Nyilasitól-Gellei-ig!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem sajnos a jelen eseményei foglalnak le. Ha rendezõdik a helyzet, ígérem írok az általam ismert vezetõedzõk itteni munkásságáról.

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

miccoli002
Gyerekek!

Gyertek már ide is!!!hihihi

Sajnos. Igazából még csak most vettem észre hogy egyáltalán létezik :)
Mostantól ha lesz idõm kicsit nosztalgiázok és írok egy egy sort a lentebb említett edzõkrõl. Bár a Fradi topikban is elment volna, ott sincs most valami nagy élet.

HAJRÁ FRADI!

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

miccoli002
Ez a topik nagyon megpihent!!!!

Matthew Prosac
bakker. Szent István korából már nemvágod az edzõket? jó lenne tudnom, megírom év(ezred) sportalmanach-ját.<#ravasz1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

1196 jó régen volt!!!!

Hány éves is vagy?????
gabber_saviola
pont ezért mondtam a #6-os kommentem, de nem akartál rám hallgatni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

A horvát tényleg Poklepovics volt.Én 1196 óta kezdtem el úgy ahogy követni a focit,de az edzõket csak az utóbbi pár évben tudom vmennyire megítélni.

miccoli002
Nem tologanak az emeberek!!<#wow3><#gonosz3>

miccoli002
huhh bazz nem tom,régen volt,majd utánanézek nemsoká!!!!!

Matthew Prosac
1999-2000 Stanko Poklekovics
nem Poklepovics volt véletlen szerencsétlen?

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Taranov
Az imént láttam bevásárlás közben fradizászlós autókat, biztos mentek a meccsre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

miccoli002
Remélem ez a nagy csend csak VIHAR ELÖTTI!!!!<#mf1><#email><#integet2>

miccoli002
Én az edzõket soroltam fel az imént,Torgyán pedig valóban hihtetlenül sokoldalú ember (már aki szerint),de edzõként azért nem vállalt szerepet a klubnál.
Illetve papiron nem,mert valójában voltak olyan hirek miszerint bele-bele akart szolni az összeállitásba,például volt egy olyan meglátása,hogy az akkori hátsó alakzat egyik oszlopos tagját,Hrutka Jánost a csatársorban kéne szerepeltetni,és ha jólemlékszek volt is egy meccs amikor téleg elörébb játszott Rudi,talán egy Haladás találkozó volt Szombathelyen,ahol egyébként 1-0-ra kikaptunk.

miccoli002
Kezdjük az elején a kibeszélõ sót<#vigyor1>,azaz Nyilasi Tiborral,aki klubbunk kiváló játékosa volt éveken keresztûl,majd sikeres edzõi pályafutást is magáának mondhat.
Két ciklusban is ûlt az FTC kispadján:elöször 1990-1994 között,nemsokkal játékospályafutása befejezte után!!!!
Ezen idõszak alatt egy bajnokicímet(1991),illetve három kupaelõséget szerzett a csapattal(1991,1993,1994)
Ezenfelül magáénak mondhat még egy-egy bajnoki ezüst illetve bronz érmet.
Emlékezets mérkõzésbõl van elég ezen korszakból nekem mégis egy negatív élmény ugrik be elsõre,mégpedig a Slovan Bratislava elleni BL-selejtezõ,ahol 3-0-ás vereséget szenvedtünk,de ami ennél is mélyebb nyomott hagyott az akkor Pozsonyba kilátogató szurkolókban az a helyi rendõrség magatartása volt,hiszen az ottani renddfentartók össze-vissza verték a ferencvárosi drukkereket!!!!

Nyilasi második korszakát(1997-1998 december) már jóval szerényebb eredmények kisérték,hiszen mindössze egy bajnoki ezüstöt tudott nyerni a gárdával,és bizony ezen idõszak alatt nem játszott túl látványosan a csapat,pedig a játékosállomány nem volt rossz,hiszen ekkor csapatunkat erõsitették többek közt:Mátyus János,Telek András,Füzi Ákos,Lendvai Miklós,Nyilas Elek,Vincze Ottó,Lipcsei Péter.
Egy teljes és egy fél szezont töltött ekkor itt "Nyíl",1998 telén viharos körülmények között kellettt távoznia,hiszen a szurkolók a gyenge eredmények miatt kegyetlenül kikezdték,és akkori pletykák szerint komoly fenyegetetségnek volt kitéve.

Ha összegezni kellene ferencvárosi edzõi pályályát akkor én ugygondolom mindenképpen eredményesnek és pozitívnak lehet megitélni Nyilasi tevékenységét!!
Most pedig várunk arra,hátha ismét szerepet vállal a Fradinál,remélhetõleg elnökként vagy sportigazgatóként!!

akyyy
torgyán hol marad? vagy õ az ujpestnek volt?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Qwerty4
Fardi?

Qwerty4

Hajrá Fardi. :)

Qwerty4
nem zavart amúgy, de meg kellene tisztelni azt az egy embert is, de már mindegy

Qwerty4

miccoli002
Ha valakit ez megzavart akkor elnézést!!!!!<#nemtudom><#pias>

Qwerty4
oda kellett volna ird, mert ay is nagy teljesitmény, 2 meccsig vezetni egy ilyen csapatot

Qwerty4

miccoli002
Mert ott most másról van szó,és ez egy olyan téma ami megérdemel egy külön topikot!!!!
Föleg most,amikor legalább nosztalgiázni jó!!!!!

gabber_saviola
Én is szeretem a Fradit, de miért nem fér el a Fradi topikba?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

miccoli002
Azt szándékosan nem írtam bele,hogy MUCHA JÓZSEG 2 meccsen 1996-ban is irányította a fradit!!!!

miccoli002
Lehet van benne tévesztés,mert fejbõl ment!!!!!

Qwerty4
hát most nincs valami jó korszaka az biztos.

Qwerty4

miccoli002
1990-2006

1990-1994 Nyilasi Tibor
1994-1996 Novák Dezsõ
1996-1997 Varga Zoltán
1997-1998 Nyilasi Tibor
1999 tavsz Marijan Vlak
1999 õsz Mucha József
1999-2000 Stanko Poklekovics
2000-2001 Csank jános
2002-2003 Garami József
2004 tavasz Pintér Attila
2004-2005 ösz László Csaba
2005 õsz- Gellei Imre

miccoli002
Üdv mindenkinek!!!!!

Ezen forum,mint ahogy jól kiderül a címbõl is,a FRADI utolsó 15-16 esztendejével foglalkozik,azon belûl pedig különös figyelmet fektet a külömbõzõ korszakok vezetõire és vezetõedzõire!!!!
Kiváncsian várom ki,hogy emlékszik vissza egy-egy emeber "uralkodására",és mi a véleménye egy-egy személyrõl!!!!
HAJRÁ FARDI!!!!