YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de most már nem is lehet törölni egyiket sem...
"Nem megbízható Lejárat dátuma: 2014. máj. 20."
13 éve itt. Szép idő.
De mondjuk ezért helyeznek el egy Feedback gombot a lap alján, hogy emberek nyafoghatnak.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Izgi volt. 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A kép minõsége változhat amíg feldolgozza teljesen a youtube, várj egy ideig és nézd meg jobb lesz e.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
eddig megnyílt új lapon a videó, de most nekem nem akar mûködni
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A YT miden egyes arculat változással egyre inkább átláthatatlan és kezelhetetlen fos lett...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Egy eléggé érdekesre sikeredett sorozat! 😄
Megosztás a lejátszási listával ettõl kezdve: aktuális videó
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Lehet nem jó topikban vagyok, de azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki olyan bõvítményt Chrome-hoz, amivel kényelmesebbé tehetném a Youtube-ot? Gondolok itt olyanra, hogy mindig HD-ban kezdõdjön a videó, a mérete nagyban legyen, meg hasonlók.
(Használtam a Youtube Options nevû bõvítményt, de az az utóbbi idõben valamiért nem mûködik :S )
Elõre is köszönöm!
If you do choose to create a YouTube channel, your channel needs to be connected to a Google+ profile or page. This will have your channel’s public name on it; it doesn’t need much else. It’s up to you to decide how much information to put on the profile or page, and how much (if at all) to engage on Google+."
Akkor rohadjon meg a Google+. Miért kényszerítik ezt a fos közönségit?!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
én mondjuk csak a youtube settingset említettem
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
mind2 JÓVAL TÖBB mint 14 napja google+-os és EGYIKNÉL SEM látom a disconnect linket, pl ebben a videóban a csávónak...<#falbav>#falbav><#gonosz3>#gonosz3><#boxer>#boxer>
youtube settings - See all my channels or create a new channel
If you connected your channel to Google+ in the last 14 days, you can disconnect your channel from Google+ and switch back to your YouTube username.
Most megpróbálom a cookie és a cache törlését....
undorito lett, komolyan. ez a google+ erõltetése is valami agyfasz, minek kell ennyire lenyomni mindig minden fostalicska szart az emberek torkán? majd ha érdekel a szarjuk, akkor esetleg, így meg csak szerzik az elégegdetlen felhasználókat, komolyan kezdem egyre jobban szeretni dailymotiont legalább tolja a 60fpst is
(Én sem kaptam értesítést arról, hogy válaszoltak nekem...)
ha kapsz, nemtudom hogy kapol e értesítést. én nemrég írtam egy "csatornának" hogy milyen zene szól a videója alatt, nem irtak még vissza.
hogy azért mert csak, vagy mert nem kap semmi értesítést, nemtudom 😄
A google+ profilhoz kötött youtube-os fióknak itt van saját google+-os profilja (másik), meg nem tudom kell e hozzá más beállítás, szerintem nem..
Miéééért szívat engem a yt?! 😄
Minden egyes oldalmegnyitáskor az alapértelmezett fiókomat átállítja az általa generált google+fos fiókra.. Minden indításnál az az elsõ, hogy elõször fiókot kell váltanom, és csak akkor látom a feliratkozásaimat..
nem lehet valahol, valahogy megváltoztatni az alapértelmezett fiókot?
Köszönöm!
13 éve itt. Szép idő.
Feltöltésnél ez a hibaüzenet fogad.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
és én nem tekertem le odáig. számomra nagyon is elrejtették ezt a funkciót
Kösz
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Barátom nemrég kezdett videózni. Vannak parkouros, pirotechnikai videók, nézzetek be, ha érdekel. Esetleg írjatok építõjellegû kritikát, köszi!
Youtube Csatorna
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222