Noble Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Bentley luxusautó, a Dodge Challenger meg sport/verseny autó. Szerintem ez a hsz nem volt épkézláb na mindegy..
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Nézd meg a 2009 -es dodge challenger -t.
Vagy a 2009 es chevy camaro konceptet.
Na azok jók.(a mostani korban)
akkor megtaláltam volna
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
2004ben regizet és elég kevés a topikja és ezt probálja duplázni
már tudom milyen topikot fog nyitni legközelebb <#vigyor2>#vigyor2>
"topikok topika" nevü topikot fog nyitna <#nevetes1>#nevetes1>
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
A Noble versenyautók nem olyan híresek, de annál erõsebbek, és stílusosabbak.
Noble M15
3,5 mp alatt van 60 mph-n (~100km/h); végsebesség 185 mph (~296 km/h).
Még több kép
Noblekrõl
általában.