VB döntõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
de ez amúgy sem ide tartozik
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
"A Juventus mezében Zidane ötször torolta meg kegyetlenül, ha sértegették. A francia szövetségi kapitány szerint ennek ismeretében az olaszok a meccs elsõ percétõl fogva a klasszis kiállításán dolgoztak. Végig provokálták. Innen nézve akár megfejtést is kaphatunk arra, miért rúgta a francia büntetõjét olyan megalázó fennhéjázással a hetedik percben. Már akkor ülhetett veséjén a sok beszólás, de még szabályos keretek között állhatott bosszút.
Bõ száz perc állóháború után aztán eljött a döntõ pillanat. Materazzi ugyan gólt szerzett a döntõben és egy tizenegyest értékesített, pár hónap múlva már csak úgy marad meg mindenki emlékezetében, mint az az olasz, aki felbosszantotta Zizou-t. De mit is mondott pontosan? Ez nem csupán újságírói kérõdzés az uborkaszezon kellõs közepén. A FIFA hozott márciusban egy szabályt, miszerint minden rasszista megjegyzés drákói büntetést von maga után.
Ha egy csapat tagja (pályán vagy a kispadon), vagy akár szurkolója a lelátón kirekesztõ megjegyzést tesz ellenfelére, akkor bajnokságban elveszti három pontját, ha pedig nincs pontosztás, akkor automatikusan diszkvalifikálják. Nos, ha Materazzi valóban azt közölte Zidane-nal, hogy egy büdös arab terrorista, akkor bizony a szabályok értelmében Itáliát ki kéne zárni a versenybõl – és Franciaország a világbajnok."
mindenki vonja le azt a következtetést amit gondol, bár szerintem csak egyféle konklúzió létezik..
Azért jól tette Zidane h kicsit helyrerázta azt a köcsögöt... én még bele is rugtam volna :P szvsz
Voltam zárás elõtt. _______________
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Inkább gondolkoznál, hogy hogy szólsz az emberekhez, miután képtelen vagy moderálni magad és csöndeb maradnál.
A 94-es döntõrõl elõre tudtam, hogy egy nagy rakás ... lesz, mert az olaszok játszák. Alig bírtam végig nézni, de a végén örültem, hogy a brazilok gyõztek Romárióval az élen. Viszon Baggiot az akkori nagy kedvencem nagyon sajnáltam.
A francia döntõt eléggé fanyalogva néztem, egyik csapatnak sem drukkoltam.
A 2002-es döntõt sajna nem láttam, csak késõbb a gólokat. Mindenesetre jobb is hogy nem láttam, mert a németek szimpatikusabbak lettek volna.
Az idei döntõben újra olyanok játszottak, akiknek különösebben nem drukkoltam és annak ellenére, hogy az olaszok játszották, megnéztem. Kár volt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szerintem olyat hogy a Magyar valogatott legyozi Braziliat mi nem fogjuk megelni. <#zavart2>#zavart2>
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.