Az õsi indiaiak is alkalmazták a peruiak vonalait?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az efféle jeleket a marslakók készitik. Jelenleg gabonaköröket készitenek nekünk. Sajnos ezek a negyedik dimenzióban élnek és kicsi nekik a földünk gravitációja, igy sem lehetetlen, azonban hogy birtokba vegyék a bolygót, csak elõtte át alakítják négydimenzióssá, valahogy ugy, mint mi a kétdimenziós képeket 3-assá.
A régészek és a geológusok tudtommal kizárták a mezõgazdasággal való kapcsolatot a Nazca vonalaknál, és a római légiósok táborépitéskor ásott árkai semmi ezekhez képest.
"Hogyhogy nem vették észre korábban a környéken lakók?"
Azért mert a hangya sem látja az autópályát.
"Hogyhogy nem vették észre korábban a környéken lakók?"
Azért mert a hangya sem látja az autópályát.
"En azt nem ertem hogyan tudtak bolygot figyelni, plane a mozgasat."
Pár bolygó szabadszemmel is látszik, úgyhogy nem kell távcsõ. A mozgás megfigyeléséhez meg csupán pár egyszerû eszköz és némi geometria szükséges.
Pár bolygó szabadszemmel is látszik, úgyhogy nem kell távcsõ. A mozgás megfigyeléséhez meg csupán pár egyszerû eszköz és némi geometria szükséges.
Ezek az árkok szemmel láthatóan ott vannak. Hogyhogy nem vették észre korábban a környéken lakók?
Nekem így hirtelen két dolog ugrik be, amikor látom:
-- mezõgazdasághoz kapcsolódó tevékenység eredménye (kitudjamikor)
-- a 2k évvel ezelõtti római légiók árokásási "mániája"
Nekem így hirtelen két dolog ugrik be, amikor látom:
-- mezõgazdasághoz kapcsolódó tevékenység eredménye (kitudjamikor)
-- a 2k évvel ezelõtti római légiók árokásási "mániája"
És mi van, ha egyszerûen nem jelent semmit?<#idiota>#idiota>
És mi van, ha ez csak egy része a szövegnek, vagy jelsornak? Vagy nem is innen kell nézni? Vagy mit tudom én...???<#nemtudom>#nemtudom>
En azt nem ertem hogyan tudtak bolygot figyelni, plane a mozgasat.
Elvileg modern ember vagyok, lattam mar par tavcsovet, de valahogy nem hiszem, hogy sikerrel jarnek, ha kidobnanak valahol a semmi kozepen egy szal torulkozoben es azt mondanak, hogy mondjam meg merre mennek a bolygok...
Ja es vonalat rajzolni is tudok asszem.
Na eztet mondjatok meg ennekem.
Elvileg modern ember vagyok, lattam mar par tavcsovet, de valahogy nem hiszem, hogy sikerrel jarnek, ha kidobnanak valahol a semmi kozepen egy szal torulkozoben es azt mondanak, hogy mondjam meg merre mennek a bolygok...
Ja es vonalat rajzolni is tudok asszem.
Na eztet mondjatok meg ennekem.
Hát, igen, "fasz" vagyok, mert le merem leplezni *egy jól körülírható csoport* áskálódásait, mérhetetlen aljasságát. Örömest vállalom ezt a jelzõt, ha a háttérben settenkedõ bûnözõ maffiák mondják.
Kara kánként folytatom tanításom.
Õ nem idióta, hanem bunkó. Te sem vagy idióta, hiszen gúgli a barátod.
Jöhet az on topic.
Jöhet az on topic.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Epikurosz, itt is osztod az észt? egy fasz vagy, ennyi a lényeg. de ha ezt nem vagy képes felfogni...
"A geometriai vonalak és az állatalakok az i.sz. 1-700 környékén a mai Peru területén élõ Nazca nép révén váltak ismertté, õk azonban nem domboldalakban helyezték el ábrázolásaikat."
Ez így ebben a formában nem helyes.Domboldalon is "helyeztek" el ábrázolásokat.
Ez így ebben a formában nem helyes.Domboldalon is "helyeztek" el ábrázolásokat.
Ha még azt sem tudod mirõl beszélek, akkor te vagy az idióta. Qued.
mirõl beszélsz, idiota?
Blackmail the Universe
Meg kéne nézni, ha már egyenesek ezek a vonalak, hogy nem fekszenek-e ismert vagy feltételezhetõ Ley-vonalon. Bár szerintem ez nem annyira valószínû.
Az egészet csak azért tartom baromságnak, mert szrintem az erróziónak ezeket a vonalakat el kellett volna már törölnie ennyi idõ alatt. A másik hülyeség, hogy a Nazca-fennsíkon látható ábrák ennél jóval komplexebbek, nem nagyon értem a párhuzam vonást sem.
Az is lehet hogy valamilyen védelmi okból ásták ki ezeket az árkokat, vagy hogy elvezesse a vizet valamilyen célból - például öntözési célból, esetleg.
De lehet hogy van alatta egy piramis <#alien2>#alien2>...
Az egészet csak azért tartom baromságnak, mert szrintem az erróziónak ezeket a vonalakat el kellett volna már törölnie ennyi idõ alatt. A másik hülyeség, hogy a Nazca-fennsíkon látható ábrák ennél jóval komplexebbek, nem nagyon értem a párhuzam vonást sem.
Az is lehet hogy valamilyen védelmi okból ásták ki ezeket az árkokat, vagy hogy elvezesse a vizet valamilyen célból - például öntözési célból, esetleg.
De lehet hogy van alatta egy piramis <#alien2>#alien2>...
ÁÁ, csak egy helyi uralkodó, aki felvésette a monogrammját a közeli dombra. Legalább olyan rejtélyes, mint az amerikai elnökök pofája egy sziklába faragva.
Tudtommal egy temetõ Párizsban ahol jó pár híresség nyugszik.
Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Osztod itt az észt, ahelyett, hogy alapvetõ dolgokkal tisztában lennél.
la Peré Lacheise, mi?
la Peré Lacheise, mi?
"Minden rejtély pofonegyszerû, amint valaki megfejti helyettünk." - Sir Arthur Conan Doyle
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
dr. RV Karanth a vakok és gyengénlátók nemzetközi tudósszöveségének oszolopos tagja! Ne pocskondiázzátok! :)
Lehet, hogy õk csinálták ~10 éve, csak elfelejtették, és most megtalálták.<#nemtudom>#nemtudom>
"a területet immár 11 éve vizsgáló dr. RV Karanth"
11 év alatt nem vették észre? hmmmm...
11 év alatt nem vették észre? hmmmm...