WebSablonok készítése

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
flash-nek miköze a PS-hez?😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Sadist
Hát ez tök jó! Komoly mindössze egy óra volt? Ebbõl meddig tartott, míg a win bootolt és elindítottad a PS-t?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi
"A tervezõk és honlapszerkesztõk átlagos órabére 2500-5000Ft/óra."
😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Shiwo
"A tervezõk és honlapszerkesztõk átlagos órabére 2500-5000Ft/óra."

hmm..asszem rágyúrom magam, hogy megtanuljam a honlapszerkesztést... <#awink>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ch_Slater
nah hát pont errõl beszéltem.
a TemplateMonster-rõl lopott sablonokat árulják. még arra is lusták, hogy a példaként felhozott képeket a saját szerverre letöltsék. a templatmonsterrõl linkelik be...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

RIZLA
<#zavart2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

szacsi
húha, leesik az állam

:-O http://www.ashes.hu O-:

mike0013
de ez mégcsak bétaverzió

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
ha valakinek kell honlap (NEM SABLON) az csak szóljon nekem!😉
Nemrégiben ezt dobtam össze, kb 1 óra alatt: EZT!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

nf1
<#wilting>

ROKICA
Itt találhatsz leírást, ezek is olyan sekk sarlatánok, pénzt kérnek egy rakás ingyen letölthetõ sablonér😊

ROKICA
Itt találhatsz leírást, ezek is olyan sekk sarlatánok, pénzt kérnek egy rakás ingyen letölthetõ sablonér😊

ROKICA
jó én meg sablonokat szeretnék készíteni, eddig Photoshop-al csináltam, de a nagyobb alkotásokhoz szükségem lesz Macromedia Flash*re is.. csak az most vami miatt error nem indul😞

Qwerty4: keress rá a neten, a topicot nem feltétlenül azoknak nyitottam
akik meg akarják ismerni a sablonokat, inkább azoknak akik készítenek is.

Ch_Slater
attól, hogy legális, még nem lesz értékesebb. az ügyfél ugyanúgy átvert ügyfél. csak azt a weboldalt kapja, amit sokan mások megkaptak. persze olcsó húsnak híg a leve. csak ezt sok laikus még nem érti meg a weboldalak szemszögébõl. úgy gondolják, hogy "10eFt-nál nem lehet drágább, hisz csak kattintgatni kell párat, oszt kész a weboldal"
mégegyszer hangsúlyozom, ez nem a sablonkészítõ hibája, õ általában tehetséges. ez azok hibája, akik változtatás nélkül felhasználják a sablont.

ui.: nekem is van sok sablonom (~10.000). hogy mire használom õket? egy egy apró ötletet eltanulok belõle (akár csak egy árnyékolást, vagy egy div pozicionálást) és kész. jobb egyedi munkát tudok általuk készíteni.

Rage47
keress rá h templates
Qwerty4
gondoltam, talán vmi-t linkelnél akkor tudnám is, most már felkektette az érdeklõdésemet...<#nemtudom>

Qwerty4

ROKICA
különben meg én is találkoztam már olyannal aki elõttem menõsködött a saját készítésû honlapjával, csak arra nem számított h az a sablon nekem is megvan😊

ROKICA
jujj

attól még rengeteg legális ingyenes websablont lehet neten találni.
persze ezt is mint mindent fel lehet ocsmány dolgokra használni.

Qwerty4: nemigazán

Ch_Slater
websablon is evil. a nevében is benne van, hogy sablon. sablonos. 2-3-10-30-100 ügyfél ugyanazt kapja, más szöveggel. csúnya dolog.
és sokan lopott websablonnal vállalnak weboldal készítést 10eFt-ért. persze, hogy õket választja a buta ügyfél. aztán késõbb csak meresztgeti a szemét, amikor meglátja a "saját" weboldalát, más szöveggel.
persze aki készíti õket (sablon terjsztõ oldalaknak), az általában ügyes. csak az nem, aki felhasználja ezeket...

Qwerty4
ja olyan ûrlapfélék

Qwerty4

ROKICA
hát a websablonok olyan honlapok amiket szabadon letölthetsz, megvan a designje, és csak Notepad-ban átírod az infókat a sajátjaidra..

Qwerty4
nem értem pontosan mi akar ez lenni, magyarázd el!!!

Qwerty4

ROKICA
biztos fáradt vagy, álmos.. inkább aludj.

ROKICA
OFF<#wilting><#confused>

RaZoK
<#idiota>

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

ROKICA
1st post 2x ikszdé😊 nembaj legalább olvashatóbb XD

ROKICA
Ha láttok olyan weblapot aminek az áll a címsorában h "Your Title" az akkor websablon ízû!😊

Szokott valaki ilyet csinálni? Én igen, de csak ma kezdtem, majd felteszem ftp re h lehessen csekkolni.

Ha mán van ilyen téma akkó ezt lehet törölni, de ha tényleg ilyen van, mert én rákerestem és mégcsak a sablon szóra se dobott ki semmit.

ROKICA
Ha láttok olyan weblapot aminek az áll a címsorában h "Your Title" az akkor websablon ízû!😊

Szokott valaki ilyet csinálni? Én igen, de csak ma kezdtem, majd felteszem ftp re h lehessen csekkolni.

Ha mán van ilyen téma akkó ezt lehet törölni, de ha tényleg ilyen van, mert én rákerestem és mégcsak a sablon szóra se dobott ki semmit.

← ElőzőOldal 2 / 2