Sony: teljes erővel zajlik a PS3 gyártása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah meg ez közelrõl nem az egyetértésrõl szól.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
hanem tiszta hülyeségeket ír
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
én mondjuk hdtv-vel még várnék egy évet minimum, még mindig túl drágának találom
:-O http://www.ashes.hu O-:
<#vigyor1>#vigyor1><#mf2>#mf2>
dehogy vezsek projectort... pfff
pláne nem crt set boxal pfff <#wow2>#wow2><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
(karira egy kicsit talán még olcsóbb lesz)
Ha ilyenre lenne pénzem akkor ezt vennék!
Sokáig ps-1 és ps2ztem a sony 55-ös tv-men, nekem az is megtette. Panasonic
milyen 400 ezres hdtv-t ?
200-250 ért már kapsz nagyon jó készülékeket, pláne karácsonykor még olcsóbbak lesznek.
nekem ilyen van, mely most 300ezer ft: Sony
80cm-es! de akinek csak monitor nagyságúra tellik az már kap 130-150 ért is!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Már itt Európában is jópár külföldi csatorna jön HD-ban. Pár éven belül itthon is lesz néhány, több tévétársaságnál már állnak át HD-s cuccokra. A néhány éven belül megvalósuló digitális sugárzás keretei között ez már nem lesz olyan nagy nehézség. A digitális sugárzás önmagában is sokat javít a minõségen. (Feltéve hogy nem túl alacsony rátával sugározzák, de az is csak kockásodást okoz összetett mozgásokkor.)
A drágább HDTV-k nem csak felbontásban tudnak jóval többet, hanem méretben is... (Adott felbontásban és méretben is van drágább és olcsóbb, képminõségtõl függõen.)
Monitorra is köthetõ.
130e-ért van CRT-s HD-s tévé. Meg most láttam ugyanennyiért 70cm-es LCD-st, 16:9, 1366x768, k.a. 1000:1, Grundig. (Persze nyilván nem ez a legcsúcsabb.)
Játékra meg nem fogok ennyit kidobni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
PS3 devkit
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De elfogadnám!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs