Gitáros lánybandák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a másikuktól csak elvenném a gitárját és futnék 😄D (nem a basszgitárt, a másikat😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Kijöttek ezek a lányok, szép festéssel az arcukon, isteni ruhában.. egybõl odagyültünk, hogy ha jó koncertet nem is, de szép lányokat azért láttni fogunk. Csajszi (szerintem akkor nem a mostani volt, majd utánanézek) lehunyt szemmel kiállt középre, kezébe vette a mikrofont, és olyan kemény hörgést, üvöltést, éneket levágott ott, hogy leesett az állunk. Az utána fellépõ monastery-re már senki nem is volt kiváncsi, a csajokat akartuk újra 😊 Nagyon is megvolt hozzá a hangjuk
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Angelus
A honlapon sok mindent nem lehet megnézni, de pár képet és néhány demo számot találhatunk: itt
Szerintem sok fiú death és darkmetal banda elbújhat mögöttük. Félelmetesen jó koncerteket adnak. Már persze annak, aki szereti ezt a stilust!

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Igazából kilóg a topikból, de azért berakom :
Miranda Lambert, country-t játszik, õ sem rossz csaj 😊
Klippje a youtube-on.
miranda lambert
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Trance&Friends nothing more..
amúgy persze, sokat számít a külsõ, és ismerek bandát amiben nem túl jók a nõk, a zene viszont kiváló, és fordítva is elõfordul
EGy kicsit keményebben nyomják, lehelletnyit az ac/dc hez hasonlítanám, csak picit pörgõsebb. A honlapjukról meghallgatható pár mp3 elsõ fele is.
Koncert közben:
youtube -on klipjük
Sok jó banda van ahol csak lányok zenélnek, ezt a témát azért nyitottam, hogy megismertessünk egymással új együtteseket, tudjunk itthon esetleg nem ismert, vagy éppen itthoni csapatokról beszélgetni.
Várok mindenkit akinek bejönnek a miniszoknyás gitáros csajok!
(aki csak piszkálódna, annak kívül tágasabb!)