Vadászat topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véleményeteket szeretném kérni. Kezdõ vadász vagyok többnyire aprovadas területen fogok vadászni, de lessz lehetõségem nagyvadason is vadászni (egyenlõre keveset).Golyós fegyvert szeretnék vásárolni, elég sokat nézelõdöm és érdeklõdöm de nehéz a döntés és anyagilag sem most szeretném életem legdrágább fegyverét vásárolni.
Felkeltette érdeklõdésemet egy Marlin 336W 30-30 kaliberû alsókulcsos, céltávcsõvel szerelt fegyver. 140 000 forintos áron, a fegyver teljesen uj.
Érdemes ilyenben gondolkodnom mint kezdõ vadász vagy nem?
Elõre is köszönöm a véleményeteket.
Sziasztok
É
Nemtud valaki emailba vadász vizsga kérdéseket elküldeni???nem fontos kidolgozott😊 [email protected]
köszi
Nõi vadászként igen problémás megfelelõ méretû és szabású ruha beszerzése. Általában az üzletekben található ruhák óriásiak rám. A napokban rábukkantam a neten JahtiJaht néven finn ruhákra. Igen elõnyõs áruk van és van S és SX méretük is. Csak az a gond, hogy nem tudom milyen minõségû lehet, így a képernyõrõl nehéz megállapítani.
Vásárolt-e már közületek ilyen márkájú ruhát, és milyenek a tapasztalatotok?
Köszi a választ!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De itt biztos tudnak segíteni.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
nyolc kalapja. Egyiket szalonkához, másikat szarvashoz, harmadikat õzhez... <#conf>#conf>
Mondja meg nekem valaki, hogy mit jelentenek az IZS fegyverek nevében lévõ betûk és számok (EM, 27E stb.)?
Köszi
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
vannak bekerített vadászterületek, és vannak olyan erdõk, amik ugyan nincsenek bekerítve, de nem látogathatóak, mint pl fokozottan védett területek, erdõrezervátumok (ezek ált. táblával jejölve vannak)
Mi a különbség a pervezrz és a morbid között? a perverz: hat kislány egy kukában a morbid: egy kislány hat kukában
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
és természetesen láttam 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n