Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért ez a kiírás elég szomorúra sikeredett - következõ angela legyen
sb1

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Bulykin
háh

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

precision
sztem egyre gondolunk és én emlékszem rosszul
hát akkor egy teljes emelet... az se rossz 😊

Bazinga!

Fresh Duke
Mikor? 😄
Bocs, de ez így nekem nem rémlik. Az 1x20-ban csak egy emeletet volt képes blokkolni, ezért nem tartom valószínûnek, hogy egy egész házzal megbírkózzon. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

modellmaker
ez szar volt. :|

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
múlt héten a promo miatt gondoltam, hogy mekkora fight lesz, erre képesség blokkolás. kapják be.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Bulykin
akkor fail😄

precision
vmelyik elõzõ évadban láttunk már olyat hogy a Haiti egy egész többemeletes házban blokkolta az összes képességet 😊

Bazinga!

Bulykin
vagy már lehet h túl messze volt ahhoz

Flamer
merha meghalna nem nézné senki a szart😄

http://loal.atw.hu

precision
Mikor zuhant lefelé Nathan/Sylar, és Peter látta, hogy Sylar átvette az uralmat, és tudta, hogy Nathan már nem fog visszatérni, miért nem használta a Haiti képességét és blokkolta le Sylar gyógyulós képességét? Ne értsetek félre, Sylar a favorit az egész sorozatból, csak ez így elég nagy baki.

Bazinga!

Flamer
bocsmá valaki lenyalogatta róla.

slimslim
Nekem tetkósan jobban bejön!<#beka3>

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

sb1
Azért Lydia drága egyáltalán nem rossz csaj...sõt 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Szegény Petrelli mamának másodszor kezdték el vágni a fejét, és megint nem sikerült 😊
modellmaker
<#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Flamer
mer sokbakerül hogy használhassa. kikell fizetni amit megolvaszt 😄

volt neki ilyen olvasztós képessége is, azt kb. egyszer sem használta miután megszerezte
Ténylegesen csak a telekinézis és az alap maradt meg neki miután megszurizta magát.

http://heroeswiki.com/Sylar

Szuperhallást?
Mikor használta? Mert nekem nem rémlik.
A fekete lyukas részben? Szerintem ott pont nem hallotta mi van...
Shiwo
1-2 alkalommal a szuperhallást is alkalmazta emlékeim szerint, pedig azt is elég régen szerezte

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Flamer
kitérdekell. yócsaj .ennyi. :d nem lell neki névse 😄

Zomil
én ugy tudom, h miután visszaszerezte a képességeit, csak a telekinézis maradt meg neki, mert végülis ezt szerezte meg elöször, és azért érthetõ, h ezzel van a "legszorosabb kapcsolatban" 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

a Heroesban Elle, IRL Kristen
Flamer
az a kristen bell. nem az elle 😄 és azt húznám 😄

Elle a villámos csaj 😊
Shiwo
eleinte Sylar a telekinetikus erejét használva tudott "repülni", bár gyanítom nem olyan sebességgel, mint Nathan...és ügyebár azt láthattuk, hogy Sylar is képes ölés nélkül is megszerezni képességeket (lásd villámló csajszi esetét, kinek neve nem jut most eszembe), így számomra nem túl különös, hogy megszerezte Nathan képességét, mikor annak személyisége a testében van.. és mivel nem csak idõlegesen szerez meg képességeket, mint Rogue az x-menben, így az sem furcsa, hogy Peter minden általa birtokolt képességet átvesz, nem különül el Sylarban, hogy alapképesség + lopott képességek, hanem egyszerûen egy rakat képessége van...amit Peter mind lenyúl...más kérdés, hogy Peter nem tudhatja, milyen képességeket is szedett össze Sylar, ezért nem is tudja õket kihasználni..még maga Sylar se, az írók feledékenységének hála...egy részét mondjuk belehet azzal magyarázni, hogy megszokta például a telekinézist, és ezért ritkán használ mást (például a tüzet) és mondjuk a villámokat elég spéci módon szerezte, ezért dominánsabbak még, de tény, hogy vannak képességei, amikrõl az írók totál elfeledkeztek..ha élesen elkülönülne benne az eredeti képessége a többitõl, akkor amikor idõlegesen elvesztek a képességei, utána nem kapta volna vissza mindet, csak az eredetit

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Zomil
már elötte is voltak utalások rá, h tud repülni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

igen repült - bevágta az ablakon egy szobába, leszállt és elvágta a nyakát
Dynamic
Ja ja, még Nathan megölése elõtt elrepült. Azt hiszem. Ezt nem értem...
Gyerekek, amikor Syler megölte Nathan-t, akkor nem vette el a képességét? Mert nekem úgy rémlik, olyan kép van elõttem, hogy a ház oldalában van egy nagy luk, és ott repül be a Syler... rosszul emlékszem?

steam, origin: ACE_hun

Nathan összes emléke között ott van,hogy tud repülni...és mivel Sylar génjeiben csak a "megértõ" képesség van,ezért nyilván érti a repülés elvét és ezért tudja a teste reprodukálni a képességet..
Dynamic
Kösz<#idiota>
De Parker csak belé szuggerálta, hogy õ Nathan. Ha extrém esetben Gretchenbe(C. sulis barátnõje) szuggerálnák, hogy õ Claire, akkor halhatatlan lenne?
modellmaker
btw, kurva jó aláírás! 😄😄

modellmaker
Amikor Sylar Nathan, akkor õ nem Sylar, hanem Nathan. 😄 Ezért tud repülni.

Dynamic
Már korábban is volt rá példa, hogy átvette az összes képességét. Amit mellesleg már akkor sem értettem, mert Sylar alap képessége, hogy megérti a dolgok mûködését. A többit csak megtanulta. A másik furcsaság meg az, hogy attól, hogy Sylar felveszi Nathan alakját, miért tud repülni? Mindegy igazából ezeket is ki lehet magyarázni.
modellmaker
igen. 😄

Nem derült ki, hogy most Peter akkor mennyi képességgel is rendelkezik. Mert ugye megfogta Nathan/Sylar karját és elrepült vele. Ez akkor volt amikor Nathan alakban volt(ak). Ebbõl vagy az jön le, hogy Nathan repülõs képességét másolta le, vagy hogy Sylar minden képességét, bár ez utóbbi csak feltételezés, mert semmi erre utaló nem történt. PLusz ha így lenne, arról már biztosan tudnánk.

Kövi részben valszeg kiderül. Jövõ heti promoban ugye a verekedés elég sokat mondó. 😊

az jutott eszembe,hogy ha Peter átveszi Sylar képességét,akkor az összeset átvenné?...és megint megcsinálnák ezt a húzást,hogy 2 ugyanolyan erõs szereplõ legyen,jó és rossz..hogy aztán megint elbagatellizálják a végét?😊
jujj 😄
sb1

Smárpuszit azért megkapta... 😊
Fõleg hogy a Fugitives alatt annyira szerették volna megkedveltetni velünk az írók az öreglányt... Az volt a 3. évad mélypontja, amikor õ szerepelt. Most végre önmaga ismét, ugyanaz a lotyó mint az elsõ-második évadban, a spíler. Fasza hgoy meglámodja a jövõt, de mit ér vele ha nem tud elaludni, csak forgolódik...
engem is már idegesít az a hazug, idióta vénasszony
amúgy meg itt cseng a fülemben a legalább 1 hónapos hír,Adrian Pasdar a forgatókönyv olvasásakor jött rá,hogy már kiírták a sorozatból a karakterét....ez volt kb akkor,mikor Nathant lelõtték és elásták..na azóta eltelt 3 rész kb😊..vagy ennyit leforgatnak elõre..
precision
és remélem egy galamb vagy egy ponty testébe rakja át az elméjét... had szokja a törõdést 😊

Bazinga!

mármint maga a jelenet xD

#11804: lehet majd parkman szedi ki belõle
Bulykin
jó rész volt, egyetlen dolog idegesít. Nathan!
mikor hal már meg? amikor Sylar átvette az irányítást a saját teste felett az fasza volt, nem kellett volna Nathannek visszatérni...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

modellmaker
az elõzõ részben vérzett az orra egy picit.

hiro betegsége...ehh..komolyan mondom,mióta kicsi szerelme után téridõhajlít,meg se szédült,orra se vérzett...majd jól rátalál,jönne a happy end és akkor hirtelen bekómázik,addig meg tünetmentes megint?😊
Flamer
teköcsög emo 😄

Zomil
igazábol valóban nem tesz jót a sorozatnak ez az idõkavarás...
mégcsak nem is kéne semmit csinálnia Samuel-el, csupán visszamenni azelöttre mielött eltünik a csaj...
jó persze meg lehet magyarázni azzal, h hiro betegése miatt nem tudja irányitani az erejét, de akkor is picit sántit a dolog

igazábol a többi részével jelenleg semmi bajom a sorozattal, egyedül a hiro szál kezd engem is zavarni :S
nah meg +1 ahhoz, h petrelli mamát nyirja már ki vki 😄DDD

thanksgiving miatt kicsit lapos lett most szerintem
angela szerintem is mehetne már
sylar elég vagány volt most, hogy vissza jött, de az a csók bazzeg....
az viszont tetszett mikor claire felvágta a karját 😄