Gitáros lánybandák

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
tényleg jó, tetszik a stílusa
Desiderata
😊 nekem pont a gitáros csaj jön be, elterelem a figyelmét és futhatsz a gitárral 😊 <#crazya>
Kmarha
futnál az életedért hallod <#nevetes1>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

a dobos csajszi nagyon aranyos😄
a másikuktól csak elvenném a gitárját és futnék 😄D (nem a basszgitárt, a másikat😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

PíszLávJuniti
a gitárost meg a középsõt tolnám 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Kmarha
hallgasd meg a 3. számot, az már kezd hasonlítani arra amit hallottam. Elhiheted, mikor meghallottuk hogy csajok jönnek elõzenekarnak, mi is csak gunyosan mosolyogtunk.

Kijöttek ezek a lányok, szép festéssel az arcukon, isteni ruhában.. egybõl odagyültünk, hogy ha jó koncertet nem is, de szép lányokat azért láttni fogunk. Csajszi (szerintem akkor nem a mostani volt, majd utánanézek) lehunyt szemmel kiállt középre, kezébe vette a mikrofont, és olyan kemény hörgést, üvöltést, éneket levágott ott, hogy leesett az állunk. Az utána fellépõ monastery-re már senki nem is volt kiváncsi, a csajokat akartuk újra 😊 Nagyon is megvolt hozzá a hangjuk

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

sweech
nem szeretem ezt a stílust de ööö...nagyon nem illik ez egy csajhoz :p hangja sincs hozzá

Kmarha
hát ez a 3 letölthetõ szám messze nem adja vissza a koncertjükön hallhatót.. 😊 de élõben szvsz kár kihagyni 😛

sweech
nah erre kíváncsi vagyok

Kmarha
Egy kicsit darkos stilusú gitáros csajokhoz mit szóltok? Kicsit? Hát nem is kicsit.

Angelus

A honlapon sok mindent nem lehet megnézni, de pár képet és néhány demo számot találhatunk: itt

Szerintem sok fiú death és darkmetal banda elbújhat mögöttük. Félelmetesen jó koncerteket adnak. Már persze annak, aki szereti ezt a stilust!

dunga
nem lánybanda, de sztem Arch Enemy is yobbak között van

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

PíszLávJuniti
bulis zenéjük van <#eljen>

Igazából kilóg a topikból, de azért berakom :
Miranda Lambert, country-t játszik, õ sem rossz csaj 😊

Klippje a youtube-on.
miranda lambert

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

sapkafej
na, nyomasd a képeket, ecsém 😛

György

jah..😄

Desiderata
<#eljen>
xotyi
+fav.. gitárt szeressük csajokat mépg jobban!! ebbõl rossz nem lehet😄

Trance&Friends nothing more..

Desiderata
igazából a topic-ot egyféle Veszett jó rocker csajok témának is szánom, de remélem azért majd túlmutat azon
amúgy persze, sokat számít a külsõ, és ismerek bandát amiben nem túl jók a nõk, a zene viszont kiváló, és fordítva is elõfordul
PíszLávJuniti
Akkor folytatnám a Crucified Barbara-val:
EGy kicsit keményebben nyomják, lehelletnyit az ac/dc hez hasonlítanám, csak picit pörgõsebb. A honlapjukról meghallgatható pár mp3 elsõ fele is.

Koncert közben:

youtube -on klipjük

bármennyire is huzodozol a dologtól, nagyon is kérdés hogy ezen csapatok értékelésénél milyen súllyal esik latba a kinézet a zene mellett. Egyáltalán számít az utóbbi?

Desiderata
Kezdeném a sort a The Mescalitas nevû együttessel, néhány számuk meghallgatható weblapjukon

Desiderata
Sziasztok!

Sok jó banda van ahol csak lányok zenélnek, ezt a témát azért nyitottam, hogy megismertessünk egymással új együtteseket, tudjunk itthon esetleg nem ismert, vagy éppen itthoni csapatokról beszélgetni.
Várok mindenkit akinek bejönnek a miniszoknyás gitáros csajok!
(aki csak piszkálódna, annak kívül tágasabb!)
← ElőzőOldal 3 / 3