Blümchen

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

háháááá /fav
télleg <#láv>

football without ultras is nothing

hát régen valahogy jobban tetszett a klipp :D de a zene még mindíg üt!! <#pias>

:)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

PíszLávJuniti

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Narcotic Syntax

herz an heerz, liebe liebeeeeeeee, booomboomboooomboom BOOMERANG!!!! mai napig meghatározo zenék.

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

Bandee1987
1980-as születés :P

Kiskoromban is szerettem a zenéjét (95-96 környékén olyan 8-9 éves voltam)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Heute ist mein tag<#eljen><#eljen><#eljen>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

amik sose voltak? :)

PíszLávJuniti
Jöhetne egy banner is.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

PíszLávJuniti
linket!

JAST
engem a német playboyos képei érdekelnek :)

PíszLávJuniti
a mosolyából sugárzik :)

Szép lány, az biztos. Szexinek nem mondanám, mert másfajta kinézetû lányokat tartok szexinek, de szép az arca. :)

verrückte jungs <#worship>

/fav topic

beszéltem egy német sráccal aki koncerteket biztosít, azt mondja hogy 1 méterrõl már nem annyira szép, csúnya a bõre meg minden
de ezeken a képeken tényleg helyes

Azt nyilatkozta, azért hagyta ott a Happy Hardcore mûfajt, mert már kinõtt belõle.

Szerintem ez hülyeség :-/

Ramadamammy rapidrandi

Magnumrolcsi
Sokat változott, de még ígyis klasz csaj :) + a zenéje is jó

néhány 2006-os kép

kicsit mintha megváltozott volna

amúgy Blümchen után Jasmin szóló karrierbe kezdett, honlapja

nekem Ich Bin Wieder Hier és Nur Geträumt a best
persze a Boomerang-ot sem hagyhatjuk ki

sok jó rave-es száma van amihez nincs klip, ilyenek pl. a Rosa Wolke, Komm auf meinen Stern, Willkommen In Meinem Garten, Der Beste Von Allen, So Wie Ein Wunder, Achterbahn
csomót kihagytam, csak amik eszembe jutottak

Mr Csé
ez a német sári évi :D

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

CooL topig !

Ma is rengeteg számát hallgatom. :-)
Van a vinyón dögivel.

Fragma NEM KELL.

Magnumrolcsi
Újabb jó topik :)
Csak 7 klipje van meg :(

(következõ topik Fragma néven fog futni?)

sajnos nekem is csak írt egyenlõre, mert itthon nem láttam azt a cd-jét

PíszLávJuniti
de most monddráazt hogy nem szexi! :D

Valahogy sejtettem, hogy Te fogod megnyitni ezt a topikot. ;) Csak idõ kérdése volt.

PíszLávJuniti
blauaugen-t nem találtam meg, pedig az a másik legjobb száma

modellmaker
:C

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

PíszLávJuniti
nem rendelkezem vele :C
bár az is igaz, hogy van néhány száma ami nem igazán jön be, a lassabb, vontatottabb számok.

DJ Skyline
PíszLávJuniti

PíszLávJuniti

nekem a kedvenc <#eljen> thx a topicért<#worship>
megvan a klipes dvd-je, kötelezõ darab

PíszLávJuniti
Õ a régi egyik nagy kedvencem, az egyik legjobb aki németül énekelve is tetszik :D

← ElőzőOldal 2 / 2