YouTube

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

subscriptions oldalon berakták középre a videókat. ok, nem nagy ügy.
de most már nem is lehet törölni egyiket sem...
papi08
Szerintetek ez valaha le fog járni? 😄

"Nem megbízható  Lejárat dátuma: 2014. máj. 20."

13 éve itt. Szép idő.

Aquir
Gondolom Youtube-ék nem gondolják hogy valaki átpakol egy teljesen más listára 😊
De mondjuk ezért helyeznek el egy Feedback gombot a lap alján, hogy emberek nyafoghatnak.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
Igen ez a nem listázott videóként feltöltés.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

chhaya
Ettõl féltem. 😞 Megcsináltam egyesével.
Izgi volt. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

"van olyan opció is hogy csak azok lássák privátként akik rákattintanak a linkedre amit manuálisan te osztasz meg valahol" köszike pont ez a rész kell nekem!

Aquir
Ha sima (publikus) videóként töltöd fel, úgy még megjelenhet az oldalt lévõ videók között mint ajánlat egy hasonló videót nézõknél. Privát videóként feltöltve csak te látod (van olyan opció is hogy csak azok lássák privátként akik rákattintanak a linkedre amit manuálisan te osztasz meg valahol), egyébként azt is ki lehet kapcsolni a csatornádon hogy ott megjelenjen -e minden publikusan amit feltöltesz vagy kedvelsz, mert ha vannak rád feliratkozva, azok pl értesülhetnek ha feltöltesz egy publikus videót.

A kép minõsége változhat amíg feldolgozza teljesen a youtube, várj egy ideig és nézd meg jobb lesz e.

Hello! Valódi névvel ellátott csatornámra feltöltöttem egy videót. HD minõségû, mégis rosszabb lett a kép 360p! A másik pedig a feltöltés után nem tettem közzé, csak címet adtam neki, google+-on sem engedélyeztem mégis 1 percen belül öten rátaláltak!

Aquir
Hát, sok lehetõséget nem látok hogy úgy mondjam..

chhaya
Hogy lehet legegyszerûbben megoldani, ha több videót át akarok helyezni az egyik lejátszási listámról a másikra? Ugye nem csak egyesével lehet?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Úgy tûnik, megoldódott.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

szintén
Nekem sem csinál semmit 😞

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

acsati
nem, nálam is ez van
embed videónal ti tudtok a címre vagy a youtube logóra kattintani? pl. #2139 -ben
eddig megnyílt új lapon a videó, de most nekem nem akar mûködni
Aquir
Szerencsére a youtube szolgáltat felhasználói visszajelzés gombot bárkinek aki nincs megelégedve valamivel😊

Molnibalage
Félelmetesen buta ez a YT. Miután kitöröltem egy régi listát, utána hajlandó volt végre frissíteni egy újjal...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Aquir
Talán gyakoriság alapján rakja egymás után, az összes playlist meg egy kattintásnyira. Itt androidon (tablet) gomb: több/kevesebb mutatása oldalt (app), sima webes felületként megnyitva nekem mindet mutatja (nincs annyira sok playlist), mobil webes felületként pedig új oldalon mutatja az összeset.

Molnibalage
A saját csatorna résznél a lejátszási listáim egy része fel van sorolva, egy része meg nem. Hogyan lehet hozzáadni vagy eltüntetni elemeket innen...?

A YT miden egyes arculat változással egyre inkább átláthatatlan és kezelhetetlen fos lett...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Minecraft Extrém Hardcore FAIL :I
Egy eléggé érdekesre sikeredett sorozat! 😄

akyyy
rámész hogy megosztás, és kivezed a pipár ebbõl
Megosztás a lejátszási listával ettõl kezdve: aktuális videó

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Aquir
Töröld ki az url-bõl az &list és az utána következõ karaktereket

Peetboy
Sziasztok!

Hogyan lehet ENNEK az 1 videónak a linkjét kimásolni, hogy ne legyen a PLAY LIST?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

acsati
Sziasztok!
Lehet nem jó topikban vagyok, de azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki olyan bõvítményt Chrome-hoz, amivel kényelmesebbé tehetném a Youtube-ot? Gondolok itt olyanra, hogy mindig HD-ban kezdõdjön a videó, a mérete nagyban legyen, meg hasonlók.

(Használtam a Youtube Options nevû bõvítményt, de az az utóbbi idõben valamiért nem mûködik :S )
Elõre is köszönöm!
mert máshogy nem megy...
Aquir
"Many people use YouTube without a public YouTube identity (a YouTube channel). For example, if you just want to watch, like, and subscribe, you don’t need a channel. And if you don’t have a channel, you don't need to have Google+.

If you do choose to create a YouTube channel, your channel needs to be connected to a Google+ profile or page. This will have your channel’s public name on it; it doesn’t need much else. It’s up to you to decide how much information to put on the profile or page, and how much (if at all) to engage on Google+."

wollnerd
Ja!! 14 napon belül?!!!?
Akkor rohadjon meg a Google+. Miért kényszerítik ezt a fos közönségit?!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Aquir
"in the last 14 days" = within the first 14 days..
én mondjuk csak a youtube settingset említettem

wollnerd
Ja, Google+ beállításokban se látom a youtube fiókok kezelését, amit te mondasz..

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Igen ám, az igazi neves google+-on beállításokban nem látom a kezelõk fület... (egyik fület sem!) viszont a ninckneves google+ (az is google+ -os lett!) beállításokban látom a füleket ( Csat. szolgáltatások, Kezelõk, Közönség) Belépek a Kezelõkbe, látom a igazi nevem, de nem látok remove funkciót... nicknévként pedig a yt settings-ben nincs ott a kezelõk link. Sõt, a csatornákról sem látom a törlési linket....
mind2 JÓVAL TÖBB mint 14 napja google+-os és EGYIKNÉL SEM látom a disconnect linket, pl ebben a videóban a csávónak...<#falbav><#gonosz3><#boxer>

Aquir
más google+ manager profilokhoz való hozzákötés/eltávolítás meg: youtube settings - Add or remove managers

Aquir
a Google+ profillal youtube fiókokat törölni és hozzáadni is lehet külön (akár elkülönített google fiókkal)
youtube settings - See all my channels or create a new channel

If you connected your channel to Google+ in the last 14 days, you can disconnect your channel from Google+ and switch back to your YouTube username.

wollnerd
Nekem is ez a problémám! Mindig átvált arra a google+ fiókra, ahol az igazi nevemmel elnevezett csatorna van és emiatt mindig manuálisan át kell állítanom a nicknevemre. (wollnerd) És ezt nagyon UNOM!! Mindig nicknevemként akarom látni! Utána néztem és az a "disconnect from google+" vagy a "revert to old nickname" linket sehol nem látom a youtube beállításokban! Miért????!!!!<#falbav><#conf>
Most megpróbálom a cookie és a cache törlését....

kastil
nekem is ez van.. meg 2 naponta error occured.

undorito lett, komolyan. ez a google+ erõltetése is valami agyfasz, minek kell ennyire lenyomni mindig minden fostalicska szart az emberek torkán? majd ha érdekel a szarjuk, akkor esetleg, így meg csak szerzik az elégegdetlen felhasználókat, komolyan kezdem egyre jobban szeretni dailymotiont legalább tolja a 60fpst is

vevo videóknál már felbontást sem lehet állítani? ez remek
Molnibalage
Köszi. Hogy melyik marha találta ki, hogy ez nem elérhetõ egybõl, mint régen... Headshot. Néha azt érzem, mintha majmok fejlesztenék ezeket az UI-kat...

(Én sem kaptam értesítést arról, hogy válaszoltak nekem...)

akyyy
Beállítások>irányítópult >közösség > beérkezõ üzenetek.

ha kapsz, nemtudom hogy kapol e értesítést. én nemrég írtam egy "csatornának" hogy milyen zene szól a videója alatt, nem irtak még vissza.

hogy azért mert csak, vagy mert nem kap semmi értesítést, nemtudom 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Molnibalage
Komolyan mondom, hogy agyfaszt kapok ettõl a fostaliga új felülettõl. Hová a tették ezek az zsenik az üzenetek írása részt...? Totálisan átláthatatlan szar lett a YT a régi tiszta felülethez képest. Agyrém. És ezt adják el fejlesztésként...

Aquir
cookiek engedélyzve? cache törölve? itt nincs gond vele, csak akkor kérdezi meg Egyszer, ha kitöröltem minden cookiet a böngészõbõl
A google+ profilhoz kötött youtube-os fióknak itt van saját google+-os profilja (másik), meg nem tudom kell e hozzá más beállítás, szerintem nem..

papi08
Sziasztok!

Miéééért szívat engem a yt?! 😄

Minden egyes oldalmegnyitáskor az alapértelmezett fiókomat átállítja az általa generált google+fos fiókra.. Minden indításnál az az elsõ, hogy elõször fiókot kell váltanom, és csak akkor látom a feliratkozásaimat..

nem lehet valahol, valahogy megváltoztatni az alapértelmezett fiókot?

Köszönöm!

13 éve itt. Szép idő.

akyyy
most szara YT probáld holnap vagy másik böngészõvel

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Peetboy
Sziasztok!

Feltöltésnél ez a hibaüzenet fogad.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

jackoneill90
így már egybõl megtaláltam. szóval enhancements magyarba valami javítások
és én nem tekertem le odáig. számomra nagyon is elrejtették ezt a funkciót

Kösz

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Aquir
hát nekem angolul van (most nem állítom át magyarra) tehát van az "enhancements" a második ikon a videód alatt, ezután jobb alul lesz a "youtube editor" gomb és aztán lehet egymás mellé helyezni audio részeket egy videóhoz

jackoneill90
amúgy kösz a segítséget

jackoneill90
nem sikerült. leírnád magyarul is ? hátha jobban megértem.

Hali!

Barátom nemrég kezdett videózni. Vannak parkouros, pirotechnikai videók, nézzetek be, ha érdekel. Esetleg írjatok építõjellegû kritikát, köszi!

Youtube Csatorna

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Aquir
good luck!😊

jackoneill90
én ehhez béna vagyok 😞 megnézem chromeon hátha más lesz.

Aquir
"Enhancements" below video - "Try the Youtube Video Editor" - drag youtube video onto the timeline - drag selected audio onto the timeline - publish