Szörnyû [bal]esetek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezs jo lett neki?

BUDA > miskolc.

Gondoltam, unokahúgomnak is rendszeresen kifordult de már megmûtötték.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

ez durva, szegény Cisse...:(

http://gaborszantai.co.uk/

EmIn3m02

:(

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

egyebkent volt mar mutve ugyanaz a labam, csak az kickbox miatt levalt a terdemrol egy resz

BUDA > miskolc.

kene, de mivel nem Magyarorszagon tortent, es nem is otthon vagyok ezert maradt ugy ahogy van, kb nem is latszik hogy van terdem, mintha kette lenne szakadva, ahol egybefuggo ott van egy lyuk, bar amiota megszulettem focizom a terdcsontok normal neveit viszont nem tudom

BUDA > miskolc.

Az jó, nem kellene esetleg megmûteni?..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

szenzációhajhász blikk szintû topik... szerintem ezekhez az esetekhez senkinek semmi köze, ti örülnétek ha hasonló helyzetben rólatok csámcsogna a sajtó? NEM hiszem

Zadeus
jó téma ;)
+fav!!

fernando torres
pfff
baszki
én is utáltam mindig..
de csapattársam is egyszer lesérült mert nem melegített normálisan azóta rendesen bemelegítek..

passatgt
elmaradt a bemelegítés,egy nagy lövés és már megis volt a baj.Azóta mindig bemelegítek focizás elõtt:)

egy honap alatt 5-szor ugrott ki a terdkalacsom, vicces volt :C

BUDA > miskolc.

fernando torres
és hogy?,én is focizok de eddig engem minden baj elkerült le is kopogom gyorsan..

passatgt
ficizni=focizni

már késõ van ilyenkor nem tudok írni:D

tegnap ropikot írtam topikok helyett<#szomoru1>

passatgt
nekem a combomban elszakadt az izomrost és 4 hónapig nem tudtam ficizni mert mindig rásérültem<#falbav>

akyyy
mEG mIKor a NYeLvéT leNyELi!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

tormy
Hopsz a linket elfelejtettem szokas szerint.

Link a cikkhez

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

fernando torres
térlátás szevasz
szegény csóka..

desigo
Na ez azért durva!
tormy
Fél szemére megvakult a fejrúgástól

Megvakult az egyik szemére egy guineai válogatott labdarúgó, aki kínai klubcsapata múlt pénteki mérkõzésén rúgást kapott a fejére. Az Új Kína hírügynökség értesülése szerint Ousmane Bangourának, a Senjang Csintö (Shenyang Jinde) 26 éves középpályásának két repedés keletkezett az egyik szemgolyóján. Elõször Senjangban, majd Pekingben mûtötték meg, utóbbi beavatkozást követõen az orvosok arról számoltak be, hogy a futballista jobb szemét nem tudták megmenteni.

Bangoura februárban a belga Charleroitól érkezett a kínai együtteshez. A klub a baleset következtében megválik tõle, távozása elõtt azonban még kártérítési egyeztetések zajlanak majd.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

← ElőzőOldal 3 / 3