Kertészkedés

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
En mindig mondtam asszonynak hogy utalok fuvet nyirni mert szeretem a termeszetet. Altalaban egy eros pofonnal elintezte az ugyet 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Punker
amíg alacsony be lehet takarni, érdemes amúgy ritkítani hogy a fõ ágak erõsödjenek, nekünk már 3-4 méteres volt aztán télen full szétfagyott úgyhogy most megint csak kb 1 méteres 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Killgore
Hali!
Nekem a fügefám kint van a kertben, szabadföldben, bírja a téli -15 fokot is. Javaslom, hogy tápsózd ezerrel.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

nekem is vannak kint a hára kaasztva pár muskátli, mind megszáradt, és még a tartó is megolvadt, és majdnem mind leszakadt 😞

Magnumrolcsi
*nagyon

Magnumrolcsi
Én se negyon, de ezzel...... 😄

gameplusz
<#banplz><#levele><#violent>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Az ürgék szeretnek ilyenekkel szórakozni, nagyanyámnál anno volt valami hasonló.
Ha nincs a környéken túrásnyom, akkor lehet kiégtek, vagy etnikum, vagy lerágták a csigák.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

xy21
Kendertermesztés a legjobb.Szép növény,hasznos, jövedelmezõ is😄

Királylány
déli oldalon érdemes tartani (nem 12kor😉
ha ki van ültetve, télre be kell takarni, merta -10 fok alatt a föld feletti hajtásrendszer elfagyhat
ha még fiatal a növény, az ágait a talajra le kell húzni, és földdel betakarni
tavasszal fokozatosan kell kicsomagolni
érdemes tavasszal megmetszeni

Gerzson
szép lehet, én Hajnalka virágot futtatok, már vagy másfél méter, reggel kinyílik, ha süt rá a nap becsukódik a szirma

a kép csak illusztráció 😊

Királylány
hol lakik?
(kint/bent)/(földben/edényben)

mila69en
enyébe nem<#vigyor3>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fügével nem tudjátok mit lehet télen csinálni?
évrõl évre kiszáradnak az ágai, és a földtõl kezd el hajtani, így nem túl hatékony..

Mindenki feltámad. Egyszer.

nálunk a kutyám játszott velük, azért tüntek el 😊

Mindenki feltámad. Egyszer.

Királylány
ültettem cseresznyepaprikát is cserépbe

Királylány
klasszul néz ki, olyan mint egy lugas
az erkély korlátján, kb. másfél méter széles

Punker
mini dzsungel? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Királylány
már több, mint 3 méteresre megnõttek

Punker
kicsiben kezdeni egyszerûbb 😊

Királylány
nekem balkonládában futóbabjaim vannak

desigo
dettó <#hehe>
Gerzson
nálunk is volt egy hely ahol sok volt belõle, majd ahogy a fák nõttek évekkel késõbb teljesen árnyékos lett az a sarok, arról a helyrõl eltûntek

ami még érdekes dolog, hogy a páfrányoknak hiányzik a csúcsa, valószínû a macskák eszik meg, mint ahogy a Garfield képregényben láthatjuk

ronda barna csigák ugye? ismerem sajnos, van egy erdei út, esõs idõben annyi a meztelen csiga, hogy biciklivel is undorodok áthajtani rajta (az úton)

Punker
nem

Punker
10-15 tenyérnyi kövirózsánk volt tavaly és mind eltünt, lehet a csigák zabálták meg azt is? idén az esõs idõ alatt ellepték a környéket a meztelen csigák 😞

DJ Skyline
utálok füvetnyírni! :|
sry ha valakinek a lelkébe gázoltam!😊

Gerzson
kezdem egy kérdéssel:
Nagyon kipusztultak a sziklakertünkbõl a növények, szeretnék újakat venni.
Azt kell a helyrõl tudni, hogy reggeltõl estig tûz rá a nap, kõrózsa nagyon szereti, de a többi teljesen leszáradva egy hét távollét után.
Milyen növényeket ajánlotok?

Gerzson
Sziasztok!

Várok mindenkit aki szeret a kertben tevékenykedni.
Jöhetnek tapasztalatok, kérdések, fényképek.

Gerzson

← ElőzőOldal 3 / 3