SG: Zalaegerszeg

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Én is egerszegi volnék <#taps>
Most találtam ezt a topikot, csak kár, hogy kihalt...

üdv mindenkinek, én jómagam is Egerszegi vagyok a város szélén lakom és ha kedvem szottyan beindítom az elektromos robogóm és szépen befurikázom a várost. Amúgy pedig folyamatosan fejlesztem a gépem

Dhanny
Predators!!!!

Pff kicsit kihalt ez a topic. Pedig én is közel lakom egerszeghez...
utgyuru
na mivan, Anarchy In The ZEG? :D

nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

Zala Predators vs Miskolc Steelers 27-12
Eddig veretlen a Predators, már 8 meccs óta.

Ultras Zalaegerszeg

Dhanny
a héten M.Schumacher volt zalában :S:D:D

Peetboy
Hétvégén nyit az Atlantis! Jöttök oda? Voksán Virág (Playmate) lesz a DJ.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Kicsit élesszük fel ezt a Topikot! Zegiek mi újság van?

Kmarha
teljesen szétbarmolják ezt a várost.. hihetetlen. És sajnos közeli információból van értesülésem az újabb szépséges szép lépés tervükrõl. Mivel folyik még a harc ellene, nem beszélhetek róla, pár hónap múlva ugyis kiderül a dolog. De higyjétek el, ha lenne egy nappal bombám azt lelkiismeret furdalás nélkül rádobnám a városházára lehetõleg mikor az összes nagy fej emberke összegyülik ott...

Egerszegen születtem de nincs az a pénz, amiért teljesen visszaköltöznék oda, hát még hogy ott is dolgozzak. Lehetetlen.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Peetboy
BUÉK mindenkinek! Én Atlantisba voltam. Sokan voltak, sok kis tizenéves lányok, szokás szerint. De jó volt. Dred nyomta a zenét.

Ehheh az ilyen mindig nagy muri, berúgás tablettástól és hatalmas bunyó a végén, bár ne legyen igazam, mellesleg BUÉK!! <#vigyor2>

Dhanny
Én "vidékre" megyek. Falura, "kultúrházas partyra". Már nem voltam ilyenen pár éve.........pffffffff
csak ne ígértem volna meg

Aham, így már értem. Amúgy kár, hogy a csárdát pár-éve bezárták és lebontották :D

Pontosan. :)

Peetboy
Szerintem õ a Becsali csárdára gondolt. Hehe Azért irta, hogy nem lehet ott házibulit tartani, mert csárda.
Te pedig a helység nevét mondtad.

Haverom lakik ott. De miért ne lehetne ott házibulit tartani? Egy szép nagy családiházban lesz egy buli, tehát házibuli :)

De az egy csárda, vagy ott laktok? Becsaliba nem lehet házibulit tartani, maximum sima bulit.

Becsaliba házibuli, pont most jöttünk tescóból, mennyi minden finomat vettünk, hmm <#pias><#finom>

Peetboy
Ki hova megy szilveszterezni Zegiek? Aki Zegen lesz az irja le, hova megy.

Peetboy
Hát gondolom a Dísz téren lesz. Még én sem tudom megyek-e. Hát szerintem a buli után fáradtan nem fogok elmenni.

daeemoon
Én sztem nem megyek. Merre lesz, mer semmit se tok róla :D Addig még változhat a helyzet. :)

megy valaki tûzijátékra elsején?

daeemoon
Akkor már én is jelentkezem ismét :D

na csak összegyûlünk :)

gergou
En is zegi vagyok :)

`Take a look to the sky just before you die`

Peetboy
Erre, kicsit nyugatra Zegtõl.

Végre egy válasz már azthittem sosem lesz, naponta néztem, hogy valaki beír-e valaha, merre laksz? <#vigyor0>

Peetboy
Hát igen kár,hogy kihalt, pedig én is Zegi vagyok ám. :D <#vigyor0>

Nem is tudtam, hogy ilyen is van, kár hogy kihalt :(

Hello!
Akit érdekelne a Halálbiztos címû film 2 DVD-s extra változata papírfeknivel, az írjon ide: [email protected].
Nah, Gébártira nem mentünk, helyette mentünk Andráshidára a Vasi kocsmába, dárcoztam Kaj Józsival, éjjen. :DD De legalább egy jót ittam. A kocsmába végig volt áram, de az tény, hogy sokszor elment a napokban...

Esrohnoil
Ha áramszünet nem is, de esõ és jég volt bõven...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Kmarha
Gébártról én sem hallottam. Gondolom semmi különleges. A városban meg majd egy újabb áramszünet ünnepi programként! :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ez jó kérdés <#fejvakaras> , mert fogalmam sincs, semmit se írtak Gébárti-tavas eseményekrõl, csak a falumúzeumban lévõkrõl. Pedig most délután én is ki fogok menni Gébárt-ra, majd meglátom, mi van ott, ha odaérek. :D

Dhanny
gébártról tud valaki valamit? holnap mi lesz ott?

Kmarha
Pár hónap kihagyás után megjöttem Egerszegre. Hát nem az hallom hogy holnap éppen buli lesz a Graboba? :D

300 forint a belépés, egész pofás bandákkal. Hangulat meglesz :P

(fõleg hogy öcsém is belép végre a 2. X-be a holnapi nap)

Tud valaki olyan helyet (kocsma,étterem stb...) mondani, ahol lehet forralt bort venni és nem a Nefelejcs?

Kmarha
Nha, ha jól tudom, ma este a Parkban lesz egy kisebbfajta buláj. A Garage zenekar zenél jó szókása szerint, állítólag a régi felállásban, néhány vendégzenekar taggal. Magyarán jönnek a haverok aszt õk is kornyikálnak a mikrofonban. Majd mindenkit ismerek aki ott lesz, és bár a fiatalabb korosztály tagjai (nem mintha sokkal idõsebb lennék) de azért jó kis hangulat szokott lenni.

Arról nem is beszélve, hogy utána karaoke show lesz, állítólag valami ajándékosztással összekötve :P Szóval nesztek, itt egy program, lehet jönni ;P

Hja, és elvileg 8kor kezdödik

daeemoon
:D tegnap? :D én majd egész nap idehaza vótam :D vagy akkor tegnap? akkor tegnap viszont nem dobtam el magam xD

Kmarha
Khmmm.. tegnapról te vagy az akkor? :)

daeemoon
:D hát igen hasonló véleménnyel vagyok én is a koncertrõl... csak a ******** rosszul lettem naturba majdnem kidobtam a taccsot és vége felé ki kellett jönnöm bakker xD amúgy télleg nagyon sok jó szám volt :) a Gép indulókor volt pogó :D non jó vót az :D. A zenegépes partyn nem voltam végig ott, haverommal már ejöttünk fél kettõ körül :) a részeg faszikám meg állítólag mindenkivel kötekedett aztán gondolom a csávóba is csúnyán belekötött :)

Kmarha
Hát hallod.. 2000 forint.. 2! ezer! Ehh.. nagyon nagyon nagyon sokat gondolkodtam hogy bemenjek-e, aztán beráncigáltak.

Elõre levetíttem, még ha nem is tudok a koleszba visszautazni, akkor is megérte :D

Az elõzenekar fogalmam sincs ki volt. Nagyon rosszul nem játszottak, de a közönség, a legeslegesleghátsó falhoz húzodtak. Hát majdnem elsírtam magam, hogy erre én pénzt adtam ki.

Aztán jött a Pokolgép... woohhhaaa. Hatalmas hangulat volt, és rengetek rengetek jó szám :)

Aztán meg a Blues Companys, Egészséges Fejbörõs, Kárpátiás, zenegépes After Party sem volt semmi :) (fõleg mikor Hernyó összeverekedett valamelyik részeggel.. ilyen dühösnek nem láttam a gyereket még.. )

daeemoon
November 3-án megpróbálok eljutok (aznap érettségizem xD) igaz a hörgõs zenét nem szeretem, de a kíváncsiság úgyis elüldöz oda :D Én ma már ha minden igaz kezdéstõl leszek :) Már nagyon hiányzik egy jó kis koncert :P

Kmarha
Akkor egy kis reklámocska félecske:

November 3.án buli a Graboba. Azt hiszem amatõr bandák, közöttük öcsémék is fellépnek. Ítélet a banda neve, akikrõl még tudok az a Tûzparancs. Belépés csupán 200 forint. A társaság jó, bár fõleg a fiatalok képviseltetik magukat. A zenérõl csak öcsémékrõl tudok mit mondani. A gyerekek még kezdõk, így a közönséggel bánni nem tudnak, de a zene, a zene azt én mondom, nem rossz. :) Az alap a hörgõs témák, de tényleg, rohadt jók voltak múltkor a Colors Arton. (igaz, nem voltak beparázva mert épp hogy kiszállingozott belõlük az alkohol és a közönség is fõleg a baráti társaság volt.. itt egy kicsit komolyabb koncertre számíthatnak)

Ma este meg ugye Pokolgép. :) 21-tõl én már ott vagyok, bár jelenleg félhulla állapotban leledzem.

daeemoon
Az elõzenekar a Metal Rain, és a Grabowsky Klubban lesz :) a belépõrõl semmit se tudni a pokolgep.com -on se írják sajna. De 20 órakor indul elméletileg az elõzenekarral. :)

Kmarha
POKOLGÉP!!!!

Még szép hogy :) Már csak az a para hogy késõn tudok csak hazautazni a koleszból. Bár a koncert idõben sosem kezdõdik, meg gondolom lesz elõzenekar is, de hát az alapozásról sem akarok lemaradni :)

Lehet tudni kik lesznek elötte és mennyi a beugró? Gondolom a Graboban lesz.

Bár már péntek lenne! :)

daeemoon
Na pénteken Pokolgépre ki jön? Meg lesz Turán is arra ingyenes lesz a belépõ.. azok után hogy kihagytam a metál fesztet már itt az ideje benéznem egy koncertre :)

Oldal 1 / 4Következő →