Képes körülírós játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
--------
fehér, folyékony, egészséges

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
kicsi, nagy , kozepes
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

igy természetes, ha az 'új' fiatalok, más szórakozást keresnke itt a fórumba, mert nekik nem jön be az.. és most ez a "divat".
hiába utálják elég sokan a trendis dolgokat, az sg-n is megvan a maga divathullámja...
akinek nem tetszik ne lépjen be _SF:
REAL MADRID
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
<#wave>#wave>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
hideg
barna
buborékos
lehetett volna egy csomó lufi is, de ezt találtam, bár zsineges helyett zakkos de ez még simán belefér
Ez egy olyan játék, ahol az elõzõ hozzászólásban leírt 3 tulajdonsághoz kell képet találni, majd belinkelni és a linkelõ megad szintén három jelzõt ami a következõ képre utal.
Elvileg jókat lehet nevetni ha valaki poénos lépeket tud linkelni és persze a kép körülírása se túl lehetetlen, bár erre az esetre szabad használni képszerkesztõket, illetve saját magunk is rajzolhatunk akár Paint-ben.
Nem tudom mennyire jön majd be SG közösségének, de gondoltam elindítom a témát mert akár jó dolog is kisülhet belõle
kezdem a sort egy példával
valaki ezt a leírást adta:
színes
könnyû
zsineges