PlayStation 3: kompatibilitás felsőfokon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Meg azert a resize nem igazan kifinomult sajnos a TVknel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A legtobb 16:9-es.
Halalom amikor tojasfejek merednek a kepernyorol ram.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Aki meg nem lát különbsége egy 720x576-os és egy 1280x720-as, vagy épp 1920x1080-as kép között 2-3m-rõl 0,8-1,5m-es képen, az menjen szemészhez. 😊
Igaz nem markas, de azert szepen mennek le az arak.
Most abba ne menjunk bele,hogy milyen tavolsagbol jo ezeket nezni,abba se hogy par ev mulva mar mas lesz a "meno",maradjunk annyiban,hogy igenytelen vagyok es nem kell a "jo minoseg",baromi dragan.....
Pár év múlva röhögni fogsz a mai kijelentéseden, hogy neked nem kell HD. 😉
(Linux)
Én is gratulálok.
Amúgy mit gondolsz mit csinál egy konzol amíg a pléjsztésön logót mutogatja?
Bebútolja az OS-t. (igaz nem a windózt)
Ja, ez poénvolt, amit írtál, leesett!😉
Vagy mégse? Ahogy a kanadai favágó mondja: viccnek kicsit dúrva lett volna!😉)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
akkor nem lenne konzol ha mar oprendszer lenne rajt...szal eleg hulye otleteid vannak
meg internet is legyen rajt mi? LOL
grat...
MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata
Sot tovabb megyek,HD minosegu film sem kell,mert nem akarok kiadni parszazezer forintot tvre!
Akkor miert is jo nekem a beepitett Blu-ray meghajto?
Nyilvan kenyelmes lesz kesobb,amikor baromira elterjedt mar a Blu-ray,de attol meg lehetne kiegeszito es nem alapkiszereles......
Emléxem még talán megadriveon volt valami játék, ami ditherezéssel próbált több színt kihozni a gépbõl, elég ronda volt amikor jobb minõségû tv-n/moncsin meglátta az ember, bár a júnosztyon meg egész pofás volt.
Szal nesze neked HD élmény!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Igen pl. a GT4 fut 720p-ben.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
link
Meg máshol is olvastam hasonlót.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Amugy sem az elsimitast vagy az arnyekolast szoktam nezni egy akciojatek kozben.....
"NEM FOG JÁTÉKOKAT MEGJELENTETNI HD-DVD-n CSAK FILMEKET."
Es? Filmeknel meg latom ertelmet a nagyobb felbontasnak -fuggetlenul attol,hogy nekem a dvd is boven eleg-,de jatekoknal?
Klassz atvezeto videok?Kiraly!Majd ha eleri az animacios filmek szinvonalat(Shrek,stb.)akkor okes,addig nem erdekel😊
"A BR-é a jövõ, házimozi szempontból mindenképpen."
Miert is?
Amugy meg aruld mar el,miert is nem jo,hogy nincs az xbox360-ban HD-DVD meghajto?
Jatszani lehet vele es lassuk be:ez a lenyeg! (konzol)
A BR-é a jövõ, házimozi szempontból mindenképpen. Én márazt rühelltem, hogy sima igzbogzhoz vegyél dvd kit-et, hogy tudj rajta dvd-t nézni, most meg x3,6-nál vegyél hozzá külsõ HD-DVD meghajtót 2x annyiért, mintha azt a gépbe építették volna. Jah, és a mikroszoft NEM FOG JÁTÉKOKAT MEGJELENTETNI HD-DVD-n CSAK FILMEKET.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
1. Xbox360-on csomo jatek HD-s es rafert 1 dvdre(es az hosszu is meg minden) (pl. Oblivion,Burnout Revenge, COD2, Chromehounds) Igaz,"csak" 720p😊
2. A hivatalos velemeny szerint azert lesznek Blu-ray lemezen a jatekok,hogy elkeruljek a masolasokat! Miert nem azt irtak akkor (is),hogy a megnovekedett grafikai minoseg miatt?