YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Regelj egy másik accountot.
strepsils
Ha egy csatorna letiltja a kommentelési lehetőségemet a videói alatt attól még másik embernek válaszolhatok vagy ő sem látja csak én amit írok?
Jah, hát szokott jelezni 2 éves videókra is mintha új lenne, de most sehol nincs szám.
Nekem is ugyanez volt, aztán pár óra múlva visszaállt. Lehet csak teszteltek valami új layoutot, nem? Facebookon is szokott lenni ilyen élő teszt üzemmód csak 'pár' felhasználóval. Aztán az is lehet, hogy valami hiba volt.
Aquir
itt jobbára mindegyik 10 allati szám de nagyon nem egyezik meg a meg-nem-nézettséggel... lehet rossz/leállt?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mára hirtelen eltűntek az új videókat jelző számok a bal oldali, feliratkozott csatornákról. Tapasztalt valaki hasonlót?
Jim Morrison
eltűnt a like csík 😞
/új design részeként
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.07. 16:25:30

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bajgunar
Maxthon Cloud Browser 4.9.4.3000 Final -t használok és ki- , bejelentkezve is megy minden videó hibátlanul.
Mindenféle kieg, plugin, codec, szir-sz@r vírusos cucc nélkül. <#eljen>
McFrost
Semelyik böngészőmön nem megy, nem tudom mi lett.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nekem is kezdenek a videók megbolondulni, van amikor le se akarja játszani.

már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo

Moby
Na nálam mától nem mennek a yt videók ha a main accomba be vagyok jelentkezve. Egyiket sem. Vagyis ez így nem igaz. back/forward gombokat nyomogatom, a legtöbbje elindul, ha épp olyanja van. Bármelyik másik accountomba lépve minden lejátszik azonnal.
Mi a ffffffff ez?????

Adversus solem ne loquitor

repvez
ha jól tudom már a legtobb böngészöböl kiszedték a flash támogatást igy a chromebol és a vivaldibol is. igy eddig sem volt flash telepitve mégis ment .
Nemrég volt egy flash frissítés, talán az megoldja:
https://get.adobe.com/flashplayer/

★★★★★

repvez
nálam a vivaldin se megy , ugyhogy ez böngésző fuggetlen rendszer hiba lehet a YT részéről.
Papirzacsi
Az irodai gépemen IE,Chrome és Firefox is van. Egyiken se megy ha be vagyok jelentkezve.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Próbáltátok másik böngészővel?
esetleg ezt:
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:mG_PRQSXlbAJ:https://support.mozilla.org/questions/971100+&cd=4&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2017.02.12. 13:04:39
Hello. Van valami megoldás a bejelentkezés utáni lejátszási hibára? Megoldotta már valaki? Nekem sem megy jó néhány videó, ha bejelentkezek a Youtube -ra.
repvez
Egyébként erről sehol nincs hir vagy más jelentés, hogy ez most miféle hiba vagy, hogy miért jelentkezik?
Hova lehet jelezni vagy megkérdezni , ahol tudnának érdemben is szólni hozzá, mert igy elég gáz az egész, hogy nem játszik le zenéket a YT.
Papirzacsi
És úgy látszik csak a zenékkel nem megy. Midnen más videóval simán megy.

Papirzacsi
Nekem akkor se működik ha kijelentkezek.
Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2017.02.11. 11:38:10

Valami megoldás?
McFrost
Nálam is ez van.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

repvez
nekem is ezt csinálja most, nem tudom, mi lehetett vele, nem mindegyik számnál , de a legtöbbnél nem játszik le semmit, két böngészővel is próbáltam.
Ha bejelentkezem akkor nem játsza le ha kijelentkezek akkor igen, de igy a saját kedvenceket nem tudom lejátszani ami elég gáz.
Üdv!
Van két fiókom a google-ban és bármelyikbe bejelentkezek, a youtube nem játszik le videót és hozzászólást sem fogad el. Ha kilépek a fiókból, a videókat rendesen lejátssza. Tegnap még működött.
Aquir
adblock működik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amúgy már megoldották hogy a youtubon ne működjenek a reklámblokkolók? Mert nálam az ublock használatánál bejönnek a reklámok...
Megértem h kell a bevétel, de zenehallgatásnál enyhén szólva fos...
lac coo
Sziasztok !

Feltoltottem egy rovid 4K videot Youtube-ra, egy darabig meg is tudtam nezni 4K-ban, de most mar csak 1440p -ben tudom...
Ez mitol van ? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

RelakS
Sajnos youtubék ezt a fícsört kicsit elrontották, figyelembe véve, hogy olyan videókban is feltűnik, ahol nincsenek nekik kihagyva lejátszási idő. Lehet, hogy azokban volt EndCard, vagy mi, és az automatikusan át lett alakítva EndScreenné ... fene tudja.
Viszont nem élvezetes, mikor az 1 perces videó utolsó 20 másodpercében az ajánlatokat kell bámulni a videó helyett <#duhos2>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
hát igen, annak a végén nyilván a csatorna feltöltője aktiválja hogy mit tegyen be, ebben az esetben az annotations nem is számít bele, nem nagyon lehet ezzel mit kezdeni...

RelakS
Közben a saját csatornámon megnéztem:
Egyrészt kommentáros videóban azért nem láttam, mert kommentár és zárójelenet nem fér meg egy videón <#circling>
Másrészt lehet, hogy ahol oda nem illő zárójelenetet látok, ott a feltöltő ráuszított a videóira egy sablont, vagy ilyesmi...

Mind1, ez is megoldva, hülye youtube 😄

RelakS
Most épp nincs adblock fent, de a megförmedt rendszeremen volt, és akkor is feljöttek.
Olyan, mintha kommentárok lennének, de ha kikapcsolom a kommentárokat sem tűnnek el <#confused>

Ráadásul nem tudom megmondani, hogy pontosan milyen videóknál jelenik meg. A fura, hogy pl ahol kommentárban ajánlanak videót, ott is megjelenhet, szóval nem biztos, hogy a videó készítője rakja be. Pl nekem ennek a videónak a végén miközben a csávó az ajánlatokat magyarázza, a videó közepét a csatorna logója, a két ajánlat nagy részét meg két másik ajánlat takarja ki <#idiota>

Jobban megnézve ez valami youtube feature change lesz, mert a csapat legújabb videójában már ki sem teszik a korábbi képeket, hanem eleve ezek a linkek jelennek meg.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.12.28. 23:48:26

Aquir
adblock, annotations off, vagy feltöltő teszi oda? ilyet még sosenem láttunk

RelakS
A youtube újabban ajánlásokat jelenít meg még a videó vége előtt, ezzel gyakorlatilag félig kitakarva a videó utolsó pár másodpercét. Van erre valami tipp, hogy hogyan lehetne eltüntetni?

Jim Morrison
4kvideodownloader t nézd meg, hátha tud ilyet. Néha használom csak, ctrl+v t megnyomom az alkalmazásban, és ha egy yt link volt a vágólapon már kérdezi is milyen minőségben szedje, ugyanígy lejátszási listákkal is működik.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Van olyan megoldás, amivel egy csatorna összes videóját le tudom szedni a legjobb minőségben? Egyesével lassú lenne, én meg félek hogy egyszer törlődni fognak...
Jim Morrison
Csatorna nevet is irhatsz.
Ha maganszemely oldal, akkor latod lehet hogy nem adja ki. Ilyenkor videora keress, vagy google keresovel!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.12.12. 00:14:11

repvez
de hova irom be a csatorna nevet keresni? mert csak a video cimekre lehet a kereső mezőben, nem a feltöltö névre
Ez a gondom, igy hiába tudom a csatornája nevét sem találok rá.
Jim Morrison
Letre lehet hozni tetszoleges nevu csatornat tovabbra is. Igy inkabb kerdezd meg tole mi a csatorna neve (amennyiben lehetseges😊)

repvez
A yt on hogy lehet névre keresni, mármint a csatorna tulajának a nevére?
Tehát ha egy ismerősőm videoit szeretném megnézni akkor arra hogy találok rá? a nevét tudom elvileg már eredeti névvel kell regisztrálni yt-on igy meg tudnám , hogy melyik az övé nem?
MR ME
igen, eddig ott is volt, a többinél ott is van, csak a kedvenceknél nincs 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Aquir
nemtom, a favorites listán videók bal oldalán van húzható rész mint minden playlisten. talán cache/reinstall..

MR ME
sziasztok

mitől lehet az h a kedvenceim sorrendjét nem tudom változtatni? eddig ment simán, az összes többi lejátszási listámnál tudom változtatni a sorrendjét a videóknak, de a kedvenceknél nem tudom oda húzni ahova akarom csak kijelöli a szöveget....😞

előre is köszi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jim Morrison
ez egy ingyenes szolgáltatás (talán még mindig veszteséges), reklámok persze, hogy vannak. Már van YouTube Red, ami orvosolja a problémát (ergo prémium),de ez nálunk sajnos még nem elérhető.

repvez
elég rossz, hogy mostanában a videok elött nem átugorható reklámokat tesznek be és nem is rövideket.
A másik bajom, hogy a feltöltök rászoktak, hogy a videojuk utén még odatesznek egy iratkozz fel meg köszönöm, hogy megnlzted a videomat stilusu részt.Eu foleg zenéknél elég gáz, mert igy nincs értelme listára tennem öket, ha a 2 szám között még ezt is végig kell hallgatni vagy épp a reklámot.
strepsils
Mi ez a kép elsötétedés mostanában?Film közben is kimegy az "adás 5mp re" és amikor rákattintasz egyre akkor is nem indul azonnal el hanem vár 5mp ig . Mozzilám van.

Lhetséges hogy nem tudja a reklámokat kiszűrni ezért csak elsötétül arra az időre a kép. És persze hang sincs ilyenkor.
bajgunar
Elindítod a videót és a kép eltűnik! De a csúszka fölé húzva az egér a kis ablakban megjelenik a videó képe, vagy a csúszkát húzogatva szintén megjelenik a videó képe a háttérben (omályosan). Nem láttam még ilyet. Erre írtam h érdekes...
Ez már 100 éve így működik (mármint a csúszka, a fekete képtől eltekintve). Azt hittem, valami másra gondol, elég pontatlan a fogalmazás.
Utoljára szerkesztette: Zsoxx, 2016.07.06. 00:17:49
bajgunar
Ennél meg nincs kép, de ha tekered a csúszkával, akkor bejön az ufó fej. <#hehe>
Mozgó előnézeti kép? Az oldalsó ajánlott videóknál, vagy hol? Nekem nincs ilyen.
Szabi
jé, már van mozgó előnézeti kép a videóknál hogyha rámész egérrel 😮

"Nulla tenaci invia est via"