How I Met Your Mother (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy
<#sir>#sir>
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Bár talán nem kellett volna ennyi résznek az esküvõrõl szólnia, így a vége elég "sûrû" lett.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Bazinga!
...
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Készítõként simán megjátszottam volna, hogy nem, és csak a végén derülne ki, hogy hát valóban az õ anyjukról beszél, csak az nem egyenlõ Ted végsõ csajával:D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Dum spiro, spero.
Remélem a maradék 2 is legalább ilyen szintet fog hozni.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
REAL MADRID
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
REAL MADRID
NPH-t heterova tette volna az tuti :D
http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1wwql1/we_are_carter_bays_and_craig_thomas_creators_and/cf61mfa
Ha csak belegondolok már félig feláll <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Dum spiro, spero.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
200. rész jön:
inkább a történet kezd érdekes lenni...
A fenti idézet az egyik legrosszabb mondat, amit poénnak szántak és én valaha hallottam sitcomban. Egyszerûen hihetetlen. Simán kihagyhatták volna, de ezek szerint nem érzik a készítõk, hogy mennyire szar. Elkeserítõ, mert azt hittem, hogy legalább az utolsó pár részre összeszedik magukat.
Na, már csak 3.
On CBS, How I Met Your Mother returned to a 3.0, up three tenths from its last original's 2.7 adults 18-49 rating.
Errõl a részrõl meg ennyit:
Mondjuk majd 9-re pontozni bármelyik részt ebbõl az évadból, hát, már-már hányingerkeltõ :D