Bentley

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mauro
http://www.youtube.com/v/sXODB2sPg-Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Taranov
Ez az elegáns márka, nem a BMW vagy az Audi.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SiteDisagner
Nekem a vonalvezetései nagyon beválnak. Elegáns, szolíd, s számomra lenyûgözõ.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Taranov
Akárki akármit is mond, az Azure és az Arnage nagyon jól néz ki.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Mr Csé
ebbõl aztás kurva sok fut az országban

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

SiteDisagner
Jólvan na! Leálltam már:D:D

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

12346
:D
nem genyózás:) én pl nem vágtam sose minek minden márkának saját topik:) legalábbis az ilyeneknek. átlagautó topikok még ok, mer ott esetleg elmondhatják egymásnak a júzerek a tapasztalataikat, okosságaikat. de itt meg aztán..:) jól megnézik a képeket, hümmögnek egyet és továbbállnak^^

SiteDisagner
PF.. ne <#kocsog>ösködjetek mar velem!<#nevetes1>

12346
nyitni kéne-.-

Magnumrolcsi
Koenigsegg topik még nincs!

SiteDisagner
Koenigsegg nyerõ akkor már^^:D:D:D

12346
vegyen mindenki kedileket^^

tigeroo
akkor csak csúnya, vacak,és drága
Taranov
Ez kétségtelen, de nekem sokkal jobban tetszik egy prémium VW (ezesetben a Phaeton), mint mondjuk egy prémium Mercedes vagy BMW. Pont az a stílusos benne, hogy nem az embléma miatt választottad azt.

SiteDisagner
De VW.. és azer egy Bentley jel az orron nagyobb tiszteletet vállt ki:P

Taranov
A letisztult a puritánt jelenti, nem?
Egyébként különösebb bajom nincs vele, de azért az én fogalomrendszeremben az elegáns autó egy Jaguar XJ (vagy akármelyik Jaguar), egy Lancia Thesis vagy említhetném a Maseratit, az Aston Martint, a Rolls-Royce-ot vagy akár a Bentley-t is, de utóbbiak talán drágábbak.
A Phaeton inkább olyan maffiózós biznisz klassz autó, persze nem rossz.

Taranov
Amíg nincs pénzem rá, nekem is ez a véleményem :D

ngcsnet
ez az elegáns, letisztult formaterv;)

ngcsnet
mondjuk 10 évesen biztos kipróbáltad már hogy ilyen jó tapasztalatod van róla<#smile>

ngcsnet
gyenge, vacak? lol, látom lejárt a banod<#idiota>

desigo
Bentley GT Continental Coupe
gyenge? <#zavart2>
6000 3cm 564 LE!
Csúnya, gyenge, vacak, drága verda.
Semmi értelme.

Taranov
Hát azért azt az autót sem vetném meg, függetlenül attól, hogy nem túl fantáziadús a formaterve.

Magnumrolcsi
szépkocsijókocsisosemleszilyenemsajna:(

GregSB
Nagy fócvágen :)

Persze ettõl még jó, csak kicsit kiábrándító, hogy a Continental GTben lévõ kezelõszervek/kapcsolók nagy részét a VW Phaetonból vették át.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

SiteDisagner
A Bentley régóta luxus autókat gyártó cég, remek minõség, gyönyörõ külsõ, és elegancia.

Galéria
Bentley Motors