Supercross

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Egy kis izelítõ:::

Downhill!!

ok<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gordon 24
Szia ez egy király sport én is nézem. Ha érdekel a világbajnokság is itt találkozhatsz vele.

Go go Ched Reed 22!!!!!!

Downhill!!

ott meg hogy?<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Saddalim
ezesetben ottvan a paint... 😛

ok, kösz<#wave> Photoshopból nemrég szedtem le a legújabbat,csakhát mivel elõször használom, hát...meg kell még isemrnem

hunbasser
a legjobbakat photoshoppal,paint shop proval vagy gimppel lehet csinálni.

ReaL MaDRid x siempre

Valaki amúgy elárulná, hogy mivel lehet jó kis topik bannereket csinálni?:S Már rég szeretnék, de soha nem jöttem rá, hogyan lehet......

tettetem...<#rolleyes><#hehe>

húú télleg télleg elnéézztemm áááááá....<#vigyor2>...tetem máris át és ezer thanks,h szóltatok<#wave><#hehe>

gabber_saviola
én csak Sport fórum / Labdarúgás és Sport fórum / Általános közt tudok áthelyezni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

mila69en
és ha átraknád?😄DD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

gabber_saviola
szolj ITT egy moderátornak hogy tegyék át IDE

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

mila69en
<#eljen>

bár azt nem tom mért a sport labdarúgásba nyitottad😄DDDDD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

iszonayt=iszonyat

Nemrég láttam egy iszonayt jó motorcross versenyt Las Vegasban a sport1, vagy sport2 adta késõ hajnal. Végigültem és tetszett, izgalmas volt. Pedig nem vagyok nagy motor mániás épphogy néha megnézek ezt azt hébe-hóba. Ám most megfogadtam, hogy ezentúl nézni fogom ahol épp adják. A versenyrõl, amit láttam, itt tudtok olvasni:

Amp'd Mobile AMA Supercross - AMA 16. forduló LasVegas

Van egy oldal - innen ez a link is - ahol ezzel foglalkoznak. Magyar oldal, s csak ezt az egyet találtam. Google biztos bedob rakat angol honlapot is, na de hát, aki nem tud angolul, az mit kezdjen ezzel?

Íme a link. Jó szórakozást! Majd megnézem sport1/2 tv mûsorát, hogy mikor is adják ezeket....ha adják.