WebSablonok készítése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
😄
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hmm..asszem rágyúrom magam, hogy megtanuljam a honlapszerkesztést... <#awink>#awink>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
a TemplateMonster-rõl lopott sablonokat árulják. még arra is lusták, hogy a példaként felhozott képeket a saját szerverre letöltsék. a templatmonsterrõl linkelik be...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nemrégiben ezt dobtam össze, kb 1 óra alatt: EZT!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Qwerty4: keress rá a neten, a topicot nem feltétlenül azoknak nyitottam
akik meg akarják ismerni a sablonokat, inkább azoknak akik készítenek is.
mégegyszer hangsúlyozom, ez nem a sablonkészítõ hibája, õ általában tehetséges. ez azok hibája, akik változtatás nélkül felhasználják a sablont.
ui.: nekem is van sok sablonom (~10.000). hogy mire használom õket? egy egy apró ötletet eltanulok belõle (akár csak egy árnyékolást, vagy egy div pozicionálást) és kész. jobb egyedi munkát tudok általuk készíteni.
Qwerty4
attól még rengeteg legális ingyenes websablont lehet neten találni.
persze ezt is mint mindent fel lehet ocsmány dolgokra használni.
Qwerty4: nemigazán
és sokan lopott websablonnal vállalnak weboldal készítést 10eFt-ért. persze, hogy õket választja a buta ügyfél. aztán késõbb csak meresztgeti a szemét, amikor meglátja a "saját" weboldalát, más szöveggel.
persze aki készíti õket (sablon terjsztõ oldalaknak), az általában ügyes. csak az nem, aki felhasználja ezeket...
Szokott valaki ilyet csinálni? Én igen, de csak ma kezdtem, majd felteszem ftp re h lehessen csekkolni.
Ha mán van ilyen téma akkó ezt lehet törölni, de ha tényleg ilyen van, mert én rákerestem és mégcsak a sablon szóra se dobott ki semmit.
Szokott valaki ilyet csinálni? Én igen, de csak ma kezdtem, majd felteszem ftp re h lehessen csekkolni.
Ha mán van ilyen téma akkó ezt lehet törölni, de ha tényleg ilyen van, mert én rákerestem és mégcsak a sablon szóra se dobott ki semmit.