Noble Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
ja, az kuka, akkor nézd meg a Minority Report-címû filmet, na abban mien verdák vannak <#confused><#nemtudom><#lama>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

12346
jaj hanyagold má

I.C.ram
Ja elég defektes hozzászólás volt egy "szakértõtõl" 😛
SiteDisagner
Jó hát az is szép darab, és tetszik is nekem, de a kettö teljesen más kategória...
Bentley luxusautó, a Dodge Challenger meg sport/verseny autó. Szerintem ez a hsz nem volt épkézláb na mindegy..

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

A bentley az kula.
Nézd meg a 2009 -es dodge challenger -t.
Vagy a 2009 es chevy camaro konceptet.
Na azok jók.(a mostani korban)

ngcsnet
én úgy tudom ch-val van írva, na mind1, ne offoljunk

biomage
ja az értelmes topik kár hogy az elözö barkoba nyitva nem tudot jól irnó
akkor megtaláltam volna

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ngcsnet
legalább értelmes topikot nyit és nem olyat ami már van, khrm

biomage
hát nem láttod?
2004ben regizet és elég kevés a topikja és ezt probálja duplázni
már tudom milyen topikot fog nyitni legközelebb <#vigyor2>
"topikok topika" nevü topikot fog nyitna <#nevetes1>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hunbasser
SiteDisagnek,úgy látom mostanában topiknyitós kedvedben vagy -.-

ReaL MaDRid x siempre

OrioN the S
jah... ne mazé me rossz dolog csak keveseket érdekll ... meg tuti kibeszélték más topikban....

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

12346
itt is lesz jóó esetben 50 (25?) hsz, oszt heló-.-

Magnumrolcsi
Meg a Bentley igaz?

SiteDisagner
Lehet, de nekem ez favorit...

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

ngcsnet
ezernyi ehhez hasonló márka van még, mindnek lehetne nyitni

SiteDisagner

A Noble versenyautók nem olyan híresek, de annál erõsebbek, és stílusosabbak.

Noble M15

3,5 mp alatt van 60 mph-n (~100km/h); végsebesség 185 mph (~296 km/h).
Még több kép

Noblekrõl
általában.