ADSL modemek
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind melegszik hiszen dolgozik szerintem nem kell a modemmel törõdni ha nem szakad meg és jön rajta a kért szélesség akkor nem kell vele törõdni. Amúgy meg olyat kapsz amilyet adnak és kész szóval meg van kötve a kezed.
Nekem 2 évig megállás nélkül ment egy dialcom semmi problémám nem volt vele.
Most nincs netem, de hamarosan az új lakásban is lesz a modem az egyetlen ami nem izgat mert ha elromlik kicseréltetem amúgy meg eldugom és kész.
Amúgy nem tudom mi a valós áruk ennek, de a szerzõdésemben valami 50ezer fölötti árat kellett volna pengetnem ha elhagyom és nem tudom leadni. Szerintem ez kicsit túlzás, de ha igaz akkor még inkább nem akarok venni külön.
Na meg ha adnak akkor most mit akciózzak én másikért csak fölösleges bonyadalom a szolgáltatóval.
Nekem 2 évig megállás nélkül ment egy dialcom semmi problémám nem volt vele.
Most nincs netem, de hamarosan az új lakásban is lesz a modem az egyetlen ami nem izgat mert ha elromlik kicseréltetem amúgy meg eldugom és kész.
Amúgy nem tudom mi a valós áruk ennek, de a szerzõdésemben valami 50ezer fölötti árat kellett volna pengetnem ha elhagyom és nem tudom leadni. Szerintem ez kicsit túlzás, de ha igaz akkor még inkább nem akarok venni külön.
Na meg ha adnak akkor most mit akciózzak én másikért csak fölösleges bonyadalom a szolgáltatóval.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egyébként az Interware egy D-Link DSL-360R-t akar rámsózni és mindenki azt mondja, hogy egy hõerõmû. <#szomoru1>#szomoru1> Hallott valaki olyan modemrõl, ami nem melegszik, max. kicsit langyos?
Az nem fogja zavarni egyik modit sem, aki be akarja zárni... mondjuk nekem teljesen mindegy hogy most eggyel több ilyen topik van vagy sem.
peace
peace
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Az ADSL szolgáltatásról vannak topikok, magáról a modemrõl nem találtam. Sem itt, sem máshol.
D-Link DSL-360R
melegszik (eléggé, de kit izgat)
ezüst+szürke+zöld (dizájnos, ezüst házhoz passzol)
kicsi (mint egy régi walkman)
szolgáltatótól (Externet)
melegszik (eléggé, de kit izgat)
ezüst+szürke+zöld (dizájnos, ezüst házhoz passzol)
kicsi (mint egy régi walkman)
szolgáltatótól (Externet)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Amúgy szinte teljesen biztos, hogy zárják ezt is, mivel van egy kisebb kupac adsl-es topik... :I
Nekem D-Link DSL-360T-asom van, valamennyire melegszik, de nem vészesen, pedig mindig be van kapcsolva, akkor is ha a gépem nem. Színe teljesen alap, kétszinárnyalatú szürke, meg egy kevés kékes rész... Nemsok helyet foglal, a gép mellé állítva, pont elfér a monitor és a gép között, nem zavaró.
Az ADSL szolgáltatótól kaptam, de máshonnan nem is tudtam volna szerezni, mivel ADSL modemet csak szolgáltató adhat ki, boltban nem forgalmazzák... Legalábbis nekem ezt mondták, máshonnét is ilyet hallottam.
Melyik a legjobb? Szerintem sok különbség nincsen, bár ezen kívül még másmilyenem nem volt... megbízható olyan szempontból, hogy nem kapcsol szét, állandóan tartja a sebességet, ennél több nekem nem kell.
Az ADSL szolgáltatótól kaptam, de máshonnan nem is tudtam volna szerezni, mivel ADSL modemet csak szolgáltató adhat ki, boltban nem forgalmazzák... Legalábbis nekem ezt mondták, máshonnét is ilyet hallottam.
Melyik a legjobb? Szerintem sok különbség nincsen, bár ezen kívül még másmilyenem nem volt... megbízható olyan szempontból, hogy nem kapcsol szét, állandóan tartja a sebességet, ennél több nekem nem kell.
D-Link DSL-360R
D-Link DSL-360T
Dialcom 1600 ADSL Bridge
Huawei MT800u-T
...stb.
Tapasztalatok a modemeddel kapcsolatban.
Melegszik, vagy nem? Milyen színû? Mekkora helyet foglal?
Az ADSL szolgáltatótól kaptad, vagy külön vetted?
D-Link DSL-360T
Dialcom 1600 ADSL Bridge
Huawei MT800u-T
...stb.
Tapasztalatok a modemeddel kapcsolatban.
Melegszik, vagy nem? Milyen színû? Mekkora helyet foglal?
Az ADSL szolgáltatótól kaptad, vagy külön vetted?
← ElőzőOldal 2 / 2