Gitárszólók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
1. Children of bodom-Children of bodom
2. Yngwie Malmsteen-Rising Force
3. Opeth-The Drapery Falls
4. Iron Maiden-The Wicker Man
5. Pantera-Cemetery Gates
A sorrend azért igy van mert igy jutottak eszembe😄
Nincs meg valakinek az a G3 ahol Brian May is fellépett?
Kuss!-magyarázta.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
csak azt akarom mondani, hogy a technika nem minden, hiába aláznak több ezer gitárost.
manapság nagyon sok olyan gitáros van, aki nagyon veszettül tolja, télleg rohadt gyorsak az ujjai, meg szinte azt csinál meg, amit akar, keress csak rá valamelyik video oldalon, vagy hallgass meg több rock/metal zenekart, látni/hallani fogod, hogy nagyon sok a jó technikájú gitáros. de. a technika nem minden. ez volt az objektív rész, személyesen nekem annyira nem is jön be pl. a Dragonforce, igen jól tolják, de ennyi, engem nem fog meg.
Kuss!-magyarázta.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szvsz ez a számozás nem helyezéseket jelent, csak ilyen sorrendben kerültek CD-re.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
sazl : c
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nekem pl bejön ac/dc által generált pár gutárszolo is, de lehet ezzel sokan nem értenek itt egyet sokan meg igen, izlések és pofonok 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Régi Sabbath naon ott volt/van!
Csak párat olvastam el, de nagy szakértõje lehet a rock zenének, aki ilyeneket ír:
51. Greatest Guitar Solos - 051 Ozzie Ozborne - No More Tears.mp3
Még a nevét sem tudja leírni vakki!!!
érthetõ így? :o
igazad van, de jókat lehet rajtuk mosojogni, hogy élvezik a dolgot... :] bár én is tehetném ugyanezt a hejükben 😛
az egyéniség számomra az hogy van egy saját stílusa, egy íze, ami a legtöbb szólójára jellemzõ, amivel egyedülálló, kiemelkedõ. ez lehet technika is, de más is.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
Na még P.Box - Átok és ígéret, egyik legnagyobb magyar gitárszóló (ha nem a legnagyobb)
meg Steve Lukather összes szólója is nagyon fav
Kuss!-magyarázta.
Kuss!-magyarázta.
mintha valahol (queen topik) azt láttam volna, hogy Brian May is fellépett egy ilyenen. Nincs meg véletlen valakinek az a felvétel?
Kuss!-magyarázta.
Queen - Brighton rock meg Queen - Bohemian rhapsodyt szerintem nagyon kevés szóló veri.
Jethro Tull, Rainbow szólók is nagyon ottvannak.
Mostanába a Dream Theater - You cant make a fortune with lies szólóján szarok be 😄
és persze Lukács Peta <#eljen>#eljen> <#worhsip>#worhsip>
Kuss!-magyarázta.
mellesleg ma néztem meg osztálytársamnál G3-as koncertet. azért az se volt gyenge amit õk mûveltek :o
valaki látta/hallotta -e õket?