Név- és arcmemória fejlesztése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyors arc és névmemória elsajátítása teszttel:

http://www.felsofokon.hu/korlatlan-blog/2013/03/01/facebook-nevmemoria-ismered-az-ismerosod

LÁÁL 😄D
Ez jó!

Aquir
szerintem csak jegyezd meg =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jano
Iwiw. :-|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Ne szívj annyit😊

pff
lényegtelen embereknek minek megjegyezni amúgy is a nevét? szal ilyen haver haverjának az ismerõse.. akivel úgyse fogsz dumálni egy nap múlva. ha meg fontos, és dumálsz vkivel, akkor meg rákérdezel a nevére még párszor xD

○○ So don\'t play with me, \'cause you\'re playing with fire ○○

Qwerty4
még egy hsz.-ban elfogadható egy elgépelési hiba, de sztem gusztustalan ha a topik c. van elgépelve, jobban meg kellene néznie mindenki mielõtt topikot nyit hogy mit pötyögött be címnek!!!!!

Qwerty4

Trade
Nemugy ha mas mondja vki nevet arra jobban emlekszem
mintha vki szemelyesen mutatkozik be

öhhm, nyertél 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nekem sajna van olyan, hogy egy óra múlva asem emlékszem dolgokra, pl. nem tudok egy arcot egy névhez párosítani. Talán természetemnél fogva, de annyi mindennel akarok foglalkozni egyszerre, hogy elveszik közöttük a lényeg...

alibá a mezőrűl
én 5 perc múlva már a saját nevemre se emlékszek

Taranov
Hát a kommersz szó abszolút mást jelent, mint amire te gondolhattál, de nem baj :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dynamic
Vannak azok a tipikus esetek, amikor 2 ember "spontán" bemutatkozik egymásnak(pl. egy szórakozóhelyen odajön a haverhoz, mert õt ismeri, és nekem is bemutatkozik).Tapasztalatom szerint 10 emberbõl 9, már 5 perc múlva nem emlékszik a másik nevére.Szal nincs ebben semmi.Tudatosan oda kell figyelni és visszakérdezni, úgy jobban rögzül.
Fenrir
Akinek rövid az esze, legyen notesze...

A halál csupán a kezdet...

Trade
keretik javitas a modik reszerol nem Atc hanem Arc.
elore is koszi

Trade
ekezetre gondolsz?Meg arra az egy elgepelesre?

szacsi
atc :o
jol jonne egy helyesiras ellenorzo cucc, bar lehet, hogy az neked tul kommersz lenne :o

:-O http://www.ashes.hu O-:

Trade
A keresd a parjat kartyajatekra gondoltam eloszor