttam, mert a németek szimpatikusabbak lettek volna.

Az idei döntõben újra olyanok játszottak, akiknek különösebben nem drukkoltam és annak ellenére, hogy az olaszok játszották, megnéztem. Kár volt.

Botond
Ja,ki van emelve Bold-al.
Punker
az Aranycsapat :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Látszik ki a világ legjobb csapata :]
Dragooon
youtube-on vki hiányolta a magyarokat a vb-rõl.. mindjárt elõkeres, hogy mit írt

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

B0B0
:D

9csöves9
június 9. óta érdekli a futball,neki lol

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

B0B0
Ez így van! :)

B0B0
LOL???? Akkor elmondanám azt is, hogy a VB-k elõtt az 1924-es és 1928-as olipiát tekintette a FIFA a legfõbb világversenynek és mindkettõt Uruguay nyerte. És az is halkan megjegyzem, hogy a digók nem nyerték volna meg sem a '34-es sem a '38-as VB-t ha Uruguay nem bojkottálja

B0B0
Én nem lennék ebben annyira biztos.

B0B0
'86-ban megtörtént, én már megéltem! :)

Taranov
Ez szinte biztos, ahogy az is, hogy nem lesznek a gólgazdag tétmérkõzések a következõ VB-n sem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

tormy
loal <#idiota>
Szerintem olyat hogy a Magyar valogatott legyozi Braziliat mi nem fogjuk megelni. <#zavart2>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

tormy
1986 ota az osszes VB donto megvan DVD-n. Legkedvesebb szamomra az 1986-os es 1990-es termeszetesen. <#vigyor2>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Bandew
El tudod képzelni hányan lennének berúgva aznap este?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ez így nem állja a helyét, mert eddig is a Német Szövetségi Köztársaság nyert és ezután is, mivel ez a hivatalos neve, és az Ndk olvadt be, annak meg nincs nyoma, legtöbb hivatalos helyen már csak a sima "Germany" szerepel az idei bronz mellett és pl 1954 mellett is.

The FlashBack
Uruguay 2?:D
LoL

Nincs meg valakinek a 2002 es donto ? ( torrent )

Oldal 1 / 2Következő →