Csoda hólánc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piszkos  Fred
Még most is látom a lehető legrandomabb helyeken az országban. Kitartó fickó lehetett, aki terjesztette a papírokat.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Nnnaaaa... ez besült.Lehet,hogy télen kellett volna indítani?

Megnéztem a CSODA HÓLÁNCOT és az lenne a csoda ha elterjedne,ugyenis 59 900ft!!

nyamiag
na mostmár van #41-ik hsz, aminek a lényege, hogy ostoba vagy 😄

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

Gladiator
fúha, kemény 28 hozzászólást kellett volna átböngészned. grat.

Petka
"...Nyáron, 35 fokC melletti hóesésben..."
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taranov
60k

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

12346
egész jól megél abból a filctollas papírból.

Qwerty4
micsa baromság

Qwerty4

Qwerty4
köszönöm

Qwerty4

Csoda hólánc: csak csoda hóban hatásos. Ha tehát nem csodálod, hogy esik a hó, elég a hagyományos. Nyáron, 35 fokC melletti hóesésben viszont ajánlott a használata, különben a kartergáz bele fog verni az indexbe, és zseblámpává változik az autód.

300Dani
lál <#wilting>

modellmaker
micsoda jó helyzetfelismerõ készség!! <#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Qwerty4
az nem létezik velem nem ba****l ki.

Qwerty4

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Qwerty4
nincs kedvem visszaolvasni hogy mi lehet ez, esetleg ha vki elmagyarázná vagy elmondaná melyik hsz.-ban van a lényeg annak örülnék.

Qwerty4

akyyy
szten ez egy iykab "párt" mint a kétfarkú kutyapárt ..😊

ugyis jönnke a választások, itt is sorozatosan tele van aszuperinfo meg egyéb apróhirdetéses szórólap a jelöltek életrajzaival:CCC

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

300Dani
Loálmán!
Hiánypótló topig -.-
Elismerésem a faszkalapnak aki kirakta ezeket, hasonló kaliber lehet, mint a Klapka a filccel írt papírtáblájával.

Barney Tech
Aham valami ilyensmi a szám 06205505050

Alien
Onann tudom, hogy most egy hétig Harkányban voltunk és onnan amikor jöttünk haza feltûnt, hogy még ott is vannak ilyenek. Szerintem ez a csodahóláncos bejárta az országot egy teherautóval és teleragasztott mindent 😊)

Alien
Én láttam már és baromi sok helyen, nemcsak BP-n, hanem Pécsrõl visszafele BP felé végig kivolt rakva. Sárga papír, csodahólánc felirattal és egy telszámmal.

sapkafej
van olyan is, hogy SEX, meg ilyenek

György

hogyleheccilynebal*fasz ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Barney Tech
Meszolalt az ész -.-

Slayerboy
Azt h delban <#felkialtas>

Voltam zárás elõtt. _______________

Barney Tech
Mit mondjak erre?

van téma ahol az ilyen rejtélyekre keressük a választ: Kis képecskék mindenhol!?

0ppika
<#banplz>

http://epica.nl

Barney Tech
Mind1ik ugyan ott van miaket láttam eddig.

0ppika
nem, a tél végével leszedik az összes ilyen hirdetést, csak biztos kintfelejetettek párat <#wilting><#bdead>

Tinman
http://www.hokengyel.com/

Errõl van szó... ez 99% biztos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Barney Tech
Nyáron is?

0ppika
Me nem díjazzák az ilyesfajta topikokat. A "Mi a f*sz ez?!" meg kifejezetten csodás.
Ha annyira érdekel hívd fel a számot, nyilván egy sima hóláncot reklámoznak "hatásosan" ...

Barney Tech
Jah nálunk is a Tesconál van.

teszkó mellet van 1ik táblán 😊

de ezt is jóko nyitod 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Tinman
Én látta már ezer helyen... fura, hogy nem büntetik meg érte. Elvileg tilos a reklámanyag kiragasztása a közlekedési táblákra, villanypóznára.

Egyébként ez már egyfajta negatív reklám... nekem már akkor sem kellene a túlhypeolt szaros hólánca mégha egy ezrest is adna mellé.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Barney Tech
Mé?

Barney Tech
Egy szar kis sárga papír amire rávan irva CSODA HÓLÁNC és utána van egy szám ...

Sland
én láttam -.-

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

bazs1
ez mi?

NEOreg3
egyáltalán nem értem mirõl beszélsz:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

0ppika
omg, láttam, meg ilyet is nevek mellett :/ <#felkialtas>

ProGabe
csak az alcím jutott eszembe,esetleg kifejthetnéd hogy "Mi a f*sz ez?!" amirõl beszélsz 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Barney Tech
Ti is láttátok már valamelyik villanypoznán vagy épp egy stop táblán?