Keyloggerek
Oldal 1 / 5Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Valaki tud Beast 2.07 hasonló szerű programot ami müködik win 7-en?
Valaki tud Beast 2.07 hasonló szerű programot ami müködik win 7-en?
sziasztok! lenne egy olyan kérdésem h az ardamax keylogger 3.0 nál, hogy tudom beállítani, hogy az emailomra küldje a naplózásokat?
Hello,az lenne a kérdésem hogy melyik keylogger az amit eltudok küldeni e-mailben és rejtve feltelepül?esetleg ha valaki tudna adni egy linket is hogy honnan lehet leszedni azt megköszönném
Ezt a refog-ot néztem, beírtam a serialt-is, de vlamaiért nem naplózza a fb-on a tevékenységeket.
Tudtok hozzá valami megoldást?
Tudtok hozzá valami megoldást?
"Superspyware... Valamivel tutira lejön a progi?"
Elvileg nem kell hozzá külön program.
0. Próbáld meg eltávolítani a Start menü/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése segítségével.
1. Nyírd ki az alábbi folyamatokat a Feladatkezelõvel (Ctrl+Shift+Esc billentyûkombináció):
akl.exe
akv.exe
nsk.exe
2. Nyisd meg a regisztrációs adatbázis-szerkesztõt (Start menü/Futtatásba: regedit), és töröld az alábbi bejegyzéseket:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Ardamax Keylogger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\NSK
HKEY_CURRENT_USER\Software\Ardamax Keylogger Lite
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\App Paths\akl.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Ardamax Keylogger
3. Keresd meg és töröld az alábbi állományokat:
akl.exe
akv.exe
nsk.exe
il.dll
kh.dll
akv.ini
settings.ini
amelyek az alábbi könyvtárban lehetnek - ezek sem kellenek:
C:\Program Files\Ardamax Keylogger
C:\Program Files\NSK
+1. Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futass le víruskeresést vagy például a Malwarebytes Anti-Malware ingyenes (Free) változatát.
Elvileg nem kell hozzá külön program.
0. Próbáld meg eltávolítani a Start menü/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése segítségével.
1. Nyírd ki az alábbi folyamatokat a Feladatkezelõvel (Ctrl+Shift+Esc billentyûkombináció):
akl.exe
akv.exe
nsk.exe
2. Nyisd meg a regisztrációs adatbázis-szerkesztõt (Start menü/Futtatásba: regedit), és töröld az alábbi bejegyzéseket:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Ardamax Keylogger
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\NSK
HKEY_CURRENT_USER\Software\Ardamax Keylogger Lite
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\App Paths\akl.exe
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Ardamax Keylogger
3. Keresd meg és töröld az alábbi állományokat:
akl.exe
akv.exe
nsk.exe
il.dll
kh.dll
akv.ini
settings.ini
amelyek az alábbi könyvtárban lehetnek - ezek sem kellenek:
C:\Program Files\Ardamax Keylogger
C:\Program Files\NSK
+1. Csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett futass le víruskeresést vagy például a Malwarebytes Anti-Malware ingyenes (Free) változatát.
Mert van egy olyan érzésem hogy hasznalja valaki a gépemet a koleszba és mielött atkódolnám kiakarom deríteni hogy kilehet. Csak félek hogy a nyakamon marad a program. Superspyware... Valamivel tutira lejön a progi?
http://lmgtfy.com/?q=nemtudom
Ezt hogy csináltad, a linkelést?
Így ni.
"ha már nincs szükségem rá?"
De egyébként kinek és minek "van szüksége" egy trójaira a saját gépén?
"ha már nincs szükségem rá?"
De egyébként kinek és minek "van szüksége" egy trójaira a saját gépén?
Az Ardamaxot hogy lehet törölni ha már nincs szükségem rá?
valaki segitsen már nekem fel tenni ezt a programot ugy hogy ne vegye észre a barátom az életem és a gyerekemé mulik rajta sziasztok
most olvasom hogy olyan is van hogy e maillbe lehet el küldeni és automatikusan mikor meg nyitja elindul ??????
Sziasztok nekem nagyon fontos lenne egy ilyet fel tennem a gépemre csak az a baj hogy egyszer lebuktam vele mert nem találta az avg és lebuktam nem lehet ezt a nélkül meg csinálni és el rejteni a gépemen ????
Vírusirtót kikapcsolod, feltelepíted az cuccot,El lehet rejteni úgy hogy egyáltalán nem találja meg(mármint a barátnõd),ha indul a winnel együtt indul háttérben,billentyû kombinációra elõ lehet varázsolni,(jelszóval elindítani),ja és telepítés után a vírusirtóba beállítani hogy azt a mappát ahova települt,meg a fájljait hagyja békén.Ennyi.
Ebbe a történetbe sok bibi van,ettõl függetlenül-merõ kíváncsiságból-melyik az a 2 vírusirtó aminek kussolni kellene a loggerre?
Mindkettõ.
De ki veszi észre? barátnõd? vagy a vírusirtó?
Az ardamaxot? Mert azt ismeri, észreveszi.
De akkor miért nem teszed te fel a gépre?
Értem.
Akkor hol találok véleményed szerint olyan emberkét?,,
Ardamax tényleg nagyon jó, még a forráskódján is próbáltam variálni, sajnos nem sok sikerrel...
Azért bízom benne, hogy jelentkezik valaki.
Akkor hol találok véleményed szerint olyan emberkét?,,
Ardamax tényleg nagyon jó, még a forráskódján is próbáltam variálni, sajnos nem sok sikerrel...
Azért bízom benne, hogy jelentkezik valaki.
Te nem értetted a lényeget.Azt írtam hogy ezzel a módszerrel ahogy itt leírtad itt,így nem sok segítséget fogsz kapni.A téma nem távoli,hiszen valaki nyitotta annak idején a fórumot.Én is teszteltem egy párat,ott van pl:az Ardamax még magyarul is tud. "Ja az biztos hogy nem az én gondom ha nem jön össze én csak írtam hogy így nem.
Azt jelenti: nem buta, mert egy átlagos keyloggert észrevesz a gépén. Kiszúrja nah, ez a lényeg.
Mellesleg arra kiváncsi lennék, hogy hogy találtok erre a fórumra ha ennyire távolinak tartjátok a témát.
Lásd elõttem szólókat - Õk magukis használnak, próbálnak, tesztelnek ilyesfajta programokat.
Ha meg "ezzel a kábítós módszerrel" nem jön össze, na bummm.-nem a te gondod...
Mellesleg arra kiváncsi lennék, hogy hogy találtok erre a fórumra ha ennyire távolinak tartjátok a témát.
Lásd elõttem szólókat - Õk magukis használnak, próbálnak, tesztelnek ilyesfajta programokat.
Ha meg "ezzel a kábítós módszerrel" nem jön össze, na bummm.-nem a te gondod...
Szerintem ezzel a kábítós módszerrel nem hiszem hogy fog menni,én is egyet értek a lentebb hozzászólok-hoz. "Hálistennek nem buta, van elég vírusirtó a gépén." ez mit jelentsen? Sok vírusirtó? 😊
Barátnõm gépáre kell. Hálistennek nem buta, van elég vírúsírtó a gépén. Saját, külön vincseszteren teszetelném, ha segítene egy profi! A kulcsszó : profi!
Így külsõ gépre nemjut el, családban marad...
Egymás között elintézzük a csajossal.
Tudom mivel jár, stb, de nekem kellene.
Köszönöm!
Így külsõ gépre nemjut el, családban marad...
Egymás között elintézzük a csajossal.
Tudom mivel jár, stb, de nekem kellene.
Köszönöm!
Azon elterjedtebb vírusirtókat gyártó cégeknek küldöm el, akik még nem ismerik fel (Avast, Norman, TrendMicro).
Minek küldöd el,tesztelésre? Már régen le van tasztelve,nem mai darab.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Home Keylogger - 70%-os találati arány. Nem rossz, de elküldöm még pár vírusirtó cégnek.
Normális embertõl nem fogsz segítséget kapni.
Ugyanis ha csak a saját rendszereden szeretnéd mindezt kipróbálni, kiiktatod ideiglenesen a vírusvédelmedet, virtuális gépbe telepített rendszert használsz, megkérsz valakit hogy telepítse az adott keyloggert stb...
Ha más rendszerét - a másik fél beleegyezése nélkül - akarod lehallgatni bûncselekményt (BTK 300/C. §-a, és a BTK 178/A. §-a alapján) követsz el.
Aki ebben segít neked, ugyancsak bûncselekményt követ el (BTK 300/E. §-a alapján).
Azt már nem is említem, hogy mindezt egy nyílt, nyilvános fórumon promulgálod, e-mail címed közzétételével. A fórumot bárki olvashatja, IP-címedet a fórum üzemeltetõje és a szolgáltatód tárolja - ez által visszakövethetõvé válsz.
E-mail címedet pedig köszönik a spamküldõ robotok.
Végezetül, egy, az 1989-es évekbõl, egy hackerkonferenciáról származó idézet:
"1. Vírust ne írj, víruskódot ne adj oda kívülállónak, ne terjessz, mert következményei beláthatatlanok!"
Forrás: Kis János, Szegedi Imre - Új víruslélektan, Cédrus Kiadó 1991
Ugyanis ha csak a saját rendszereden szeretnéd mindezt kipróbálni, kiiktatod ideiglenesen a vírusvédelmedet, virtuális gépbe telepített rendszert használsz, megkérsz valakit hogy telepítse az adott keyloggert stb...
Ha más rendszerét - a másik fél beleegyezése nélkül - akarod lehallgatni bûncselekményt (BTK 300/C. §-a, és a BTK 178/A. §-a alapján) követsz el.
Aki ebben segít neked, ugyancsak bûncselekményt követ el (BTK 300/E. §-a alapján).
Azt már nem is említem, hogy mindezt egy nyílt, nyilvános fórumon promulgálod, e-mail címed közzétételével. A fórumot bárki olvashatja, IP-címedet a fórum üzemeltetõje és a szolgáltatód tárolja - ez által visszakövethetõvé válsz.
E-mail címedet pedig köszönik a spamküldõ robotok.
Végezetül, egy, az 1989-es évekbõl, egy hackerkonferenciáról származó idézet:
"1. Vírust ne írj, víruskódot ne adj oda kívülállónak, ne terjessz, mert következményei beláthatatlanok!"
Forrás: Kis János, Szegedi Imre - Új víruslélektan, Cédrus Kiadó 1991
Nem hiszem hogy külön neked készitgetne valaki egy keyloggert,hiszen van belõlük éppen elég,próbáld meg ezt<#nezze>#nezze>185.
Én is ezt használom,figyeli a billentyûzet leütéseket,autómatikusan indul a géppel,külön mappába menti a szöveget,mi kell még ennél több,olyant nem fogsz találni,amit keresel,de jó keresgélést!
Én is ezt használom,figyeli a billentyûzet leütéseket,autómatikusan indul a géppel,külön mappába menti a szöveget,mi kell még ennél több,olyant nem fogsz találni,amit keresel,de jó keresgélést!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Sziasztok!
Nekem egy profi keyloggere lenne nagyon nagy szükségem.
Ezen a fórumon keresztûl keresnék egy olyan ügyes és hozzáértõ embert aki hajlandó lenne készíteni egyet nekem, természetesen nem ingyen.
Amit jó lenne ha tudna a progi:
ftp re tudjon küldeni és kifejezetten 2 vírúsírtó ne találja meg.
Természetesen fizetek érte!
Tehát ha olvassa ezt egy profi, kérem, hogy írjon!
mail címem: [email protected]
Elõre is köszönöm!
canada4
Nekem egy profi keyloggere lenne nagyon nagy szükségem.
Ezen a fórumon keresztûl keresnék egy olyan ügyes és hozzáértõ embert aki hajlandó lenne készíteni egyet nekem, természetesen nem ingyen.
Amit jó lenne ha tudna a progi:
ftp re tudjon küldeni és kifejezetten 2 vírúsírtó ne találja meg.
Természetesen fizetek érte!
Tehát ha olvassa ezt egy profi, kérem, hogy írjon!
mail címem: [email protected]
Elõre is köszönöm!
canada4
Igen bocs😄
Ok, kösz.
Ok, kösz.
every damn day
Kexlogger????Olyant nem ismerek,talán keylogger nem?
Én a HomeKeyLoggert használom,egész jó,próbáld ki!!!
Én a HomeKeyLoggert használom,egész jó,próbáld ki!!!
Igen, én is néztem, de nem akartam mindet letölteni, ezért kérdeztem
every damn day
Google: keylogger és tiéd a világ
Hello
Tudtok ajánlani egy jó és egyszerû kexloggert? Family KLt próbáltam, de az nem adja meg a feájlt. Kösz
Tudtok ajánlani egy jó és egyszerû kexloggert? Family KLt próbáltam, de az nem adja meg a feájlt. Kösz
every damn day
Mindegyik Kl-t vírusosként fogja látni.Max megcsinálhatod azt amit én.Én csináltam egy Ghost mentést a géprõl aztán felraktam a keyl-t a vírusirtóban beállítottam hogy azt a mappát meg azt a kiterjesztéseket amit használ azt ne ellenõrizze és enyi.Aztán mehet a teszt.Ennyi.Aztán ha valami gáz van akkor visszaállíthatod a mentést.Nállam nem volt gáz.
"elindítom, és vírusírtom (avast) rögtön vírust, pontosabban spyware-t észlel mégpedig vmi Keylogger cuccost"
Pontosan milyet?
" rákattolok h törölje, oké törli a fájlt, játszok, kilépek, újra elindítom, újra ez a probléma"
Csökkentett módban (a gép elindulása és a Windows elindulása között nyomd az F8-at, mint süket a csengõt, majd a menübõl válaszd ki a Csökkentett mód menüpontot) futtatnál végig kikapcsolt rendszervisszaállítás (Start/(Beállítások/)Vezérlõpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása fül/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve) mellett futtass teljes vírus és kémprogramkeresést és -irtást.
A legcélravezetõbb persze az lenne, ha mindezt vírusmentes környezetbõl (Linuxos Live CD-rõl vagy másik, vírusmentes Windowsos gépbe átrakni a rendszervinyót és ott végrehajtani vírusirtást).
Esetleg le tudnál futtatni (nem csökkentett módban, de a rendszer-visszaállítást kikapcsolhatod) egy Hijackthis nevû segédprogramot? A "Do a system scan and save a logile" gombra rákattintva kapsz egy naplóállományt, amit leellenõrizhetsz az alábbi oldallal (amelyik mellett kereszt van, az a programban kijelölendõ és fixálni kell), de bemásolhatod nekünk is és talán tudunk specifikus segítséget adni.
Pontosan milyet?
" rákattolok h törölje, oké törli a fájlt, játszok, kilépek, újra elindítom, újra ez a probléma"
Csökkentett módban (a gép elindulása és a Windows elindulása között nyomd az F8-at, mint süket a csengõt, majd a menübõl válaszd ki a Csökkentett mód menüpontot) futtatnál végig kikapcsolt rendszervisszaállítás (Start/(Beállítások/)Vezérlõpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása fül/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve) mellett futtass teljes vírus és kémprogramkeresést és -irtást.
A legcélravezetõbb persze az lenne, ha mindezt vírusmentes környezetbõl (Linuxos Live CD-rõl vagy másik, vírusmentes Windowsos gépbe átrakni a rendszervinyót és ott végrehajtani vírusirtást).
Esetleg le tudnál futtatni (nem csökkentett módban, de a rendszer-visszaállítást kikapcsolhatod) egy Hijackthis nevû segédprogramot? A "Do a system scan and save a logile" gombra rákattintva kapsz egy naplóállományt, amit leellenõrizhetsz az alábbi oldallal (amelyik mellett kereszt van, az a programban kijelölendõ és fixálni kell), de bemásolhatod nekünk is és talán tudunk specifikus segítséget adni.
Sziasztok!!
Nekem egy olyan problémám lenne, h van egy játék, multiplayeres 😊 am teljesen mind1 h melyik 😊 elindítom, és vírusírtom (avast) rögtön vírust, pontosabban spyware-t észlel mégpedig vmi Keylogger cuccost... rákattolok h törölje, oké törli a fájlt, játszok, kilépek, újra elindítom, újra ez a probléma. ez a fájl amiben a keylogger-t találja ez minden játékindításnál újra"kreálódik" mint vmi log file...
Ötlet?😄
Nekem egy olyan problémám lenne, h van egy játék, multiplayeres 😊 am teljesen mind1 h melyik 😊 elindítom, és vírusírtom (avast) rögtön vírust, pontosabban spyware-t észlel mégpedig vmi Keylogger cuccost... rákattolok h törölje, oké törli a fájlt, játszok, kilépek, újra elindítom, újra ez a probléma. ez a fájl amiben a keylogger-t találja ez minden játékindításnál újra"kreálódik" mint vmi log file...
Ötlet?😄
"Egy olyan kérdésem lenne,hogy tudna-e valaki ajánlani olyan keyloggert ami nem virusos már telepítés elött?"
Írj magadtól egyet. Az nem lesz vírusos.
A publicitást kapó keyloggerek valamelyik vírusirtó hatásköbébe biztos bele fognak esni elõbb-utóbb (lehetõleg minél elõbb).
"Ezeket nyugodt szívvel felrakhatom legfeljebb letiltom a virusírtást vagy inkább ne kockáztassam?"
Inkább ne kockáztass. Ha tesztelni akarsz próbáld virtuális gépen belül, így kisebb eséllyel lesz a virtuális gépet futtató operációs rendszer vírusos (sõt ha Linuxon belül futtatsz virtuális gépben Windowst, a fertõzés esélye igen kicsire redukálódik).
Írj magadtól egyet. Az nem lesz vírusos.
A publicitást kapó keyloggerek valamelyik vírusirtó hatásköbébe biztos bele fognak esni elõbb-utóbb (lehetõleg minél elõbb).
"Ezeket nyugodt szívvel felrakhatom legfeljebb letiltom a virusírtást vagy inkább ne kockáztassam?"
Inkább ne kockáztass. Ha tesztelni akarsz próbáld virtuális gépen belül, így kisebb eséllyel lesz a virtuális gépet futtató operációs rendszer vírusos (sõt ha Linuxon belül futtatsz virtuális gépben Windowst, a fertõzés esélye igen kicsire redukálódik).
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne,hogy tudna-e valaki ajánlani olyan keyloggert ami nem virusos már telepítés elött?Nekem Norton Internet Security-m van és eddig mindig kijelzett valamilyen trójait bármilyen keyloggert töltöttem is le.Ezeket nyugodt szívvel felrakhatom legfeljebb letiltom a virusírtást vagy inkább ne kockáztassam?Elõre is köszi
Sziasztok.Van itt valaki aki konkrétan ért ehez a progihoz? A kérdésem csak az lenne hogy a mail beállítás sehogy nem akar összejönni az smtp beállításnál. (pedig már megnéztem vagy 60 db tutoriált is. Valaki tudja a beállítást? vagy miért nem kapcsolódik a szerverhez?
Szerintem nincs olyan.(én így gondolom),beállítani be lehet hogy ne ellenõrizze,és ne irtsa le.
Hi! Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e valami tuti Keylogger-t, amit a NOD nem tilt/töröl le/talál meg. Esetleg be lehet-e állítani a NOD-ban, hogy tegyen kivételt és ne írtsa le automatikusan? A Goldeneye-t használom jelenleg, ami szerintem a legjobb, csak ha nem csökkentett módben telepítem, akkor harap rá a vírusírtóm. Köszi a segítséget és a tippeket! Halihó!
Na megnéztem az oldalt.A leírás nem egészen pontos,(hogy mire használható az le van írva,de hogy hogyan az nincs.)és hogy,hogy kell elõállítani azt a filet amit elküldesz az áldozatnak.Lehet hogy nem is akartad szájbarágósan,.Már elég sok hack oldalon találkoztam ugyan ezekkel a leírásokkal 😊,de gratula hogy megcsináltad.(csak kíváncsi voltam).
Üdv.
Üdv.
Hello hát menny fel a Hack oldalamra minden leírás fent van😊 www.hack-crack.atw.hu üdv kisp
Na és mi a trükk?
na rájöttem nagynehezen:S 😄
azt kérdezném .. hogy tehát ha sima email szolgáltatóra szeretném h küldje a key logger az adatokat...pl freemail ,citromail,indamail, stb.. ezt nem lehet megoldani?
rájöttem... h ami az internet szerzõdésemen van SMTP és email cim .. ezt kellene beütni..de az a baj h még a chello honlapján se tudok bejelentkezni az emailal amit kaptam:S tõllük...:S
Oldal 1 / 5Következő →