Suzukis rémek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A halál csupán a kezdet...
mondjuk akinek ennyi esze van, még azt is bemondták, hogy direkt lezárt utca volt...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Downhill!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
ha látok egyet, nem fogom kímélni, esküszöm <#eljen>#eljen>
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ezek már valami szájhagyomány útján terjedõ mondák, hogy 70-nel megy valaki belsõben mert én még soha nem láttam ilyet pedig már jópár ezer kilómétert levezettem.
Igaz én nem szeretem a Suzkit mint autó viszont a Suzuki mint motor nyami....
Downhill!!
egyébként tényleg nagyonsok suzukis csíra...
BMW 325 iX Rallye Car :)
Olyat láttam multkor, hogy Suzuki a mi autónk, a többi szar a tiétek!"
2. BMW-seket nem bántani, õket szeressem 😛
1 héttel ezelõtt Volán busszal téptem melóból haza, mikoris a 35esre a busz elé kihajtott egy uj Seat Cordoba-s sszzzõõõkkkee liba.
Mondanom se kell, mi tempóval haladtunk és kikerülni is alig tudtuk, mert jöttek szembe, a busz meg tele volt tehát olyan hirtelen kikerülõ manõvert hajtott végre a sofõr, hogy a busz majdnem felborult (Ikarus-Scania volt, méretes fajta)
mondjuk nem teljesen a témához tartozik, de az ilyeneket komolyan mondom... ^^
szét kéne taposni az arcukat
REAL MADRID
A témához:
Nem mind. Elém legalábbis nem szoktak kijönni. (Bár lehet, hogy nem kellene minden egyes keresztezõdés elõtt voisszatolnom hármasba és adni egy padlógázt... )
A probléma okát talán a Swift-vásárlók körében kell keresni. Sok közöttük a nyugdíjas, a tapasztalatlan kezdõ.
Másik kedvencem a BMW-s, csak hátulról... Na egy ilyen szendvicsben nem nagyon érzem biztonságban magam.