Sony: teljes erővel zajlik a PS3 gyártása

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
meg nehogymár õ "öntse el" , hogy mért nem projekctorost vettem "ennyi" pénzért.
Nah meg ez közelrõl nem az egyetértésrõl szól.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista
nem az, hogy nem ért velem egyet

hanem tiszta hülyeségeket ír

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Super DANTE
Ha már HDTV, akkor 127 cm-es 3LCD, vagy 82 cm-es LCD Bravia, de majd csak valamikor õsszel.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

szacsi
lál, látom nem hagy nyugodni, hogy valaki nem ért veled egyet...

én mondjuk hdtv-vel még várnék egy évet minimum, még mindig túl drágának találom

:-O http://www.ashes.hu O-:

Doomista
neked szerintem egy fekete fehér 20 éves tv- is megteszi, nem?

<#vigyor1><#mf2>

Doomista
ekkora tvért símán megéri, pláne, hogy a pc-met is rákötöm, s házi mozis is vagyok

Doomista
neked akkor biztosan jobb van
dehogy vezsek projectort... pfff
pláne nem crt set boxal pfff <#wow2><#banplz><#lama>

Ennyi pénzt kiadni tv-re... 😄 Akkor már 1 projector vagy 80cm-es CRT set top box-szal.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Doomista
nah itt van egy 58 cm-es Panasonic!
(karira egy kicsit talán még olcsóbb lesz)
Ha ilyenre lenne pénzem akkor ezt vennék!
Sokáig ps-1 és ps2ztem a sony 55-ös tv-men, nekem az is megtette. Panasonic

Doomista
te eszednél vagy? <#idiota>

milyen 400 ezres hdtv-t ?
200-250 ért már kapsz nagyon jó készülékeket, pláne karácsonykor még olcsóbbak lesznek.
nekem ilyen van, mely most 300ezer ft: Sony
80cm-es! de akinek csak monitor nagyságúra tellik az már kap 130-150 ért is!

Sokszor egyszerûen beállítási probléma van, mert a (hazai) gyárban nincs elég idõ az alapos beállítása. Szervíz menûbõl megteheti, aki érzékenyebb az ilyesmire (persze én is). Amúgy egyes fórumokon kissé elrugaszkodott elvárásokat támasztottak egyesek - tökéletes geometria, ami szinte csak LCD-n van, és fõleg nem egy 16:9-es CRT-n (a 16:9-esek eleve problémásabbak ilyen szempontból, mint a 4:3-asok, ha CRT-rõl van szó).

Ja, a UPC Direct, meg 1-2 másik szinte bárhol fogható (mûholdas), és már ma digitális.

Super DANTE
Állítólag kicserélték a késõbbi modellekben a tekercseket, de még így sincsa helyzet magaslatán.

Ha jól emlékszem 2012-ig bezárólag kötelezõen át kell állni digitálisra. (Bár ez asszem kábeltévére nem vonatkozik, csak rádiófrekis sugárzásra.)

Igen, az elsõ szériákkal geometriai gond volt, de állítólag azóta megoldódott. Ezt leszámítva kimondottan szép a képe. Ma már egyébként ennyiért HDMI+komponens bemenetes van. De más gyártóknál is van hasonló már.

Zsoltika 007
Hát ha azt figyelembe veszem hogy nálunk 2 éve van csillagpontos rendszer(pedig upc van) nem hiszem hogy 4-5 éven belül eljut ide. Az hogy Bp-en van-e engem nem nagyon vigasztal. <#nemtudom>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Pixelarány-helyes zoom is van a világon. Amúgy is egyre több mûsor szélesvásznú.
Már itt Európában is jópár külföldi csatorna jön HD-ban. Pár éven belül itthon is lesz néhány, több tévétársaságnál már állnak át HD-s cuccokra. A néhány éven belül megvalósuló digitális sugárzás keretei között ez már nem lesz olyan nagy nehézség. A digitális sugárzás önmagában is sokat javít a minõségen. (Feltéve hogy nem túl alacsony rátával sugározzák, de az is csak kockásodást okoz összetett mozgásokkor.)
A drágább HDTV-k nem csak felbontásban tudnak jóval többet, hanem méretben is... (Adott felbontásban és méretben is van drágább és olcsóbb, képminõségtõl függõen.)

szerinted ninc arhaboru ? ez vicces 30 ezer ft egy ps2 ...

Super DANTE
A CRT-s HD 130-ért gondolom Samsung...nah azért pénzt nem szabad adni.

Nem csak felbontásban lesz jobb...
Monitorra is köthetõ.
130e-ért van CRT-s HD-s tévé. Meg most láttam ugyanennyiért 70cm-es LCD-st, 16:9, 1366x768, k.a. 1000:1, Grundig. (Persze nyilván nem ez a legcsúcsabb.)

Zsoltika 007
A legnagyobb probléma nem ez hanem hogy semmit sem érsz a nagyfelbontású (16:9 vagy 16:10 nemtom pontosan melyik a hd szabvány) tv-vel mert senki sem sugároz így. Akkor meg majd pont azért vegyek tévét hogy lebutítsam és jó nagy bazi fekete csík legyen 2 oldalt hát nem! <#schmoll2>
Játékra meg nem fogok ennyit kidobni.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Super DANTE
Az újabb devkitek kisebbek, bár még így is nagynak tûnnek a PS2-es fejlesztõi gépekhez képest, amelyek kb. akkorák voltak, mint 2 db normál PS2.

PS3 devkit

a legújabb generációs konzolok esetében átlag magyarnak nem a konzol lesz drága, hanem egy tisztességes HDTV megvásárlása 400e Ft körüli áron. A világ boldogabbik fele már gõzerõvel cseréli régi TV-it az újabbakra, nálunk ez még eléggé az elején van. Ha meg nem vesz hozzá megfelelõ kijelzõt, maradhat nyugodtan a PS2-nél.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Sanyix
Eddig is lehetett volna árháború, mégse volt 😞 miért változna ez?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

adam first
Nagyon helyes,csak így tovább reménykedjünk hogy egy 1,5 éven belül az ára is elfogadható baráti ár lesz.És akkor már én is beszerzek egyet.

NEXUS6
Ez a fejlesztõ rendszer annyira dúrván néz ki, mint egy tranzisztoros szovjet számológép!😉))

De elfogadnám!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Zsoltika 007
Reméljük megszorongatják egymást és végre árháború lesz a konzol piacon is.

← ElőzőOldal 2 / 2