Heavenly Sword
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.imdb.com/title/tt2006753/
remélem még az idén láthatjuk mi is.
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Valaki megtudja mondani hogyan kell megölni a fõvezért a végén a varázskörben.
Köszi
Remélem, hogy jo lesz!
Ajánlom nekije :D
Egyszeru Dal
ráadásul a nextgen GoW még odébb van egypár évvel az biztos...
aztán meg a sony saját magáról koppint az nem bûn szerintem és ha olyan szuper lesz mint a társa akkor nem szólhatunk egy szót se szerintem:)
Haverok, Buli, Fight Club!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én csak azt mondom, hogy nem egy azta énilyetmégnemláttam...
Egyszeru Dal
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
lancos ket kard es tud valtani egy, a kettobol osszetett hatalmas hentelokesre ugyanaz mint a GoW
Meg felévehet mas fegyvereket...
A foellensegek kinysirasa ugyan olyan rendszeru mint GoW nyomd keresz nyomd kor nyomd balra es haromszog...es latvanyosan meghal....
Legalabb vmi nagyonujat talaltak volna ki....
TEtszeni tetszik de nem ujdonsag benne semmi. Ilyeneket Kratosz is tud :D
Egyszeru Dal
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
So cry me a fuckin river, bitch!
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csodálkoztam, hogy ennek még nincs topicja, legalábbis én nem találtam.
Szerintem az egyik legnagyobb húzócím lehet a ps3-nál.
Nem tudom, hogy nyitócím lesz-e, de nálam tuti befutó a képek, és a vidók alapján.
Pár kép :
Itt pedig a videók találhatóak