Walkman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jah igen, ha valakit érdekel: Sony NWZ-X1000 a készülék neve, és olyan 75-80ezer körül lesz ára állítólag, 16 és 32 GB-os változatban
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Én szerintem a közeljövõben mobil helyett egy ilyet szerzek majd be:
3 colos érintõkijelzõ, wifi, minden ami kell, mobilban úgyis megvan minden más ami kell, kivéve a kamera, ami "csak" 2 MP-es, de hát ennyit megér <#idiota>#idiota>
3 colos érintõkijelzõ, wifi, minden ami kell, mobilban úgyis megvan minden más ami kell, kivéve a kamera, ami "csak" 2 MP-es, de hát ennyit megér <#idiota>#idiota>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
mf3 anyad seggebe abba
dehogy..
nekem ilyen van:
ez is walkman 😛
nekem ilyen van:
ez is walkman 😛
Ne zavarj 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Ja ez mp3 lejatszo, de walkman a neve, azert irtam azt...
nem hiszem mert elõször más volt atopic cim, tehát akkor már bezárták volna
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Mi az a walkman? <#idiota>#idiota> A hordozható szalagos? A cd pörgetõ? A wólkmanmobíl? A möpöhárom pléjör? <#idiota>#idiota>
Vókmen.
<#banplz>#banplz><#lama>#lama><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#banplz>#banplz>
ikszdé XD
Sony NW-1000 Walkman
En meg vagyok vele elegedve, csak a program igen szar amit adtak hozza. Ha cd-rol rippelek zenet, az teljesen jo, szepen atrakja album szerint, de amik a vinyon vannak mp3 albumok, azokat nem ugyanugy rakja at, hanem teljesen szetszedve, szetvalogatva (nemtom mi alapjan) 1 albumbol lesz 2-3, ilyen cimekkel hogy no title stb. Albumot atnevezni, letrehozni, ha jol latom nem lehet vele. Kar hogy wincommanderrel nem mukodik. Esetleg tudtok valami mas programot amit lehet hasznalni hozza?
En meg vagyok vele elegedve, csak a program igen szar amit adtak hozza. Ha cd-rol rippelek zenet, az teljesen jo, szepen atrakja album szerint, de amik a vinyon vannak mp3 albumok, azokat nem ugyanugy rakja at, hanem teljesen szetszedve, szetvalogatva (nemtom mi alapjan) 1 albumbol lesz 2-3, ilyen cimekkel hogy no title stb. Albumot atnevezni, letrehozni, ha jol latom nem lehet vele. Kar hogy wincommanderrel nem mukodik. Esetleg tudtok valami mas programot amit lehet hasznalni hozza?