PlayStation 3: kompatibilitás felsőfokon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyix
3 méterrõl, de 55 centiset... 72-est meg 5 méterrõl. De látom csak félig olvastad el...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Miért, te hány méterrõl nézel TV-t, 10?

Hát, amit az utóbbi idõben néztem már mind tudta. Lehetett választani többfajta zoom között, és általában a pixelarányosból is volt több fokozat. Egyeseken programozható automata átkapcsolás is van: annak föggvényében kapcsol különféle zoomokra, vagy zoom nélküli képre, hogy 4:3-as egész képet kitöltõ, 4:3 de szélesvásznú, vagy 16:9-es mûsor. Viszont az eladók általában az idétlen széthúzásra állítják a kiállított darabokat.

Sanyix
Aki meg 2-3 méterrõl akar 0,8-1,5m-es képernyõt nézni, az menjen agyturkászhoz 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[Jakuza]
Azok annyival dragabbak is sajnos.
Meg azert a resize nem igazan kifinomult sajnos a TVknel.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Illetve ma már talán mindegyiken.

Jobbakon lehet pixelarányt megtartva is zoomolni.

Az ott egy font jel akart lenni es nem egy "es" jel......
[Jakuza]
Egy valami azert flusztral engem.
A legtobb 16:9-es.
Halalom amikor tojasfejek merednek a kepernyorol ram.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

next

Hát igen, de HD-s tartalomra értettem, nexgen konzol, BD, HDDVD.

Ja, a két LCD, amit írtam "csak" 720p-s (v. 768p-s), de szélesvásznú kép esetén itt is majdnem 4x-es a felbontás.

[Jakuza]
Na azert meg manapsag ezt nem mernem kijelenteni, a Magyar analog TV adasok mellett. 😛PPPPP

Itthon van 1080i-s, kb. 80cm-es CRT-s 140e körül. 76cm-es LCD 200e körül, 83cm-es meg 300e körül (jófajta panellel, szal elég szép a képe). És fokozatosan mennek lefelé az árak.
Aki meg nem lát különbsége egy 720x576-os és egy 1280x720-as, vagy épp 1920x1080-as kép között 2-3m-rõl 0,8-1,5m-es képen, az menjen szemészhez. 😊

[Jakuza]
Ausztriaban mar 82cm 1080i-s LCD HDTV-t lehet venni 599 Euroert.
Igaz nem markas, de azert szepen mennek le az arak.

Azt nem tudom Mo-n hogy megy ez,de errefele olyen &1000 korul vannak a HD-Ready tv-k,igaz jo nagyok😊
Most abba ne menjunk bele,hogy milyen tavolsagbol jo ezeket nezni,abba se hogy par ev mulva mar mas lesz a "meno",maradjunk annyiban,hogy igenytelen vagyok es nem kell a "jo minoseg",baromi dragan.....
Egyébként a Blu-ray nehezebb másolása nem csak a Sonynak jó, hanem a játékfejlesztõknek is. Azaz több exklúzív játék lesz rá, közte sok nagy volumenû.

Lassan 100e-ért is lehet kapni HD-set. 300-ért meg már majd egymétereset, elég jó képminõséggel.
Pár év múlva röhögni fogsz a mai kijelentéseden, hogy neked nem kell HD. 😉

TrIp
most nem akarok belédkötni de az XBOX1-en is egy módosított win2000 fut(ott)...

Sanyix
Amúgy max 4 dvd-ig én el tudnám viselni a játékokat...

Sanyix
Hát ha nem tudják egy duplarétegû dvd-re felpaszírozni a játékot, akkor az a fejlesztõket minõsíti. Jahogy tele lesz elõrerenderelt videokkal amik jósok helyet foglalnak? Én ha videozni akarok, akkor filmet nézek nem játékot. Játékban az átvezetõ legyen a játék motorjával renderelve, ne médialejátszóként mûködjön... és máris simán ráfér egy sima egyrétegû dvd-re is. Ja meg sok fejlesztõ még mindíg nem ismeri a tömörítés fogalmát.

UNREG
"meg internet is legyen rajt mi? LOL"

Kapaszkodj meg, lesz rajta.

NEXUS6
Lesz rajta!😉
(Linux)

Én is gratulálok.

Amúgy mit gondolsz mit csinál egy konzol amíg a pléjsztésön logót mutogatja?
Bebútolja az OS-t. (igaz nem a windózt)

Ja, ez poénvolt, amit írtál, leesett!😉
Vagy mégse? Ahogy a kanadai favágó mondja: viccnek kicsit dúrva lett volna!😉)))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

FaithMeN
gratulalhatok?<#kocsog>

akkor nem lenne konzol ha mar oprendszer lenne rajt...szal eleg hulye otleteid vannak

meg internet is legyen rajt mi? LOL
grat...

MSI K8N SLI Diamond plus,A64 X2 4400+,2x Leadtek Px7900Gtx VGA,Corsair Twinx 4x1Gb PC4000,Seagate 2x250Gb Sata

Ok kiraly,hogy van 1! jatek amihez kell,nyilvan kesobb lesz tobb is,de mi van ha nekem pont az a stilus nem jon be amiben ilyesmi van?ha nekem nem kellenek olyan jatekok (pl ff13 nagyon nem) amik csak Blu-rayen jelenhetnek meg?
Sot tovabb megyek,HD minosegu film sem kell,mert nem akarok kiadni parszazezer forintot tvre!
Akkor miert is jo nekem a beepitett Blu-ray meghajto?
Nyilvan kenyelmes lesz kesobb,amikor baromira elterjedt mar a Blu-ray,de attol meg lehetne kiegeszito es nem alapkiszereles......
NEXUS6
Ez a FSAA hiány nekem is feltünt, manapság már elég ciki. Bár gondolom nem mindegyik játékra lesz jellemzõ.

Emléxem még talán megadriveon volt valami játék, ami ditherezéssel próbált több színt kihozni a gépbõl, elég ronda volt amikor jobb minõségû tv-n/moncsin meglátta az ember, bár a júnosztyon meg egész pofás volt.

Szal nesze neked HD élmény!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Persze ez még jó nagy (volt), mert a szokásos cellamérettel csinálták. Azóta elvileg már van kisebb cellaméretes is piacon.

Már tavaly láttam (Bp., Nyugatinál), márkáját nem tudom.

Super DANTE
1080p-s plasmát már lehet nálunk is kapni? Milyen márka?

Igen pl. a GT4 fut 720p-ben.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

Super DANTE
Akkor ajánlom figyelmedbe az SE két fejlesztõének a nyilatkozatát, amelyben kifejtik, hogy az FF 13. részét már nem tudnák 1 duplarétegû DVD-re paszírozni, ezért is tartják elõrelépésnek azt, hogy a PS3 BD meghajtóval rendelkezik.

Egyébként a ps2 is ismeri a 720p-t, csak kevés játék támogatja.

MM-ben is van, plazmából, csak kicsit drága. 😄

Super DANTE
Pl. Sony Bravia X sorozat, de az USA-ban és Japánban már most is lehet kapni 1080p HD felbontást kezelõ képmegjelenítõket.

Majd elgondolkodok rajta,ha jonnek😊
Ezen majd újra el lehet gondolkodni, amikor jönnek a több-DVD-s gamék...

"Többen bíztattak, hogy próbáljuk ki a Kameót, mert ezen már jobban megmutatkozik, hogy mire képes a gép, de ettõl sem esett le az állunk. Attól viszont igen, hogy a sportjátékok idõnként beszaggattak. Amikor a küzdelem kezdetén a kamera beúszott az arénába, többször rángott a kép."
link
Meg máshol is olvastam hasonlót.

Mike
szvsz konzolt nem így vesz az ember, hanem hogy milyen a doboz szine, milyen a kontroller, és hogy milyen programok jelennek meg rá

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ez a szerencsétlen az 576 újságban is "igzbogz"-nak hívja az xbox-ot. Kb ennyire kell komolyan venni a hsz-eit is.

Mike
ezért büntipont fix befigyel 😞

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Na! Lehet normálisan is érvelni ps3 mellett, teljes mértékben igaz amit írtál. De! Az igaz, hogy nagyon is ésszerû BD lejátszó helyett ps3-at venni. Viszont aki nextgen konzolon akar játszani és nincs túl sok pénze az biztos, hogy X360-at vesz warez miatt.

A faszod rángat bazmeg! Még nem is láttál x-boxot te paprikajancsi.

És milyem megjelenitõn fogsz játszani 1920x1024-ben? Amit és eddig láttam LCD Tv-t azok max 1344x720p-t tudtak HD-Ready felirattal.
Lattam (COD2) es lovesem sincs mirol beszelsz....
Amugy sem az elsimitast vagy az arnyekolast szoktam nezni egy akciojatek kozben.....
"NEM FOG JÁTÉKOKAT MEGJELENTETNI HD-DVD-n CSAK FILMEKET."
Es? Filmeknel meg latom ertelmet a nagyobb felbontasnak -fuggetlenul attol,hogy nekem a dvd is boven eleg-,de jatekoknal?
Klassz atvezeto videok?Kiraly!Majd ha eleri az animacios filmek szinvonalat(Shrek,stb.)akkor okes,addig nem erdekel😊
"A BR-é a jövõ, házimozi szempontból mindenképpen."
Miert is?

Ha konzol,akkor nem kell bele "minden"!
Amugy meg aruld mar el,miert is nem jo,hogy nincs az xbox360-ban HD-DVD meghajto?
Jatszani lehet vele es lassuk be:ez a lenyeg! (konzol)
Dzson
Láttál már X3,6-on "HD" játékot? Rááángat és nincs rajta FSAA. Az IGAZI HD felbontású játékoz nagyfelbontású textúrák is kellenek, és ugye itt négyzetesen emelkedik az méret ebben az esetben, nem pedig duplázódik.

A BR-é a jövõ, házimozi szempontból mindenképpen. Én márazt rühelltem, hogy sima igzbogzhoz vegyél dvd kit-et, hogy tudj rajta dvd-t nézni, most meg x3,6-nál vegyél hozzá külsõ HD-DVD meghajtót 2x annyiért, mintha azt a gépbe építették volna. Jah, és a mikroszoft NEM FOG JÁTÉKOKAT MEGJELENTETNI HD-DVD-n CSAK FILMEKET.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Tiszta baromság a külsõ HD-DVD, vagy külsõ BluRay ötlete. Praktikus lenne? Akkor ennyi erõvel praktikus lenne az is, ha lehetne bele tenni ramot, több winchestert, a proci meg a video vezérlõ cserélhetõ lenne, hogy a késõbbiekben fejleszteni lehessen, de akkor csináljuk már meg az ethernetet meg a hangvezérlõt is cserélhetõ, kártyásra, hogy rugalmasabb legyen. Ja, hogy az már PC, nem konzol? Na, ezért kell bele az új meghajtó, mert ha már kiad érte pénzt az ember, akkor legyen benne minden.

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

Hmm,nem gyoztel meg igazan,2 okbol sem:
1. Xbox360-on csomo jatek HD-s es rafert 1 dvdre(es az hosszu is meg minden) (pl. Oblivion,Burnout Revenge, COD2, Chromehounds) Igaz,"csak" 720p😊

2. A hivatalos velemeny szerint azert lesznek Blu-ray lemezen a jatekok,hogy elkeruljek a masolasokat! Miert nem azt irtak akkor (is),hogy a megnovekedett grafikai minoseg miatt?

Egy kérdés: a specben ott vannak a hagyományos felbontások, és az 1080p. De érdekes módon a 720p nem. Pedig ugye jóval megterhelõbb 1080p-ben számolgatni. Meg felesleges is, ha valakinek 720p-s megjelenítõje van.

(Mármint ez lett volna a cím... 😄)

Még jó, hogy az SG nem tényként hozta le...