Minden napra egy kérdés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
(magyar kiadásban szerintem az világmindenség lesz... 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Match
Az élet, az univerzum, meg minden!

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

az univerzumra, az élet nagy kérdésére, meg mindenre!
Match
A válasz!
.

az "élõ" anyag kialakulásához egy véletlen kellett. És ha egyszer valamit megtett a természet akkor megteheti másodszor is.
A szaporodás minden élõ alapja. Nem tudom hogy gondolkodtak az elsõ sejtek, de valahogy csak eszükbe jutott hogy osztódni kéne😊

Az elsõ élõlények kialakulásához a molekulák véletlensz helyes kötõdése kellett. Miután ez megtörtént a természet megismételte önmagát. Eleinte nem oxigénes légkör volt a földön. A sok baktérium 99%a elpusztult mikor az oxigén megjelent, és csak néhány volt képes alkalmazkodni ehhez az új anyaghoz, belõlük fejlõdött ki minden egészen máig
Mi az, hogy 42?
Aquir
de hogy jött létre ennyiszer egymás után egy teljesen új élõ anyag? És a szaporodást mi inditotta el?😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ja és nekem nincs kérdésem
nem osztódott, megdöglött
létrejött a második ugy mint az elsõ, aztán az egymilliomodik is és aztán az egyik rájött hogy kell osztódni😊
GamerAdams007
asszem moderátori vagy házigazdai jog kell hozzá

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Olcsóvér
helló mai kérdés nem tuggyátok hogy lehet betenni a topic nyitólapjára a képet?

Acer Aspire one

Mai kérdés.
Nem tudtok nekem edni egy linket egy már kész szépirodalmi könyvajánláshoz??
7.osztályba kell...

nfs world
ja bocs

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Lacee
böngészõ.
de alapvetõen eltévesztetted a topicot, ez nem ilyen kérdésekre van...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

<#idiota>
nfs world
még egy kérdésem lenne. php fájlt mivel lehet megnyitni?mert utorrent -hez leszedtem magyaritást és nemtom mitkell vele csinálni

Lacee
😄DDD

nfs world
ja kössz

nfs world
hogyérted hogy nincs mit?

Aquir
RealMedia File és RealPlayer-el lehet megnyitni. nincsmit.

LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ LÓFASZ

nfs world
hell!tudja vki hogy RM fájlt mivel lehet megnyitni?

Aquir
de nem ezt kérdeztem😊

honnan jött, hogy továbbszaporodjon, és egyáltalán hogyan sikerülhetett a továbbszaporodása? elõre már benne volt a sejtben az osztódás képessége? hiszen õ volt az elsõ, még épp hogy csak létrejött 😊

mgenya911
osztódott 😄

Aquir
Mai kérdésünk 😊

Amikor a világ legelsõ élõlénye létrejött, honnan vette hogy szaporodjon tovább?

😮 az is igaz 😄

... got nothin to share with you...

Nem, könnyebb. Az 1 könnyebb, mivel kevesebb képpontból áll, mint a 0. 😊

Ha veszek egy 500Gb üres wincsit, aztán teleírom adattal, akkor nehezebb lesz? 😊

a google szerint 😮

SG Fórum - Minden napra egy kérdés
Ezekbõl újra a szabadon úszó medúza fejlõdik. És kezdõdik minden elõlrõl. ... van hogy mindig 300 km/sec a sebessége, függetlenül a megfigyelõtõl. ...
www.sg.hu/listazas.php3?id=1153635165&order=timeline&index=1 - 123k - Kiegészítõ találat - Tárolt változat - Hasonló oldalak

Aquir
yaja

Attól függ, melyik medúza? 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

LordAdam911
5,27 km/h
Aquir
hát olyan lassú sebeséggel 😊

milyen sebességgel úszik medúza?
Aquir
akkor mondjuk egy hatlábú kezesbárány <#buck>

Paks közelébõl? Az mán nem biodisznó <#wilting>

Aquir
és mit szólsz egy 6lábú disznóhoz? <#idiota>

Persze, én mindent egybevetve gondoltam. Én azt se nagyon enném meg aminek 4-nél több lába van 😛

Aquir
azért ugye bõven van olyan ami nem ehetõ, mérgezõ növények, mérgezõ állatok.. Meg mondjuk külön kell szedni a növények részeit is egyes esetekben mert mondjuk a gyökere ehetõ, de a többi része mérgezõ stb 😊

Nagyon sok ehetõ állat és növény is van, amit nem eszünk meg 😊 Tehát, ha így vizsgáljuk véleményem szerint az állatok nyernek. Természetesen beleveszzük a gerincteleneket ---> rovarokat <#hehe>

Aquir
Gondolom jóval több (nekünk) ehetõ növény van mint ehetõ állat, UGYE? 😊

Match
A zenekart alkotják a hangszeres emberek. Ha megnézitek hazánk egyik együttesét, pl crystal vagy mi, akkor az úgy van hogy az ugráló táncikáló éneklõ emberkéket hívják együttesnek, viszont ha nem playbackelnek, akkor van mögöttük egy zenekar is.

Ergo a zenekar az ami zenét csinál 😄

Bár nem tudom van e erre pontos definíció.

Valami ilyesmit kapisgáltam én is, a zenekar nevében benne van a zene, az együttesében nincs.

Lacee
szerintem együttes nem feltétlenül zenél, pl az integetõ boys nevû formáció is együtes csak épp nem értenek semmihez 😊

PíszLávJuniti
Szerintem a zenekar már befutottabb formáció, míg az együttes inkább garázsbanda. Vagy tévednék?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Van-e, és ha igen, mi a különbség a zenekar és az együttes között?

LordAdam911
há a csipospaprika 😊
Elõször is mi teszi lehetõvé magának a csípõs érzetnek a felfogását:

Általános kémiai érzék: A szagláson és ízlelésen kívül rendelkezünk egy harmadik kémiai érzékkel is. Ez az általános kémiai érzék. Az ehhez tartozó receptorok szabad idegvégzõdések a szem, a száj, a garat és az orr nyálkahártyájában. Reagálnak ingerlõ, valamint szag- és ízanyagokra, megfelelõ koncentrációban. Az érzet égés (pl. a szemben hagymapucolás közben, a szájban és a garatban egy csípõs paprikával fûszerezett étel élvezetekor) és szúrás (az orrban hagymaszeletelés közben). Nem igazán vagyunk tudatában eme érzékünk egyedülálló voltának. Egy sor reakció létezik az inger csökkentésére: könny-, nyálka- vagy nyálképzõdés, a szemhéj lecsukódása.

Másikoldalról, hogy mi okozza?

Ez már egészen szerteágazó témakör, példával tudnám csak szemléltetni:

csípõspaprika - kapszaicin

bors - piperin

Az összetevõ amit keresel talán ez lesz:

Aquir
Mai kérdés:
Mi okozza a a nyelven a csípõs ízt? 😊